Mamici casnice (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Of Andreea parca toate necazurile se tin de voi, mai 1 socra si operatia, acum parintii... Ma bucur ca au scapat cu bine, sa aveti grija sa nu se mai repete asemenea incidente. Soacra cum se simte?

symaco ce fain ca e totul ok, nu conteaza ca bebe vine cu o luna mai tarziu decat ai socotit tu, hai si ne tine de urat aici si sa vezi ce repede trece vremea:)

Sara mai are ceva muci, da sper ca pe maine sa ii treaca, azi ii mai pun picaturi.
Acuma ma duc sa o culc.

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Symaco bravos mai, felicitari ca sunteti ok... si Sybille sa nu aiba treburi importante si cand va veni bebe, sa aiba grija de el, e-e-ei...
Flavia si eu am vazut felicitarea, multumim.... da sa stii, asa e cu necazurile, e aiurea, si amnul trecut exact in aceeasi perioada a avut socrella cealalta operatie, la fel cu tot tacamul... dupa care intr-o zi nu mai dadeam de ai mei, sunau de la serviciu ca nu au ajuns si eu am stat o zi intreaga pe telefgoane, politie, salvare etc,,, groaznic, era si Uca mititica... toate scenariile de groaza, ce sa zic.. ca in final sa aflu ca tata si-a rupt rotula si n-aveau de unde ne suna . Apoi si-a smuls sotul nu stiu ce ligamente de-a stat in ghips o groaza si el... sper ca se termina toate.
Va pupic... am zis eu ca ies afara dar astept sa vina mama... asta daca nu adoarme Uca intre timp

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Cititi aici sa mai uitati de necazuri :)

"Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua baciu` Ion. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei.
- Da pai, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca...
- Stai, bacie Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei. Spune, ca citesti ziarul...
- Na, atunce... dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai citesc inca` un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp citesc vreo doi-trei carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar seara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by impreuna

Cititi aici sa mai uitati de necazuri :)

"Niste reporteri de la TVR merg intr-un sat pentru a face un reportaj, cum isi petrece ziua baciu` Ion. Il roaga sa povesteasca ce face in cursul zilei.
- Da pai, dimineata ma scol, si trag un pahar de palinca...
- Stai, bacie Ion. Nu va fi bine sa afla toata tara ca deja la prima ora bei. Spune, ca citesti ziarul...
- Na, atunce... dimineata ma scol, citesc ziarul. Dupa aia dau la porc sa mince, dupa care mai citesc inca` un ziar. Pina la prinz lucrez in atelier, in care timp citesc vreo doi-trei carti. La masa mai citesc vreo doua reviste, iar seara adun iosagul de pe cimp, dupa care urmeaza presa de seara. Dupa cina ma duc la biblioteca satului cu prietenii, iar la 10 cind inchide biblioteca merem cu toata trupa la Costel, ca el are tipografie."

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

ne-am speriat prea tare de frigul de afara ca defapt a fost numai bine,gradele cred ca au trecut pe +!tare ciudata mai e vremea aici,acu cateva zile citeam pe teletext ca in bayern(deci prin apropiere)au fost temperaturi de -36 grade!!in aceeasi zona in 2002 au fost temperaturi record 40grade!
andreea,sper ca intamplarea cu parintii tai sa fie ultima veriga din langul cu ghinion!
flavia, e bine ca se naste in aprilie,numai bine dam cu nasucul in miros de ghicei si caldurica!
cred ca sybille isi va intra foarte bine in rolul de surioara mai mare si isi va asuma´´raspunderea´´necesara fata de surioara ei!adeca,io sper ca nu va da bir cu fugitii de cate ori avem un pampers mirositor sau niste zabalute!
io mai stau pe aici ca tre sa mi se dezghete puiul....asa a dat comanda puiuta mea´´io vreau sa pap un pui´´!
tare bancul flavia,am vreo cateva rude pe care mi imaginai la biblioteca..cu abonament!

Mergi la inceput

Mda... uite-asa as da si eu cateodata o raita la tipografia lu' nea' Costel Super!
Symaco ma bagi in boale . ce frumos ai spus tu cum va da bebica mic cu nasul de ghiocei si floricele si caldurica.... si de-atunci numai la asta ma gandesc, nu mai vreau frig, ori zapada ori mai bine ghioceeeei muuuuuulti si flori si albinute si zumzait in aer si soare si frunze si copilasi in parc si Uca in rochitele si.... si eu slaba... si raul sa dispara... si alte utopii..... am innebunit

site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

zapada avem de vreo 2-3 luni,nu sa mai dus...cum sa topit putzin cateva ore mai tarziu ningea!ne-am saturat si noi de zapada si frig....caldurica,floricele si noi toata ziua prin parcuri!
galetuta si accesorile pt nisip,sucurile,servetele,de rontait,de papa,fructe,o bluzita pt cand e mai racoaresi neaparat baniiiii....ca tot timpul ne mai trebuie cate ceva ce nu avem la pachet!de bebitza nu am zis inca ca e separat pregatirea......asa ca abia astept sa ajung intr-un parc,chiar daca impodobita ca un pom de craciun,sa ma asez pe o banca si sa tot incerc sa ma concentrez asupra unei carti!
si pe mine ma ia sindromul primaverii desi nu suntem inca in februarie....o iau si eu razna!

Mergi la inceput

Mai ce frumos vorbiti de primavara, ca m-a apucat visarea si cand mi-am dat seama ca nu stiu unde-i Sara ca st asa cuminte, am vazut-o ca mi-a dat jos toate hainele ude de pe calorifer, le-a adunat gramada pe jos si s-a asezat pe ele :))

Mergi la inceput

Eu va scriu acum ca diseara nu stiu daca mai ajung... sunt tare suparata, am vb cu o colega de-a maica-mii si ei i-a zis la telefon ca are musculatura cam contractata, ochii si-i tine deschisi cu efort, eu am vb azi cu ea de 2 ori si mi-a tot promis ca vine.. gata, s-a sculat uca si merg eu la ea daca nu vine-ntr-o ora. O iau pe sus in taxi si o duc la spital, cred ca nu-si da seama...
Va pup si sanatate multa va doresc!!! Pup puiutii mici

Mergi la inceput

Andreea imi pare rau de ce spui, sper sa nu fie asa de grav si mama ta sa se simta mai bine. E bine sa mergeti la un control sa fiti siguri ca e ok. Va tin pumnii
Cred ca si eu revin diseara, ca acuma imi astept barbatul sa ii pregatesc mancarea (am facut si eu azi mancare :))

Mergi la inceput