Mamici de mai-iunie 2006 (26)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Inaioana, s-ar putea sa ajung si eu la intalnire. Zic sper, pentru ca in cursul saptamanii lucrez si in weekend sunt f. obosita.
Sper sa avem ce vorbi, eu sunt ceva maiin varsta decat voi, poate o sa ma simt in plus, stiu si eu...

lily 20+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
ahaha fugi d-aci ca aici toate avem 16 ani io va urez pofta buna si intalneala bestiala eu zac la propriu racita cobza si cred ca maine mergem la spital ca vad ca nu ma lasa febra aici dr is in greva pin pe 20 asa ca singurele alternative is salvare sau spital

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank"> ALINA-LUMINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Of, Papadie! Mititica de tine, si racita cobza si gravida si cu cupil pe cap la doar 16 primaveri ca si mine!
Dusuletz racoros ai incercat ca sa-ti scada febra? D-ala ca la bebelusi, stii tu!
A, ai voie sa iei paracetamol, stiu sigur.In nici un caz aspirina, in rest nu mai stiu dar de paracetamol mi-a spus dr!!! Incearca, tre' sa aiba efect!
In rest...ceaiuri, lamai..stii tu!

Sanatate multa!
Si cu tine ne intalnim noi la vara, ce crezi ca scapi?!!!

Ioana 23 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

ok, dar stam la nefumatori
Pe sambata atunci.

lily 20+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

ok, dar stam la nefumatori

Ooops, si eu cu Carmina ce ne facem daca vrem o tzigara dupa masa??!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Seara buna la fete.

Imi exprimasem si eu in capitolul precedent dorinta de a veni la intalnire. Si sincer chiar vreau dar din pacate nu pot sa promit inca. O sa stiu sigur de abia vineri.

20+

Mergi la inceput

Gata, treci pe lista! Atentie, cine e pe lista, nu poate lipsi!

1.Io
2.Carmina
3.Dana
4.Lily
5.Shoricutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

hahaha ce smecherie!!! Promit ca fac tot posibilul sa ajung ....

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

vivighe mie nu mi se pare o nimica toata faptul ca doi bebelusi au murit in acel spital din cauza neglijentei dr!Si atata timp cat e vroba de copilul meu,e normal sa ma panichez si sa caut altceva mai bun!inaioana am vazut ca si tu cauti informatii despre dr Nayel.Orice afli,pls spune-mi si mie ca si eu ma gandesc serios la acest dr si spital!Irinel sa stii ca asa fac,nu mai cumpar alt patut mai ales ca am citit ca bebelusilor le place sa doarma in spatii inguste pana pe la 3-4 luni ca asa sunt invatati din burtica.Asa ca nu prea cred ca o sa doarma in patut..Felicitari pentru cele 27 de saptamani!!Tot inainte ca nu mai e asa mult!flory eu ce am citit de Bucur nu mi-a placut.Sunt si alte spitale,dar mai sunt si laudate nu numai criticate.De spitalul asta nu am citit decat lucruri rele.O sa ma duc intr-o zi sa-l vizitez,de curiozitate!Apropo de intalnire,fetelor sa faceti poze sa ni le aratati si sa va ganditi si la noi cand mancati pizza!io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Buna fetelor,
Sint disperata.Mi-au venit rezultatele de la sange.Mi-a iesit sindromul Down pozitiv.Acum mi-am facut programare pe saptamina viitoare la eco.Dr incearca sa ma linisteasca ,cica rezultatele analizelor de singe nu sint intotdeauna concludente.
Parca totul s-a prabusit in jurul meu.

Neda 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

O.K Sambata am inteles, dar care dintre ele? si locul l-am inteles dar nu am aflat ora....si inca ceva, e cam greu chestia aia cu "raionul" de nefumatori, personal nu stiu ce sa zic ca nu vreau sa se creada ca nu stiu sa fac compromisuri dar prefer sa stau acasa decat sa stau stresata ca nu pot fuma. Poate ca nici nu o sa am chef de fumat dar daca stiu ca mi se impune sa nu fumez fac ca trenul in gara si mi-e rau . Asa ca va trebui sa ne gandim bine si sa ajungem la o intelegere, si nu merge nici chestia sa ma pacaliti ca eu sunt suparacioasa si nu mai manac nici si plec acasa.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput