Mamici casnice (5)
Raspunsuri - Pagina 12
alexa si mami spune:
buna fetele!
cami, multumesc de urari. si multa bafta, rezista!
cu toate ca e ger, n-am mai rezistat si am iesit afara. vreo juma de ora, nu mult.
da, mey andreea, stiam ca tu stii
symaco, bafta la dr. ce o fii, cind o fii, sanatoasa sa fie.
mey fetele, m-am conversat aseara cu nico pe mess. sa vedeti ce minune de fetita are...
ce e cu celelalte mamici? cam multe absente!
o zi minunata!
ALEXA
impreuna spune:
Uitati aici o www.e-felicitari.net/felicitari/807-capul_sus.php?id=1133898987615331&reply=" target="_blank">felicitare impreuna cu urarea de a avea o zi buna (chiar daca jumatate a trecut:) De preferat sa ascultati si melodia:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
mihaela amalia spune:
Super felicitarea...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
diadaniela spune:
Super,Flavia!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Bun venit in club Taki, asteptam sa ne spui mai multe despre tine.
Fetelor ma bucur ca v-a placut felicitarea
diadaniela spune:
Taki,bine ai venit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
buna seara fetele!
bine ai venit,taki!
la mine de abia acu' s-a vazut mesajul tau, de ce oare?, nu stiu. te asteptam cu povesti.
flavia, super felicitarea!
symaco, cum a fost la dr?DPN?
ce se intimpla ce mamicile noastre casnice? nu mai au timp de o poveste mica?
o noapte linistita!
ah, plecam fara sa va spun. mai avem o maseluta.a doua.
ALEXA
impreuna spune:
Alina felicitari pt maseluta, voi sunteti avansate, noi avem doar aia 8 dinti :)
Fetelor, voi va scoateti piticii la plimbare pe vreme asta?
Ca eu n-am iesit cu Sara de sambata, mai ales ca abia acum scapam de muci...
andora spune:
Salut fetelor!!!!
Scuze ca n-am mai intrat ieri, a fost o zi urata, parintii mei erau sa pateasca ceva din cauza gazelor... mama a lesinat scurt, tata a auzit-o, noroc ca s-au sculat din somn, mama din cauza unei dureri naspa de burta, tata din cauza cazaturi mamei..ca altfel nu stiu ce era . Acum sunt ok, dar tb sa curatam soba.
Bun venit Taki!!!! Sa ne zici despre tine!!!
Cami.. hehehe e taaare greu cred... Pana la ce ora e programul? Bafta!
Flavia noi am iesit doar alaltaieri ca am fost la serviciu, dar azi iesim sigur pana-n pranz ca e soare si cred mai cald.. au trecut mucisorii Sarei?
Alina... sa va traiasca maseluta!!!!!! Si sa iasa si celelalte surate ale ei fara dureri mari..
Symaco.... ne tii pe jar?
Mda... ma tot gandeam cate facem ca sa protejam bebeii de raceli/lovituri etc si cand cresc mari gasesc cate o chestie cum citeam la subiectul de la diverse "choking game" si se alege praful.. Doamne fereste, nici nu vreau sa ma gandesc, sper ca vor avea atata minte incat sa stie sa aiba grija de ei insisi cand vor creste...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
symaco spune:
iuhuuu,sunt aici!!
nu va tin pe jar mai,acu va zic tot:termenul de nastere ramase acelas adeca 17 aprilie.mi-a explicat mai pe intelesul meu cum se face socoteala si de data asta pricepui ,nu ca ar fi fost asa greu de inteles dar io o tineam una si buna ca tre sa iese in martie!de ce...pai in primul rand ca burta e asa mare,cu sybille o aveam la fel dar inainte sa nasc.si uite asa trasei io concluzia ca tre sa iasa!
totul e ok,avem o printesa(fara indoiala)sanatoasa tun!totul masurat,aratat..marimea caputului arata ca se va naste pe 14 aprilie,dar am pus repede pe seama ca e capoasa ca tati si sa rezolvat si asta!
sybille nu a fost cu noi la vizionat de bebe,sa dus in vizita la prietene...si mi-a explicat ca doar poate sa il vada pe bebe si data viitoare,acu are ceva important cu fetele de jucat/rezolvat!
de acu a inceput distractie,facem controale tot la 2 saptamani!
felicitari pt maseluta!
taki,bine ai veni printre noi...io numa acu te-am vazut!
felicitare e suuuper,am bagat-o repede la favorite si de cate ori sunt depresiva o sa ma uit la ea!
flavia,la fel ma intrebam si eu,cu piticii pe vremea asta afara e ok?acu 2 zile citeam intr-un ziar:un medic zicea ca daca puiul are mai mult de 4 saptamani o plimbare de 1 ora nu ii strica...bineinteles imbracat foarte gros!acu daca sara e racita,poate o mai amanati sau faceti plimbari scurte de 10-15 minute numai cat sa ia o gura de aer!
asa o sa fac si eu acu,ma duc pana la magazin sa mai cumpar cate ceva si uite asa am luat si gurita de aer!mai dam cu piciorul in bulgarii de zapada,mai aruncam cu zapada in mami care nu poate sa mai alerge ca e burticoasasi totul dureaza poate jumate de ora.....exact cat sa nu inghetam!si mai dupa masa mai facem o tura!
cred ca intru mai tarziu!