Mamici de martie-aprilie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
micaalsa spune:
Lady Hawk, eu am luat Ca doar din saptamana 26, am luat 10 tablete, cate 1/zi dupa care pauza 2 saptamani si iarasi 10 ... tot asa pana la nastere. Pe mine un pic ma distreaza medicul asta al meu pentru ca orice medicament m-a pus sa iau doza era de 10 tablete
Eu stiu ca am citit odata un articol, acum nu-mi mai amintesc bine de unde, in care zicea ca nu-i tocmai indicat sa iei Ca din primele saptamani de sarcina, nu mai stiu exact care era motivatia si nu vreau sa vorbesc aiurea dar caut eu articolul si ti-l trimit.
Anamaria
28 + 6
Qamar spune:
LA MULTI ANI FETELOR CARE CHEFUIESC ASTAZI!!!!!!!
Laura Ioana, patutu e comandat de la reclamamascata.ro, de la care mai astept inca o comanda cu lucrusoare astazi 
uite ca maica-mea (medic) zice ca am devenit obsedata de nastere si de ce sa/ce sa nu fac
si ieri cand o stresam pe mesenger cu detalii, etc imi trimite asta:
In sala de operatie, chirurgul catre asistent:
- Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci, de-a noastra.
- Nani, nani, dooormi usooor ...
he he ca sa ma linisteasca![]()
Noemi
31+
Poze cu burtica
nshiro spune:
Pispirica si Irina 

LA MULTI ANI! Va doresc din tot sufletul sa aveti bebei sanatosi si nasteri usoare!
Tina ce se mai aude cu site-ul ala?
Ile nu pui poze cu lucrusoarele lui bebe? sa ne spui tot ce o sa te invete la cursuri, da?
Laura Ioana deci tie inca iti mai vin blugii de dinainte de a ramane insarcinata?
Andreea Georgiana tinem pumnii sa iasa bune rezultatele la analize.
Ciuf da, eu intrebam de galactogil, ca mi-e teama ca nu sa am lapte. Ceaiurile alea stii cumva cam cand ar trebui sa incepi sa le bei?
Catrinutza cum sa renunti sa tii pasul cu noi???? vrei sa iei bataita?
Ciuf si Mamaariadna si eu tot cu 12 kg in plus defilez. Asa de mult m-ati incurajat cand ati spus ca durerile nasterii au fost suportabile! 

Andra Simona felicitari pentru ecografia bebelinei! Si pupici ca sa nu mai zici ca nu te iubim!
Dea ii uram bebelinei tale la cat mai multe zile acolo la mami in burtica!
Doublemom cum sa ma supar eu pe voi???? Cum as putea??? Mai ales pe tine, o mamica cu trei inimioare (in total!)
Nu stiu eu cu cat sunt mai competenti medicii de aici, insa stiu cu siguranta ca nu le da mana sa-si faca vreo greseala sau vreo diferenta intre pacienti... Nu-mi ramane decat sa merg pe mana lor si nu mai stiu cine zicea, scuze, sa ma rog la Dumnezeu sa am o nastere usoara si fara dureri prea mari.... ca in momentele alea numai in japoneza nu o sa-mi vina sa vorbesc si sa explic...
Catrinel ce sa-ti spun... nu sunt incantata de Lamaze pt ca nu stiu despre ce e vorba... si spunea anairda, cum sa te relaxezi cand iti vine sa urli de durere?! Mi se pare o ineptie... da daca fetele zic ca durerea devine suportabila cu ajutorul respiratiei, asa o fi.... Sa ne spui ce vei invata la curs, da?
Dananita imi pare rau ca s-au ivit probleme! Stai si tu linistita si mai lasa-le incolo de treburi... poate se inmoaie burtica!
Polixeni felicitari pentru achizitiile lui bebe. Eu din cate am auzit mai bune ar fi biberoanele si suzetele de cauciuc... insa cred ca depinde de bebe.
Micaalsa bine ai revenit si te asteptam sa postezi mai des.
Ama kaly ma bucur ca te-ai decis sa termini facultatea!
Manu sanatate Andreei!
Biuta bine ai revenit si sper sa ne scrii mai des! Referitor la colostru la mine inca nu curge nimic... ![]()
Danielada a fost chiar atat de grav de-ti fac aia mustrare scrisa??? Nemernicii! ![]()
Noe foarte dragut patutul! Sa-l stapaneasca sanatoasa bebelina!
Delia succes cu pregatirile, sa termini totul la timp iar bebe Rudy sa stea cumintel acolo pana o sa fie mami gata!
Ionica FELICITARI, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara, fara probleme si un bebe sanatos!
Anairda
imi pare rau ca ai avut probleme, dar bine ca s-a terminat cu bine, nu?
rocsana si bebe chan
Tina_Welsh spune:
Ionica sarcina usoara si bebel frumos si sanatos.
Anairda,ai grija de tine.Sincera sa fiu am si ras la cum ai descris...tot balamucul de ieri!Te
si sa numai ai surprize de genu asta.SI cand ai timp lasa sotu sa se duca la control ca n-a apucat amaratu!
Fetili ma duc sa ma apuc de treaba..am o tragere de inima..mama mama!Va
si mai vin eu prin zona!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Lady_Hawk spune:
Fetelor...mai au ramas doar cateva ore si imi iau bai-bai de la job...ce sentiment mijtok...
...parca plec in vacanta mare...hihihi...imi pare rau ca nu pot sa imi pozez sefa...sa vedeti si voi fata de uoama traumatizata...parca face parte din categoria...femei si frekate si cu banii luati...(dar ganditi-va la o fatza care ar putea exprima...bine...bine si cu frekatu` cum ramane...k banu` mi-l luasi...hihihihi...
...
Dar pana una alta...ia treceti voi burticelele lu` je sa va stampileze si pe ziua de azi!!!!!!!!!Zmuahhhhhhhhhh!!!!

...aseaaaaaaaa....
Hepi barzdei sau
pentru Pispiroaica mica
dar si pentru Irinasaptesiunu`
sa aveti parte de tot ce e mai frumos si bun in lume...bebi sanatosi si voiosi si nasteri mega-para-usoare!!!!Zmuahhhhhhhhh in plus pentru voi...la zi aniversara!!!!!

Asea...in rest vreau sa va spun ca diseara ma duc cu beba_mica la
-ul cel pozar sa ii faca
la eco, ca la DIVE...
...manca-o-ar mama!!!!
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Qamar spune:
Tina, spor la treburi si vezi ca eu una astept niste poze, dupa ce e gata camera de superbebe
Poze cu burtica
adar spune:
PISPI SI IRINA
LA MULTI ANI, SANATATE SI BEBEI FRUMOSI SI SANATOSI....
SI...ASTEPTAM SI NOI CEVA DE...
Tinuta - ce noutati mai ai...cred ca l-ai disperat pe Silviu...![]()
adar si bebelina MAIA
minunea mea
onsami spune:
sanatate la toate mamicile de martie /aprilie! printre care am ramas si eu, dar cam lenesa la scris incat m-au scos de pe lista. dar nu e cu suparare
anairda36, ai o poveste super. sunt curioasa ce iei pentru relaxarea uterului. eu iau Gynipral. si mie imi da palpitatii, dar cred ca si pe bebe (baietel) il supara, ca este foarte vioi in prima ora de la luarea dozei (1/2pastila la 8 ore).
pemtru ca am colul deschis ;i usor scurtat, eu, fetelor, sunt cam agitata. sper bebe sa nu se grabeasca pana in 18 - 20 martie, dar eu sunt precauta si strang informatii (voi naste la bucuresti, desi sunt din provincie).
de aceea, te rog Tecla, pentru ca o sa nastem la acelasi spital (nu cu acelasi doctor) sa imi spui si mie ce ai aflat despre bagajul nostru si al lui bebe mai ales.
nanuk, tu l-ai recomandat pe doctorul Suciu de la Polizu, poate ne ajuti si pe noi cu ceva detalii
despre ce ti/a recomandat la nastere, etc. poate imi trimiti un email si despre celelalte detalii delicate / adica cele pecuniare.
noroc ;i sanatate la toate gravidutele la care vine de-adevaratelea barza! 
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by Noe
Lady hawk, diseara venim la tine sa chefuim, ne primesti, daaaa?Poze cu burtica
Hehehehe...poi altfel cum????!!?!?...Normal ca o punem de o sarbatoare cu ceai de anason si chimen...faguri cu miere...croissante si tot ce vor mujkii nostri...doar suntem in vacanta...nu?
si nelipsiiiiiiiituuuuuuuul...dans din....buriiiiiiiiiiik 
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png