Grupa sanguina si dieta (dietele)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

nu pledez in favoarea dietei "minune" dar spun ca eu am tinut o dieta severa cu "apa plata si soia" si mi-a folosit. De putut, se poate, depinde de motivatie...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by daniela_b

nu pledez in favoarea dietei "minune" dar spun ca eu am tinut o dieta severa cu "apa plata si soia" si mi-a folosit. De putut, se poate, depinde de motivatie...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Ne dai ceva detalii? Cat ai tinut-o, cat ai slabit, cum preparai soia (ca e cam...cah, parerea mea). Ai grupa A?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

si eu vreau detalii
posesoare de grupa A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Fetelor....
Nu dati cu rosii si nici .... , da eu zic ca omu are mare dreptate... Si daca ma incerca sa urmam macar cateva din sfaturile lui, sigur am fi mai sanatosi (in timp, pe masura ce inaintam in varsta...ca acum nu ne pasa, ca sumtem tinere...dar asa putem preveni aparitia unor boli)
Mie mi se pare de bun simt sa eliminam din dieta zilnica

Fumatul
Alcoolul rafinat
Zaharul rafinat
Sarea rafinata
Bauturile acidulate, indulcite, concentratele
Painea si produsele de panificatie
Blaturile, “cocaturile”, produsele de cofetarie
Conservele
Margarina
Uleiurile rafinate
Gemurile, dulceturile
Lactatele pasteurizate
Carnea de porc
Mancarea preparata la cald si apoi racita
Miscarea si sportul
Apa de la robinet

In afara de paine...pe care nu reusesc sa o scot din alimentatie (dar pe care am inlocuit-o cu painea facuta cu constiinciozitate in casa) si mancarurile preparate la cald si apoi racite...(ca doar nu pot gati chiar in fiecare zi.... c el putin ciorba..) Deci, in afara acestora eu am scos totul din alimentatie.
Lapte mai consumam, dar luat de la tarani, zahar rar, dar brun, apa plata de ani de zile, carne de porc doar de craciun....si..cel mult 1 data pe saptamana (si asta sotul - eu una nu)... restul pui, peste, organe toate preparate natural - adica nimic prajit.
Nimic care sa contina E-uri, alti aditivi si toate nocivitatile... Sau aproape nimic, desigur nu putem sa ocolim chiar tot..dar e mare lucru daca incercam....eu zic ca merita.
In rest, fructe si legume la greu.....
N-am slabit, e drept...dar nici n-am respectat dieta adecvata grupei...doar m-am conformat lucrurilor de bun simt...
Si credeti-ma, nu mi-e pofta de un pui la ceaun sau de un snitel cu cartofi prajiti...
Dar cred ca stiu de ce: cred cu toata convingerea in beneficiile unui regim de viata sanatos.. Macar sa facem ce tine de noi.... ca poluarea in care traim nu o putem evita... sa incercam cel putin sa ne ajutam organismul sa faca fata...

Va pupic

Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Denis,ar fi bine sa eliminam din dieta zilnica alimentele din lista ta, adica ar fi mai sanatos pentru noi, dar nu am inteles miscarea si sportul. Sa le eliminam??

quote:
Fumatul
Alcoolul rafinat
Zaharul rafinat
Sarea rafinata
Bauturile acidulate, indulcite, concentratele
Painea si produsele de panificatie
Blaturile, “cocaturile”, produsele de cofetarie
Conservele
Margarina
Uleiurile rafinate
Gemurile, dulceturile
Lactatele pasteurizate
Carnea de porc
Mancarea preparata la cald si apoi racita
Miscarea si sportul
Apa de la robinet

Alina (10+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Mie personal mi se pare ca e ceva absolut aiurea. La grupa mea imi elimna din dieta o gramda de chestii sanatoase, in primul rand rosiile (dupa care eu sunt innebunita, ca sa nu mai zic cate proprietati benefice organismului au), multe alte legume, carnea de pui (cica sa mananc oaie si vanat - mie mi se face rau numai cand miros carnea de oaie).
Parerea mea e ca trebuie sa mananci ceea ce te face sa te simti bine. Iar miscarea este esentiala pentru starea de bine.

Miresica de 15 iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Ce nu mi se pare mie delok de bun simt la individu' ala este ca la toate intrebarile lui diaconescu care incepeau cu " DE CE NU"... adika "da' de ce nu portocale?" " de ce nu rosii"? .. habar n avea sa raspunda.. iar la tot restul de intrebari , n a dat nici o explicatie sau justificare medicala sau de vreun alt fel..
Adika io inteleg perfect ca carnea de porc este grasa , grea si toxica sau evident ca fumatul dauneaza , sau ca lactatele pasteurizate sau conservele sint procesate chimic DAR nu pricep de ce sint toxice sau nocive fructele pomenite de el, sau cartoful (lasind la o parte ca ingrasa), sau rosia???
Poa' sa explice cineva logica acestor diete pe grupe de sange?
Hai sa fim serioase , ca este exact cum spunea cineva p aci.. e la moda dieta grupelor sangvine, dupa ce a trecut supa de varza si disociatul.. dar medical si de bun simt mi se pare sa maninci ce sti si simtzi ca nu ti face rau , sa eviti aditivii , colorantzii , sau acidifiantii iar asta in conditiile in care in ziua de azi nici un produs nu mai e sigur din pct. asta de vedere, cu exceptia celui pe care l cresti in curtea personala.. sau in balcon
In ce priveste grupa sangvina din care fac parte , ca o nefericita ce sint, adika AII, inseamna ca noi cei din aceasta grupa traim doar ptr. satisfactia spirituala a vietzii??? ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Mey, cica tipu' asta Andronache a facut arte martiale toata viata lui, voi credeati ca arata asa bine doar de la dieta cu grupele sanguine?

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karisma spune:

Parerea mea este ca aceasta dieta este total exagerata.Mi se pare imposibil de tinut si acest personaj care o promoveaza poate sa ii spuna lui mutu` ca el arata asa si nu baga proteine la greu.
Va spun eu - cea mai buna dieta este sa mananci de toate, dar moderat.

karisma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Initial creeata de desprecopii

Buna prieteni,

Cine ma lamureste si pe mine care este legatura dintre grupa sanguina si dietele?

multumesc

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.

Ma gindesc ca acest subiect ar trebui totusi mutat la Femina intim, acolo sint toate subiectele referitoare la diete, doar asta e ratacit la discutii generale.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput