Mamici de ianuarie-februarie 2006 (128)
Raspunsuri - Pagina 10
nicoleta raducu spune:
Mai fetelor..dar asta-i destrabalare....
Burticutele...e aproape ora 10..chiar nu v-ati trezit....????????
Pe mamici le intelegem..dar voi????????
Eu tot bintui pe aici singurica..sperind ca mai apare cineva....![]()
Nicole
35+
Bee spune:
Neata burtici si mamici cu bebici.
Nicole, am zis sa nu te las singura la bantuit.
. Stiu ca sunt reduceri peste tot. Problema e ca eu voi fi si mireasa si tb sa caut rochie de mireasa. Si sunt cam depasita la gabarit!
. Soarta. Odata ma marit si eu, si voi fi maaaare. Macar sotul meu e la a doua incercare. SI peste tot pe unde mergem si i se spune "odata te insori", are grija sa precizeze ca la el e a 2-a oara, dar se uita cu drag la mine si spune "dar pt ea e prima data".
Fetele sa aveti o zi buna, ca eu fug sa adorm fata (tati a constatat ca fata nu adoarme si ma cheama in ajutor).
Giova spune:
Neatza!!!
Si noi am facut ochi la 9, am papat, si am crezut ca mai inchidem si noi un ochi, dar nu mai putem. Cum se face lumina,adio somnic.
Si Clau saracul e zoombie, ca el a ramas cu bebe toata noaptea dupa ce papa, ca sa-l linisteasca. Si nu a vrut la san, si pana m-am muls, a urlat ca din gura de sarpe. Si asta la fiecare 3 ore.
Nico fresh ca-ntotdeauna!!!
Bee iti doresc bafta la cautat rochita. Si eu trebuie sa ma apuc, pacat ca nu ajung la targurile de nunti de la voi din febr. Acolo sigur gasesti ceva sa-ti placa si au si reduceri. Banuiesc ca pt. invitatii e cam tarziu sa astepti pana atunci, dar si verighete sunt, si astea la reduceri.
Miresele de 2006 ma asteapta la Buc., la targuri, dar bb e prea mic, si nu-l pot lasa acasa. Si in plus nu mi-e taietura vindecata, asa ca....
E cam frig afara, dar dupa ce papa bb la 12 il imbracam bine-bine, luam masina si mergem in centru. Il scot la aer 10 min. si pe urma ne intoarcem acasa.
Nu reusim sa desfundam nasucul. Am vb. cu dr., cica daca n-are temperatura nu e racit. Ii voi lua azi Humex pt. topirea mucusorilor, sper ca asa sa respire mai bine.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Fetelor eu peste 30 de minute plec la Mall...i-am convins pe ai mei sa urce pe scari asa ca o las pe Bia cu ei...a fost cumintica azi noapte si a tipat numai cind i-a fost foame...cred ca debridatul are efect!
Bee eu ii dau 2,5 ml de 3ori/zi...Si la mine uneori dupa ce suge jumate de ora am surpriza sa constat ca a tras numai 30 maxim 50 de ml...dar alte dati, ca de ex. ieri, cindtarul imi arata ca a tras 150 ml...mi s-a parut mult..ce-i drept masa urmatoare nu a mai papat decit 50...acum azi noapte am trezit-o de 2 ori si a supt cite 100...de dimineata m-am muls ca simteam sinii durerosi si i-am dat cu bibe tot 100...in citeva zile a inceput sa faca cutele de grasime care imi plac mie la nebunie...abia astept sa-i apara si altele noi...ca si kg o sa o cintaresc zilele astea, dar cred ca are undeva intre 3600 si 3700...mai mult sigur nu, dar mai avem pina la o luna sa tot luam...ma duc sa fac baie....succes...Alina Mattei eu am luat augmetin pentru o infectie urinara de 625 gr. la 8 ore timp de 5 zile...Chiar nu cred ca ai de ce sa te stresezi, ala B stiu eu ca e naspa...si uite ca nici eu nu am avut probleme!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
Giova spune:
Cata ce e ala debridat? Si la ce foloseste?
poate poti sa-mi raspunzi inainte sa pleci, ca iesim si noi din casa si sa-i iau daca e bun.
Mersi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
miraklucker spune:
Nico, suntem si noi oe aici!!
Merci, facem bine!! nici un semn!! Miercuri merg la ultimul control.am inceput sa drom rau, dorm, dar ma dor toate oasele, ma trezesc mai tot timpul pe spate probabil ca nu reusesc sa ma intorc de pe o parte pe alta
. In rest fetita isi face programul in fiecare seara, mai toata ziua cred ca doarme!!
Ieri am iesit putin pe munte, vroiam putin la soare, dar se pare ca nu am nimerit-o soare era aici la noi si sus pe munte inorat. David a tot miorlait nu vroia pe schiuri, Daria a dormit doar juma de ora in carucior asa ca al meu sot s-a inervat si dupa nici 2 ore eram deja acasa!! eu nu prea aveam unde sa ma plimb, era frig, al meu sot cica sa ma dau cu sania cu Daria, hai ca la vale merge sar s-o mai trag la deal si pe Daria cu sanie cu tot.... prea mult!!
Aseara am fost invitati la masa la prietena mea, copii au fost surprinzator de cuminti, (mai sunt si acolo 2 baieti de aceeasi varta ca ai mei) dupa ce Daria a tras o repriza de o ora de urlat de dupamasa ca nu vroia sa doarma. A adormit in sfarsit printre suspine si s-a trezit dupa jumatate de ora tot in urlete
. Dar acolo a rezistat eroic pana pe la 9.30 fara sa-i auzim gurita!
Acum doarme si eu incerc sa termin invitatia pentru mama sa i-o trimit, dar mi-o scaneaza ca poza si mi-o trebuie ca document. Asa ca iara cer ajutorul sora-mii!!
Azi n-avem nici un program lenevim atat cat putem
Mira
35+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
alina.mattei spune:
Multumesc mult pentru gandurile bune !
Sper sa fie totul ok.
Alina si bb Carla Maria
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;19/st/20060127/dt/7/k/48cb/preg.png
nicoleta raducu spune:
Gio...uite ce am gasit despre Debridat...
http://bebelusultau.ro/forum/viewtopic.php?p=13378&sid=c3fe5835391005cf3f2b88770a2424ba
http://www.farmaline.ro/index.php?cid=5&aid=887&pid=191&
Sper sa-ti fie de folos..
Mira..ma bucur ca ai iesit in sfirsit putin la aer..mai nasol e ca nu te-au lasat bebeii tai
sa te bucuri...din plin...Oricum..ramii un exepmlu de mama ideala pentru noi...
Alina..mergi miine la spital..si vorbeste cu T..lasa rusinea...ca nu se supara...
Cata...cum a fost la Mall???
Dani..unde esti???
Moni..voi..cum sunteti azi???
Mai fetelor...da' lenese va am azi...
Noi am tras o tura pe afara..cind am plecat..soare....In 10 minute..un ger de mori...
Asa ca am facut repede cale intoarsa...acasica...
De somn nu mai am chef...ca mi-e ca nu mai dorm la noapte...patesc ca ieri...
Asa ca bintui pe net...
Nicole
35+
maraki spune:
Buna dimineata,
Nicole ca sa nu te plictisesti cauta la subiecte active subiectul " gafe " e super
Am intrat aseara si am ras de nu mai puteam
Fetelor eu am dormit super bine, Angelo s-a trezit la 4 ore pt. papa,acum este in bouncer in sufragerie si doarme.Eu mai am ceva de facut prin casa pt. ca dupa-masa avem musafiri
Pana la urma a facut bebe kaki,mult( cat pt. cele trei dati lipsa ) in schimb, de aseara iar pauza....o sa il stimulez cu termometru la urmatoarea masa pt. ca mi-e mila de el cand il vad cum trage basinutze si nu face nimic.
pupici la gravidutze, mamici si bebici
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
nicoleta raducu spune:
Moni..mersi pentru pont...
Chiar m-am amuzat teribil cu tati al nostru...
Nicole
35+