Bebelusi de iulie-august 2005 (50)
Raspunsuri - Pagina 12
Simonaci79 spune:
Anis- iti doresc bafta si sa va iasa repede dintisorii sa nu o mai doara pe fata! Pupici multi pt Ingrid!
Va pup ca ma duc sa-i dau sa pape baiatului!
Simona si
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
cin spune:
Buna, fetelor...m-am intors... imi era atat de dor de voi, parca a trecut un secol de cand nu ne-am mai vazut..am atatea sa va spun dar parca mi-au intrat ideile la apa..nici nu stiu cu ce sa incep.. probabil cu o scurta pauza, ca tre sa-i pregatesc baia lui Vlad.. oricum, voiam sa va anunt ca sunt p-aci si o sa va pun la curent cu tot si o sa ma pun la curent cu tot ce s-a intamplat..o sa-mi ia o gramada de timp, ca vad ca a-ti fost tare harnice.. deja capitolul 50??
Nici nu stiti ce fericita sunt ca sunt cu voi din nou...
Va pup si ne vedem ceva mai incolo..
Si abia astept sa va vad ingerasii...ca banuiesc ca-i plin de poze..
Nicoleta si Vlad Cristian
mamini spune:
Simona, nu ma supar, m-am gindit si eu la fel, dar are 5 luni si in curind jumate si pina azi nu a papat decit lapte- fara apa, ceai, suc, nimic.niciodata, nimic altceva decit lapte.e cazul sa incepem. cred ca ii voi da putin cu lingurita, degetul, ce vrea ea ca sa se obisnuiasca cu consistenta si un pic amestecat cu lapte in biberon, ca sa se obisnuiasca cu gustul. si apoi invata ea. nu ma grabesc. oricum, scopul meu era ca la 6 luni sa stie sa pape cu lingurita si sper sa reusim.
MonaI si Veve are o diateza atopica, de-aia m-am si dus la alergolog inainte de a incepe, mai ales ca acasa iar mi se umpluse de bube( si cred ca de la Dermalin!) si mi-a zis sa nu ii dau o multime de chestii, dar marul si afinele nu erau pe lista. chiar mi-a recomandat sa incep cu afine si zmeura, macese si banana.in schimb, mi-a zis ca cel mai frecvent apare la laptele de vaca, deci lapte de formula,sau cel din cereale. Veve e ok cu laptele, dar tot exista pericolul sa se sensibilizeze la el.noi nu folosim nici un produs de bebe de spalat, eu o spal in continuare cu lactacid( cu care se spala bebeii cind ies din burtica), o ung cu o crema emolienta cu lipozomi, fara miros si culoare. si la Calgel e alergica, mi-a facut niste bube urite de tot.
sper sa te prinzi de la ce e si sa elimini si sa mergeti cu bine inainte.
M
ankalaura spune:
Salutare tuturor!
Mai fratilor si surorilor din Bucuresti si imprejurimi, vreau sa lansez o intrebare. Fata mea e maricica acum, si mult spatiu din casa imi este ocupat de patut, scaunelul cu masuta si carut. Carutul am gasit cui sa-l dau.
Scaunelul cu masuta este FUTURA CAM, fi-mea n-a prea stat il el. Se poate vedea aici: http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=61&valikoimaid=8
Patutul este de lemn, nemtesc, cu salteluta (din aia din ierburi de mare sau ce-or fi ele), se regleaza pe vreo 3 sau 4 nivele de inaltime, e cam 140 * 90, n-are insa sertare. Vedeti poza aici:
http://community.webshots.com/photo/262795864/1262797537065109494UykxRr
Va rog daca stiti pe cineva interesat, m-ati ajuta mult sa imi rezolv problema asta a spatiului. Multam.
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Aseara a venit dr de familie sa il vada si mi-a cerut s ail las in tarc sa vada cum se joaca si cand a vazut ca se ridica in cot si in fundulet, ca merge in patru labe si ca raspunde cand il strigi pe nume(adica intoarce capul cand il strigi) a zis ca asta trebuie sa faca la 9 luni si ca suntem super OK. Asa ca sunt tare mandra de baietelul meu.
Bravo Mihnea, cam asa e si Gia,! Ei ne ofera alte placeri, chiar daca nu sunt asa de zdraveni. poate ca sunt chiar mai zvarlugi ca altii!
Lia &
Giahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
Lia2000 spune:
quote:
Originally posted by acusor
Hello mamici!
Voi ce ziceti? E prea devreme sa-l pun pe Teo intre perne in fundulet? Nu mai sta locului in bouncer si se enerveaza.
La ce varsta ar trebui sa stea singur in fundulet?
Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Fiica-mea a stat singura si nesprijinita prima oara in fund la 5 luni. Pana atunci se tot cerea sa se ridice: se smucea, ridica fundutul, facea podul. Incetut, am pus-o in coltul canapelei, ii faceam "culcus" intre plapuma rulata si perne. Acum sta tantosa si fund si n-are treaba (are 6 luni implinite)
Lia &
Giahttp://pg.photos.yahoo.com/ph/lianaarsene/my_photos
Giana spune:
Va multumesc mult pentru raspunsurile promte.Cu Smecata am rezolvat-o.Nu a vrut decat cateva inghitituri care au facut minuni totusi.Si-a revenit in jumatate de ora
In schimb cu eritemul fesier...
Am cautat o gramada crema Nivea,nu am gasit si am luat Jonson tot cu zinc.Nu stiu cat va fi de buna...In casa am Glicerina cu Stamicin,am sa incerc...iar maine caut NEOPREOL.Sper sa treaca ca se face din ce in ce mai urat.Si Bephanten-ul chiar nu mai are nici un efect...
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
deny_82 spune:
Buna seara!
Giana ...eu l-am dat pe David cu pivalat de flumetazon....asa mi-au dat din spital(cand a avut diaree si avea fundu rosuuuuu) si ne-am inteles f. bine....David a fost tare marait azi....cred ca ne vor iesi si noua dintisori...Abia astept sa-l vad cu dintisor
David-Andrei 02 august 2005
Giana spune:
Haideti ca o dam din una-n alta.Acum vomita cu jeturi...

Nu pare sa-l doara ceva...dar e normal?Nu a mancat decat cereale cu lapte in biberon
GeorGiana
de
Dani POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
hristina spune:
quote:
Originally posted by Giana
Haideti ca o dam din una-n alta.Acum vomita cu jeturi...Nu pare sa-l doara ceva...dar e normal?Nu a mancat decat cereale cu lapte in biberon
Poate a mancat cu pofta? Nu te speria, sa mai intampla!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos