Bebelusi de iulie-august 2005 (50)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Yasmari si Mamini, sunteti de miliarde! Descretitoarele de frunti merita toate laudele si multi de la noi!

Simona,, ma alatur si eu in clubul nemultumirilor si mofturilor la mancare! Asa m-am saturat!!! De-aia intru si mai rar pt. ca tot timpul trebuie sa stau cu motorasul mic, care nu mai sta locului o secunda, si pe langa asta, trebuie sa ma ocup si de toate celelalte! Mereu singura si cu mofturile la zi, m-am cam saturat! Dar, deh, or veni si zile mai bune! Mi-ar fi drag sa le fac, cum le faceam si pana acum, dar gaza imi ocupa aproape tot timpul si ce ma enerveaza cel mai tare, este ca nu mi se da crezare si are impresia ca toata ziua stau...

Astazi dr.mi-a zis sa-i dau Victoriei iaurt! Fetele din Ro, voi ati inceput cu iaurtelul? Daca da, ce marca folositi?

Laura, ce fac scumpii gemeni? Ginerele meu, ce mai face? Un de la Victoria pt. ochisorii lui frumosi!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salutare fetelor!

Multumesc ca ma gasiti funny, pt voi mai extind reportoriul ce l-am deprins de la fii-mea. Si mai ales Oana Milioana, m-am gandit toata ziua la tine infricosata dac-am sarit calul sau nu, ca nu ne cunoastem si te-am tras asa de sireturi....ce bine ca ai simtul umorului!!!

Sa fac dreptate vecinei: e stresata si ea biata, o capritza de 5 ani si alte 2 gemene de 2ani; intentiile au fost bune dar nervii mei prosti. Acu' nu-mi mai pasa, desi a ramas constanta in comentarii, actualul e ca o alint neasemuit de mult pe printesa si ca-mi va fi viatza amara, zice ea ca vorbeste din experienta, primei i-a suflat si-n iaurt si-a iesit un copil foarte capos.

Simona, mandra mea a fost tare chinuita de gaze in primele saptamani de viata, cele 2 luni de inceput le-am patimit alaturi de ea; regurgita ffffff greu, abia de reusea dupa mese. acum cand ragaie si atatea suplimentar, inteleg si eu amploarea cosmarului ei.
Vreo 3 saptamani dupa, cam sapt 10-11-12, uimita ca viata poate fi si placuta, a fost extraordinar de cuminte, nu stiam ca am bebe in casa, statea singurica nelimitat dar n-o lasam eu, ca mi-era teribil de draga....iar din sapt 13 tot lectureaza capitolul "Mama, unde esti/bate-ma de vrei/da vino sa ma iei". Nu sta fara mine decit cateva minute, dac-o las la kelea goala, daca o las pe-o perna jos si poate admira lumea dintr-o alta perspectiva si dimineata, dupa un somn bun, cand alerg sa bag si eu ceva la gura. Plinge iarasi in foarte putine situatii, evident daca indraznesc sa o parasesc, daca-i bag tzatza in gura cand vreau eu si nu cand are ea chef si daca o supara ceva. Incolo e ca dupa droguri, rade, tzipa,"vorbeste ", face vocalize de s-ar invineti Mariah Carey, ne distram de minune intr-un cuvint.

Fetele, vin la voi la consultanta cu mai mare incredere decit as face-o la pediatru: oare 150gr castigate in 2 saptamani e ok? sa incep diversificarea sau sa mai am nitzica rabdare?
Ema mamica de Oana si Anis, voi parca va plingeati de suptul extrem de capricios al bebelinelor voastre, de 2-3 minute. Yasmin tot asa suge, nu pricep, nu i-e foame sau care-i explicatia. In aceste conditii, ma foarte bucur cand se trezeste si suge noaptea, mai compenseaza si ea.

A venit sotzul meu iubit, ma duc sa-l corcolesc cu o farfurie de orez de pui. Va pup si-o noapte buna!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Yasmari, esti de coma! M-am distrat si eu cu mesajele tale. Multumesc pentru complimentele la adresa puilor mei!

Kasi, eu am inceput sa le dau iaurt. Le-am dat Milli intr-o zi si m-au refuzat categoric (e drept ca am prins si un moment prost, cand erau obositi si maraiti). Dupa doua zile am incercat cu Campina si au mancat amandoi cu placere. Eu am incercat sa le dau simplu mai intai. Au facut niste moace la prima lingura ca m-am prapadit de ras, dar le-a placut pana la urma si deschideau cioculetele. Le-am dat numai 5-6 lingurite pentru inceput, sa vad cum il tolereaza si se pare ca e ok (era si cazul, ca tati al lor ar manca iaurt si lapte batut in fiecare zi). Le-am mai dat apoi cateva lingurite amestecate cu banana si au infulecat tot. Deci eu recomand cu caldura Campina natural (fara fructe).
Intrebai de Rares ... creste si nu mai sta o clipa in loc. A fost mai cumintel ultimele zile ca a mancat foarte bine si a dormit ceva mai bine (inclusiv somnici de 1-2 ore in timpul zilei). Face treburi la olitza, o mai palia o pauzaste pe sor'sa cand o prinde, face toata ziua motoreta si stropeste cu saliva tot in jur, trage motanul de coada, vrea sa stea numai in picioare si sa il tin sa se plimbe prin casa. Treburi de baiat mare! Pupici de la el pentru Victorita ta frumoasa

Laura de Rares si Bianca 13.06.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauragosu/my_photos

Mergi la inceput

s-a imbatat forumul asta! Eu am scris ca Rares " o mai palia o pauzaste pe sor'sa" si in mesaj a aparut cu totul altceva ... si sigur nu am gresit eu!

Mergi la inceput

ha, ha.. chiar nu pricep ce se intampla.. iar a aparut scris aiurea ... sa ma exprim altfel .. am vrut sa spun ca ii da palme .. dar nu vrea sa apara ce scriu eu .. ati mai patit asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna seara fetelor,
AM O MARE,MARE RUGAMINTE LA VOI:
SA-MI SPUNETI SI MIE CAM CARE ESTE TARIFUL MEDICULUI PENTRU O OPERATIE DE hernie inghinala in Bucuresti,pentru ca noi o sa mergem sa-l operam pe Stefan si nu prea avem idee,preturile in provincie fiind diferite.
Daca mi-ati raspunde cit puteti de repede v-as ramine indatorata.
Va multumesc anticipat si va pupicesc .Deasemeni multumesc pentru aprecierile pe care le-ati facut vis-a-vis de sandibelii mei .Si eu i-am vizionat pe-ai vostri si sunt SUPERBI!
Bella de Stefanel si Tudorel(20iunie2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/isabelleraileanu/my_photos

Mergi la inceput

Isa cand pleci? Maine (pe 20) mai esti acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna seara, fete dragi!

Azi n-am apucat sa intru, dupa ce am venit de la cursuri au venit nasii pe la noi si am fost ocupata. Ne-au adus cadou pt. bebe (ca nu ne-am vazut de sarbatori), ghiciti? ....scaunel de masa! La fix!

Apoi, ce credeti ca am facut? Am dat fuguta la Miniblu din Titulescu, de unde m-am intors cu un morman de hainute. Au reduceri foarte mari, chiar merita sa mergeti o fuga, iar lucrurile sunt de calitate majoritatea. Eu am luat si mai mari, pt. la toamna, n-am rezistat...
Am cumparat o rochita super, tip sarafan, din velur, redusa de la 50 RON la 12 RON!!!
Au multe lucruri, si pt. fetite si pt. baietei!

mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

VA pup si eu din mers imi pare rau ca nu am timp sa dau raspunsuri pe aici la probleme. Eu am muncit azi toata ziua si maine pana pe la pranz, apoi o sa intru si eu putin.

Andrei a inceput sa pape mai bine cu mai putin scandal doamne ajuta s-o tina asa inspre bine! Singura papa la care nu face nici un fel de moft sunt cerealele cu lapte - iau de la Milupa diverse, mar+morcov / 7 cereale / cereale cu fructe (asta e ultima achizitie) si ii plac toate vad eu. Ultimele mi se par mie cam prea dulci ma rog...
Musai trebuie sa luam si noi un scaun de masa dar nu prea gasesc mare lucru pe aici vad eu. Ma tot uit la pozele voastre si-mi plac. Imi place mult si asta al tau Ankalaura cum arata. Cat costa?

Noapte buna si bebei cuminciori. AA iar mi se trezeste noaptea si imi adoarme doar langa noi in pat dupa care il asez la loc la el in patut iar dimineata spre 6 jale vrea lapte. Si tipa!

Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Azi nu am avut net si sunt tare in urma cu cititul.
Medeea a avut o zi cam aiurea...ca si cea de ieri, si de alataieri.
Problema e ca doarme prea putin ziua. 3 reprize de 30-40 minute. E drept ca se culca la 21, se mai trezeste o data pe la 3-6 dimineata, si apoi doarme pana pe la 9-10. Asa ca ce mai vreau.
Dar eu ma tot pregatesc sa o trezesc mai de dimineata sa ii fac un program mai pe placul meu, adica cu niste somnuri peste zi mai lungi, da nu ma lasa inima sa o deranjez pe printesa.
Si cu dormitu asta putin peste zi e tare maraita la mese, nu stiu cat suge, cand ii e foame sa ii dau mancare solida.
Asa ca eu care ma laudam ca fac armata cu ea, nu mai avem nici un fel de program.
Si am mai facut o chestie care nu am obisnuit noi niciodata, dupa masa am stat in pat cu ea la san vreo 30-40 minute. Macar asa s-a mai odihnit si ea si eu dar nu a dormit.
De papat papa destul de bine legumele, dar cam 70-80 grame. Si fructe a papat mere si pere cu cereale. Am incercat si piersica si caisa din borcanas, dar e prea acra.
In rest e o scumpa, se joaca tare frumos, zambeste la toata lumea.
Mai avem o problema, i se inrosesc asa din senin obrajii. Am citit ca ar putea fi de la dintisori dar alte simptome nu avem in prezent, asa ca nu stiu ce poate fi.
Voi ati avut asa ceva? La noi in casa avem 21-23 grade maxim. Si afara nu am fost azi cu ea ca era viscol.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput