preferinte culinare in timpul sarcinii-trasniteeee

preferinte culinare in timpul sarcinii-trasniteeee | Autor: joker

Link direct la acest mesaj

Stand cu cele trei perechi de ochisori...eu, sotioru meu drag si iedu zapacit care roade tot ce prinde...atintiti in Pc mi-am adus aminte de ce mancam in glorioasele si nu foarte indepartatele vremuri de sarcina...castaveti murati cu.....lapte.....Ma gandeam la un top culinar al combinatiilor trasnite.care mai subscrie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Eu am mancat zapada. Mi se parea foaaarte gustoasa!
Am o prietena care a mancat la greu ...creta.

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

cozonac/chec cu cacao cu unt si cu carnat iute. Merge si cu salam sunca, dar cel mai bun e cu carnat picant cu mult boia.

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by gabibarta

cozonac/chec cu cacao cu unt si cu carnat iute. Merge si cu salam sunca, dar cel mai bun e cu carnat picant cu mult boia.

absolut bestial, asa pofte am avut si eu...si ce zici de cozonac cu icre si castraveti murati, mmmhhhh

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

nu am fost niciodata asa de gravida sa pot manca icre sau castraveti murati
Insa chec cu carnati mananc si cand nu sunt gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

muraturi cu muraturi si cu muraturi.... nimic altceva!

am fost la o petrecere cand eram prin luna a 4-a, la munte, si pana au apucat baietii sa faca gratarul, in liniste si cuminte eu am mancat toate muraturile; si erau cam pentru 20 de persoane.

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Castraveti murati cu orice, dar mai ales cu orez cu lapte amestecat cu inghetata de vanilie.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Nu stiu daca se pune ,dar eu am mancat trei luni de zile doar salata verde,cu putin ulei si sare.Si frunzele taiate doar in doua...sa nu fie maruntele..
Imi era rau doar daca vedeam inghetata,masline ,carne(sau semipreparate)cat despre mirosuri,imi era rau de la tot ce insemna miros :de mancare, sau parfum,sau benzina sau orice alt miros mai puternic...(cred ca de asta mancam numai salata-ca nu prea mirosea..)

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Preferatele mele erau tot muraturile, asa ca le asortam cu ciorba, cu savarine, cu orice.Mancam 2 biscuiti, rontaiam un castravete cu ei...
Ce mai interesanta este: ciorba cu frisca cu pufuleti si bineinteles cu muraturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Vad ca partea cu muraturile e general valabila...saracul meu sot, din 3 butoaie de varza murata a ramas, dupa 9 luni de sarcina, doar cu vreo 5 litri de zeama...restul s-a cam duuuus pe gatisor in jos.era super buna cu maioneza de usturoi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Nu prea am avut combinatii ciudate, dar imi aduc aminte ca trebuia sa mananc carne! Daca nu mancam carne, parca nu as fi mancat.

Imi aduc aminte intr-o sambata cand nu apucaseram sa facem cumparaturile cu o seara inainte ca nu mai aveam mare lucru prin casa. Adica mai era mancare, dar nu sunca, pui sau mai stiu eu ce.

Simteam ca innebunesc, imi venea sa imi musc prietenul de obraz si ma simteam ca o pantera gata sa sfasie pe oricine ca sa manance putina carne. Daca nu mancam imediat devenea o obsesie si mi se facea rau (am uitat sa precizez ca de felul meu sunt mai mult vegetariana in timpuri normale).

De abia acum, cand am incetat si alaptarea, incep sa imi revin si sa nu mai fiu atat de innebunita dupa carne.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput