Mamici de mai-iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Carmina, SAMBATA ASTA! La ora 14.00 (doua dupa amiaza!!!)
Acuma, serios, la fumatori nu e asa rau pentru ca e super aerisire si nu o sa simtiti fumul altora. Iar diferentele dintre fumatori si nefumatori sunt insesizabile adica ...practic sunt tot acolo, tot un drac!

LISTA ROSIE (pentru intalnirea de la Pizza Hut Dorobanti, sambata 21 ianuarie 2006, ora 14.00, Carmina!)

1.Io
2.Carmina
3.Dana
4.Lily
5.Shoricutza

PS 1.Cine vine cu aparat foto?
2.Trimiteti nr de tel pe pm ca sa ne gasim acolo!

Ama, iti trimit pm cu ce am aflat!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by neda

Buna fetelor,
Sint disperata.Mi-au venit rezultatele de la sange.Mi-a iesit sindromul Down pozitiv.Acum mi-am facut programare pe saptamina viitoare la eco.Dr incearca sa ma linisteasca ,cica rezultatele analizelor de singe nu sint intotdeauna concludente.
Parca totul s-a prabusit in jurul meu.

Neda 19+

Of, Neda! Nu iti face probleme, dr are dreptate, rezultatele nu sunt concludente la testul asta! S-a tot vorbit despre asta pe aici, eu de exemplu de asta nu am vrut sa il fac deloc.
Dr meu mi-a povestit (dupa ce i-am spus ca am ales sa nu fac testul) ca a a vut o pacienta care a avut rezultate proaste la TT, rezultate proaste la amniocenteza si cu toate ca la eco era bine, a cerut neaparat sa i se faca intrerupere la 20 de sapt. Si bebele s-a dovedit a fi fost perfect.

Sunt convinsa ca si bebele tau e perfect, nu iti mai face griji pentru ca stressul nu e bun.
Vei vedea la eco ca e totul in regula!
Pupici pe burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Neda draga de tine, Inaioana are dreptate. Relevanta acestui test este mica. Stiu ca oricum te streseaza, dar daca pana si dr tau incearca sa te linisteasca trebuie sa intelegi ca riscurile sunt f mici ... Hai incearca sa fii cumintica si nu mai pune raul inainte ptr ca totul o sa fie bine cu bb-ul tau.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut burticute si la toate!
Fetelor ce as mai veni si eu la o intalnire.. mai ales ca se vrobeste de o tigarica.. eu m-am lasat de fumat de un an si jumatate dar cateodata asa ar mai merge cateva fumuri!!! oricum pofta buna si distractie placuta si vrem poze!!!

Virgi cu placere, si astept sa povestesti si tu cum se procedeaza la voi. Eu cred ca merg saptamana viitoare.

Neda stai linstita ca ii faci rau lui bebe. Pana nu mergi la ecografie sa confirme plus amniocenteza ceva nu dispera ca nu e nimic sigur. Eu am mai scris despre cazul unei prietene de aici careia i-au spus tot asa ca a iesit analiza pozitiva pt sindromul Down si au sfatuit-o sa renunte la bebe. In fine pe scurt a ajuns la un alt doctor care i-a facut ecografie si i-a spus ca bebe nu are nimic si acum are o fetita super sanatoasa si dragalasa de 4 ani.Uite un sa iti dea curaj!!

Mi se pare mie sau Amonar nu a mai dat nici un semn de viata cam de multicel?

Cami 24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Si apropos, incep sa urasc rau de tot testul asta cretin!!! Nu face altceva decat sa streseze inutil (imi cer scuze fata de cele care cred contrariu) ...

20+

Mergi la inceput

Si eu am remarcat absenta prelungita si ingrijoratoare a lui Amonar. Amonar sper ca esti bine si ca o sa ne dai in curand vesti bune despre tine. Sau esti suparata pe noi??? Dar macar acolo un rand, doua cat sa ne linistesti ....

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Eu pot veni cu aparat foto digital.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Gata, Carmina, l-am pus pe lista asa ca nu mai poate lipsi!

1.Io
2.Carmina + aparat foto digital
3.Dana
4.Lily
5.Shoricutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Salut burticutelor de mai-iunie 2006 !!!

Sunt si eu o burticuta de iunie, dpn 11.06.2006,data nasterii 02.11.1969, si, as vrea sa intru in clubul vostru. Ma primiti?
Va citesc de mult dar nu m-am invrednicit sa scriu. Noi nu stim inca sexul lui bebe, mai trebuie sa asteptam pana luni cand mergem la ultrasound.

Mai am acasa o minune, Julia-Victoria, nascuta tot aici in Montreal, in 10.10.2003.

Roxana 19+ , mamica de Julia

Roxana, Julia (10.10.2003) & bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Neata burtici si bebei!!!

Urez o zi buna burticilor, iar voua bebeilor sa aveti buna dispozitie sa le boxati pe mamici la maxim.

CamiM- pe 30 ma duc la Lee si cu siguranta imi va spune cand imi va face testul.

Eu abia astept sa merg la control, cred ca am facut o pasiune pentru ginecologul meu, mi-e asa de drag omul asta. Ii admir profesionalismul si faptul ca-mi acorda atata atentie. Si nu mai zic ca-i si tare frumusel. I-am spus sotului meu ca in sfarsit am gasit si eu un korean care-mi place.

Fetelor imi pare atat de rau sa citesc despre ce se inatmpla in maternitatile romanesti, dar sunt sigura ca pana la urma veti reusi sa gasiti cel mai curat si primitor spital unde sa va aduceti bebelusii pe lume.

Neda - fetele au dreptate. Mergi si fa o echo morfologica si cere parerea si altor medici, dar nu mai fi stresata ca-i faci rau lui bb si sigur e un bb sanatos.

Shoricutza - asa este, acest triplu test ne-a dat numai batai de cap si macar daca ar fi unul relevant. Eu am citit despre multe cupluri care au ales sa termine si in final s-a dovedit ca au facut-o degeaba. Iar aceste cupluri au facut si amniocenteza. De unde deduc ca nici acest ultim test nu este 100% sigur. Mie lee mi-a spus..."rezultatul testului ti-a iesit negativ..dar stii ca nu e sigur"???? Nu ne ramane decat sa ne rugam la Cel de Sus si sa speram ca totul va fi bine.

Carmina - sa fim sanatoase, grase si frumoase si sa aducem pe lume bebelusi sanatosi si frumosi.

Fetele care mergeti la pizza va urez distractie placuta. Asteptam si noi macar poze.

Amonar - mai da si tu un semn de viata???
Dar ce mai stiti de taticul adib?????

22+

Mergi la inceput