Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
joy04 spune:
PISCHI, ii dai un singur san?
Ca eu asa am mers pana acum...cand ii dau la ambii, ne dam peste cap. Dar nu stiu de ce. Adica ii dau 15-20minute un san, apoi pe al doilea cam cat vrea el. dar la urmatoarea masascandal rau de tot ca laptic nu prea este. asa cand ii dau un singur san il las sa manance cat vcreael, chiar si 30-40 minute, da verific daca mai este laptic. Daca tasneste il las, daca nu, il mut la celalalt. Bine daca mai vrea si el...
Cam asa faceam eu - si inca fac, chiar daca incerc sa schimb situatia.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze
ioana_77 spune:
Fetelor, la mine iar au inceput plansetele dupa patru minute de supt..Si vazand ca se ingroasa gluma am sunat si eu la pediatra care mi-a spus ca 80% din sugari se comporta asa...din cauza crampelor. Cica sa nu o fortez s amai manance, ca se enerveaza si mai tare (lucru constatat, de altfel) sa o linistesc, sa o culc si peste doua ore sa incerc sa ii dau iar sa manance. Ea spune ca nu-i ciuperca la mijloc, ca ce se acumuleaza pe limbutza e de la lapte.
Mi-a spus o colega de servici, mamica si ea, ca intr-adevar Flatulin-ul, despre care vorbea Lavi, parca, daca gresesc sa ma corectati, e super eficient. Trage pitica ei niste bashinutze dupa ce o unge pe burtica...Trebuie sa achizitionam si noi.
pupici
Ioana si Maria (29.11.2005)
cristinamh spune:
quote:
Din pacate chiar din ceea ce spui te contrazici.
nu ma contrazic chiar deloc, erau doua doua motive care nu duceau la nici o solutie, asadar am lasat lucrurile neschimbate. dar acel cont se bazeaza in primul rand pe incredere reciproca. iar ceea ce ai facut tu, spunand ca ai avut acces la ceva ce noi consideram a fi spatiul nostru privat, a creeat neincredere si suspiciune.
ma bucur in schimb ca nu ai acea parola...
quote:
dar consider rautate din partea voastra faptul ca vreti cu tot dinadinsul sa ma necajiti, sa rastalmaciti tot ceea ce spun, sa ma puneti la zid !!
Auzisem de depresie postnatala dar de rautate post natala.... hai, mai fetelor !
asadar noi suntem rautacioase... vrem sa te necajim?? mai repede ma intreb ce ti-am facut noi de ne necajesti atat...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
pischi2003 spune:
JOY am incercat sa-i dau cate un san, dar daca o vad agitata si ca nu s-a saturat, mai bagam si celalalt...
Am zile cand zic ca e satuuuuulaaaaa, si altele cand parca-i tot flamanda... Cred ca pana la urma cantarul decide...
CRISTINA, eu ti-am trimis o alta pozica pe mess., am adaugat-o si la albumul comun, care imi place mult... daca nu-i prea mare efortul sa o schimbi, te rog sa o faci.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
Gogolos spune:
Fetelor, vreau si eu pe lista cu mamici de decembrie daca se poate! Eu am nascut pe 24 decembrie 2005, exact la termen, la 40 saptamani, nastere normala, in Targu-Mures, si pe baietelul meu il cheama Mihai, s-a nascut cu 3250g si 53 cm.
Mai, eu mor de ciuda, sincer, cand va aud ca mulgeti cate 150ml de lapte... La mine recordul a fost de 30ml Si desi ii dau completare, mie mi se pare ca am lapte, daca nu papa bebe mai mult de 4 ore imi fac fleoasca tricoul, curge ca la izvor!
Am si eu o intrebare: se dau 2 premii pentru nastere? Ca eu am auzit de ala de la primarie, dar de cel de la servici nu, si asi vrea sa stiu sigur ca colegii (scuzati cacofonia) mei de la lucru sunt cam carcotasi si nu se inghesuie sa dea bani (parca ar da din buzunarul lor! PS: eu sunt bugetara)!
Gogolos
joy04 spune:
Cristina, i-a spune-mi si mie te rog daca sta in picioare teoria mea: eu dau 1 bucata titza la fiecare masa, de cand s-a nascut piticu. asta si pt ca din spital toate asistentele mi-au zis ca am san DESTUL si piticu meu nu era deloc puturos, tragea de ziceai ca-i ventuza de desfundat (sau cum i-o zice) si ii ajungea un san.
Organismul se adapteaza conform cererii si ofertei, nu?
Atunci inseamna ca ar fi normal sa se fi adaptat ina sa fel incat sa-i ajunga un san la fiecare masa? Adica daca-i dadeam din ambii, banuiesc ca producea mai putin laptic in fiecare....Asa produce in unul cantitatea necesara sa-l sature...
ABEREZ????
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze
pischi2003 spune:
CRISTINA, scuze, am vazut modificarea, mersi mult
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
cristinamh spune:
pischi, chiar voiam sa-ti zic sa verifici... ca nu mai stiam ce si la cine am modificat... normal iau mailurile la rand si modific... ca altfel nu tin minte...
joy o fi ea cerere si oferta, daca daca la un san ajunge din 6 in 6 ore... sanul in cauza percepe probabil ca nu prea e nevoie de el... io cred ca de-asta se si zice sa=l pui si la al doilea san sa traga. sa-l stimuleze...
io ma gandeam ca la al doiela nu mai apuca partea aia apoasa(la mine), ca pana suge la primul am tricoul varza, ud pana in brau.... cred ca la al doilea intra direct pe "felul 2"...
alexandrina, sa te refaci mai repede!! si sa-ti reiei din vechile activitati
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Gandacel spune:
Buna, fetelor!
Am intrat sa va salut pe toate si sa-mi iau ramas bun pentru o vreme... Inca nu stiu pentru cat, dar nu-mi place sa dispar pur si simplu, lasand loc la speculatii cu privire la motivele pe care le-am avut. Nu sunt eu acea prietena a lui Pisi, daca deja va intrebati!
Dispar putin dar o sa ma intorc! Deocamdata, din pacate, trebuie sa am grija de mama mea, care nu mai poate merge singura si tot incearca, o gasim in diverse locuri, pe jos sau intepenita, care nu mai mananca/bea, si de vreo cateva zile i-a luat Dumnezeu mintile. . Sora mea nu mai face fata singura, e si ea om si sta si plange incontinuu. Nu-i usor. Macar o ora-doua pot s-o ajut, macar pentru ridicarea moralului, daca oricum in restul zilei se chinuie singura... In plus, am o casa de tinut (a mea), un copil mult prea mic pentru a fi lasat singur sau cu altcineva (cu cine?!). Forumul imi ofera putin timp pentru mine si ma rupe de la rutina zilnica. Totusi, de ceva saptamani, l-am integrat in obiceiurile zilnice si am alte urgente in momentul asta.
Eu va doresc sa va sprijiniti reciproc in continuare si, cand problemele personale imi vor lasa putin timp sa revin printre voi, sa vad numai cuvinte frumoase.
Cat despre Pisi, care a iscat pe aici atatea controverse, luati-o asa cum este. Daca are ceva de ascuns fata de lumea care o cunoaste (asa a spus) atunci probabil sunt necazuri, nu bucurii. Cam toti ne spunem cu glas tare bucuriile, insa necazurile le tinem ascunse, de parca ne-ar fi rusine ca suntem oameni si ca avem probleme... Poate ca nu e bine sa o judecam fara sa o cunoastem. Eu sunt mai impaciuitoare acum, pentru ca trec prin mari greutati si ma gandesc ca nu conteaza cine e prieten cu cine si de ce unele sunt mai bataioase, iar altele se simt mai ofensate. Ne facem viata grea aiurea, pentru lucruri care nu merita! Mai bine ne folosim energia si orgoliul pentru cauze mai marete!
In plus, ma gandesc deja sa dau o tema de cercetare pentru cele care au stofa de detectiv: v-ati gandit ca pisi de fapt nu e prietena cu nimeni de pe forum? V-ati gandit ca poate este chiar ea, cu doi useri diferiti? Eu am fost prima suspicioasa, si imi cer scuze acum fata de ea. E o prostie. Poate a vrut sa puna capat unei perioade din viata ei, a vrut sa-si faca o "iesire din peisaj" si nu stia cum, decat schimbandu-si identitatea... Nu e o crima. Indiferent cine esti de fapt, Pisi, sunt sigura ca vei rezolva cuviioncios neintelegerile, continuand cu mesaje de incurajare pentru mamici cu pitici mici.
Va pup pe toate si fiti voi cele impaciuitoare. Adevarul va iesi in cele din urma la iveala. Parerea mea e ca asa se intampla mereu, mai devreme sau mai tarziu.
Daca voi avea de povestit ceva cu adevarat interesant in viata bebeului meu, va asigur ca voi intra sa va impartasesc si voua!
Pe data viitoare!
Nicoleta
ioana_77 spune:
Esec dupa cele doua ore; am luat-o de la capat. S-ar putea sa fi gresit, am asteptat sa i se faca foame, in loc sa ii dau cand era bine dispusa...cu toate ca nu e logic. Ideea este ca am tras un plans zdravan, cu oftaturi lungi dupa...Si a mancat doar trei minute.
Am mai lasat-o o ora si i-am dat un san, a papat ceva, acum a adormit, sa vedem ce se mai intampla peste doua ore...
Of, burticutza asta, cateodata imi doresc sa ma doara pe mine si sa o lase pe ea in pace.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos