Miresele anului 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by hanako2004

buna miresici
ma primiti si pe mine la miresile 2006?

Cum sa nu ....koniciua...sau cum se zice
Ia zii, cand ai nunta si unde...mai ales ...

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

dya... mama ta nu e singura... Si a mea are vise de astea cam in fiecare noapte. Adica mai des decat mine... Normal ca nu mi le zice pe toate, ca sa nu intru eu in panica...
in schimb eu, ai vazut... am inceput sa "asez" mesele pentru nunta de pe acum si in toiul noptii chiar...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dya, te-am intrecut. La mine viseaza si mama si soacra-mea Eu zic ca e ceva normal(cel putin in cazul meu- pentru ca stiu ca amandoua vor sa iasa totul foarte bine)

Nunta noastra

Mergi la inceput

Mai, eu pe soacra-mea chiar nu am intrebat-o despre asa ceva. Si oricum, ea nu imi spune mai nimic... Deci mi-as bate gura degeaba... La cat de des vorbim noi...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Credeti ca nhumia mamele voastre viseaza nunta? Si a mea ma suna aproape zilnic sa imi spuna ce a visat. Ajung la concluzia ca e ceva normal, din moment ce atatea mane viseaza nunta fetelor.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata gagici!!!!

azi e "ultima" zi cu voi inainte de concediu.
asa ca va pupici pe toate, daca va intalniti sa va distrati cum m-am distrat si eu data trecuta, Krelia ai grija aici de fete ca un sef de trib ce esti tu, si daca mai poci sa intru pe neti din state, va mai salut eu....ca de citit ma indoiesc ca voi putea sa citesc capitolele pe care le produceti zilnic...hihihiih

pupicii multi si cu drag

Mergi la inceput

plici: concediu placut si distractie maxima pe unde ajungi!!! La intoarcere, ne gasesti tot pe DC!

PS--la Iasi este zapada!!! A venit iarna!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza fetelor!!
Apropos de vise...si de mame....a mea nu viseaza..in schimb, are un talent inascut in a se panica si in a spune 'vai, incep problemele, nici nu vreau sa ma gandesc".....de soacra-mea nu vrea sa comentez...n-are nici o treaba...pe ea o intereseaza ce toaleta isi face mama..ca sa nu fie amandoua in aceeasi culoare.......

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Plici, concediu placut, distractie placuta si zbor linistit! Sa mai aduci si tu o revista de pe acolo ca tare mult am salivat pe aia pe care ai adus-o la intalnire.
Si pentru ca tot aduse Krelia vorba de tinutele soacrelor, ale voastre mame/soacre ce tinute vor avea la nunta? Adicatelea, vor fi rochii de seara in adevaratul sens al cuvantului, sau vor merge pe ideea de compleu elegant. Si apropo de culori, eu am cerut categoric sa nu fie negru. In rest au libertate totala. Le-am zis ca nu vreau sa le vad in negru, ca doar nu poarta doliu dupa nimeni la nunta!!! O fi el, negrul, elegant dar parca as prefera alta culoare.

Mergi la inceput

Doamne, daca ar fi sa ma mai consum si pt cum se imbraca soacra-mea, ar insemna sa o iau razna de tot!

E si maine o zi!

Mergi la inceput