Miresele anului 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

dya, ralnied....multam de urari! o sa aduc reviste evident, la primu targ sunt cu ele in brate :)

cat despre zbor, mi-am luat o carte noua de citit, o sa vad cate filme suporta ochii mei...si asa vor trece orele alea de stat in fund :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

buna dimineatza fetelor! of si la mine mama ma innebuneste cu ce viseaza si ca nu e bine, e semn de alarma, etc, etc.
Eu am emotii pe zi ce trece si mi se pare ca nu inaintez cu pregatirile. invitatiile le-am dat, verghietele le-am luat, biserica e ok, ramane restaurantul de aranjat.
parca nici nu mai pot sa mananc...

fotohttp://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetelor!

Ralu...imi pare rau ca treci prin situatia asta...ce pot sa iti doresc, multa sanatate mamei tale si tie mult noroc!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Ba tb sa te gandesti, pt ca nu vei rezista pe tocuri ff inalte... dar tb sa probezi rochita cu ambele perechi, dak e nevoie de modificari, sa nu fie mare diferenta...
In principiu, da, vreau haine noi... de fapt, nici nu m-am gandit la alta varianta, pana azi... Nu stiu, visez sa-mi fac pe comanda... o rochita alba sau rosie.. eu nu sufar costumele alea de vara, cu maneca de 10 cm, parca trase la indigo...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Ete ca ne potriviram la asta Raza...si eu am alergie la vesnicul costum (sacou + fusta) cu care se duce toata lume la civila.
Nu zic, am si eu destule costume pe care le port cu placere dar parca la cununie as vrea ceva mai special.
Acum ramane de vazut ce inseamna acel ceva special.

Pantofi eu imi iau o sngura pereche, cu toc mediu spre jos de la inceput.
Oricum nu se vad avand fusta pana in pamant.
Cred ca o sa iau pantofi cu toc mai inalt numai pt. civila unde voi avea fusta scurta.

Hai sa-ti zic si de tort.
Eu il fac la Cofetaria Piticot, compozitia Bianco-Nerro. E un deliciu.
3 blaturi de ciocolata insiropate (ca la amandina) si 2 feluri de crema: prima ciocolata (super buna) si a doua frisca naturala cu fructe.
Pe deasupra obligatoriu martipan.
Am descoperit compozitia cand am fost la nasi si a trebuit sa le luam un tort.
Era atat de bun incat mi-era si jena...ma prindeau mereu cu nasul in frigider sa-mi mai iau o felie (in conditiile in care mie mi-e rusine de obicei sa caut prin frigider in casa altuia - dar de data asta merita lasata rusinea la o parte).
Cred ca v-am zis atunci de minunatul tort in forma de buburuza.

Costa 200.000 lei/kg.

Chiar ieri am mai comandat un tort pt. ca in curand implinesc parintii mei 30 ani de la casatorie.
Am scos o poza cu un tort de pe net si le-am dus-o.
De abia astept sa vad daca o sa iasa la fel de frumos ca ala de pe net si la fel de gustos ca precedentul.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Soacra-mea nu stiu cu ce se imbraca, ca nu am vorbit cu ea despre asta.
Dar mama si-a luat pt civila si biserica un costum visiniu, care mie nu prea imi place (si nu am ascultat-o cand ma ruga sa merg cu ea sa vad costumul), dar acum nu mai am ce face. Pt. restaurant isi face o rochie de seara. Materialul si l-a luat deja, imi place, iar in privinta modelului....nu ma bag, ca am incredere deplina in croitoreasa care o face, ca e prietena buna cu mama si stie ce o avantajeaza si ce nu. Singurul care nu are nimic cumparat pana acum e tata, acre a intrat in febra exameneler (e boboc la facultate) si a spus ca dupa ce termina cu ele merge la cumparaturi. Pana atunci sa nu il mai stresam cu atata, ca in nu vine la nunta oricum.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Laura, Hanako bine ati venit fetelor pe DC!

Plici, concediu placut si sa vii de acolo plina de reviste, materiale, idei....tot ce gasesti in materie de nunti de miresici frumoase

Ralu, imi pare foarte rau pt tine, dar sa nu-ti pierzi speranta, mai cereti si parerea altor medici. Ai sa vezi ca totul o sa fie bine.

Si uite, sa va inveselesc putin, ceva simpatic:

8 qualities of a PERFECT boyfriend... Brave, Intelligent, Gentle, Polite,
Energetic, Non-alcoholic, Industrious, Self-organised. In short,
B.I.G.P.E.N.I.S .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Si uite, sa va inveselesc putin, ceva simpatic:

8 qualities of a PERFECT boyfriend... Brave, Intelligent, Gentle, Polite,
Energetic, Non-alcoholic, Industrious, Self-organised. In short,
B.I.G.P.E.N.I.S .

Mi-a luat ceva pana am prins ideea, dar m-ai amuzat pana la urma....
Sunt perfect de acord!

Bun venit urez si eu noilor mirese si nastere usoara celor care asteapta bebei.

Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by plici plici

neata gagici!!!!
azi e "ultima" zi cu voi inainte de concediu.
asa ca va pupici pe toate, daca va intalniti sa va distrati cum m-am distrat si eu data trecuta, Krelia ai grija aici de fete ca un sef de trib ce esti tu, si daca mai poci sa intru pe neti din state, va mai salut eu....ca de citit ma indoiesc ca voi putea sa citesc capitolele pe care le produceti zilnic...hihihiih

[navyCe as pleca si eu in concediu... departe de tot ce inseamna pregatiri, balamuc si alte alea. Avea dreptate Animagus cu evadarea vreo 2-3 zile inainte de nunta.
Concediu placut si distractie faina.[/navy]

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

'Neata fetele!
Iata ca am revenit si eu in Bucuresti din delegatie si am si recuperat paginile pe care le-ati scris!
ralu_trancu, imi pare rau de asemena vesti, dar nu va dati batuti, mai incercati si pe la alti doctori si incercati chiar si tratamente naturiste....
Raza, incearca cat mai discret posibil sa-ti cauti chiar in timpul asta alta slujba, poate cine stie, o sa ai noroc...mai ales, nu dispera, du-te la zeci de interviuri daca este nevoie, doar sa scapi de cretina aia (sorry, pt limbaj).
In alta ordine de idei (mai vesela): fetelor, face careva dintre voi dansuri? Ca mie imi place foarte mult dar iuby al meu e cam "lemn" si nici nu are prea mult timp, doar sambata si duminica (si nici atunci tot timpul)...Plus ca am si eu "vrabiutzele" mele, dansul de deschidere as vrea sa fie un tango mishto, sa rupem gura targului...Dar UNDE invatam noi asa ceva?

Cecilia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
la Iasi este zapada!!! A venit iarna!!!

Sa vezi al Miercurea Ciuc ce zapada e...dupa ec a nins toata noaptea. dar macar nu mai e asa de frig. Avem si noi temperaturi mai normale de minus 8, minus 10 grade.

9+

POZE

Mergi la inceput