Mamici de martie-aprilie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Ioana spune:
Delia
mai menajeaza-te si tu un pic. Nu te forta sa faci multe treburi, ca te ia bebe pe sus de nu te vezi
Sotul tau te ajuta in vreun fel?
Andra Simona zau ca meritzi ce ti-a promis Lady Hawk
Cine stie ce s-a intamplat, cu ce discutzii ne-om fi prins, de nu am fost atente sa-ti raspundem la ceva, dar asta nu inseamna ca nu te iubim. Uite
si
si 
Noe, Tina si Biuta![]()

Asa-mi place atmosfera asta...
Catrinel deci vrei ca modelul sa fie functional
Nici mie nu mi-a venit colostru, ma dor sfarcurile fff tare, iar sotul meu ma intreaba mai mereu "nu ti-a venit laptele? da' de ce? nu ar trebui sa ai de acum?"![]()
E curios de nu mai poate; abia asteapta sa vada el cum e treaba cu lapticul
Noe foarte frumos patutzul. De unde l-ati luat?
Laura
cu
? 30+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Tina_Welsh spune:
Andra simona multe scuze.Ti-am modificat numele fetitei.
PISPIRICA SI IRINA71 LA MULTI ANI,SA VA DEA DOMNUL MULTA SANATATE,NASTERE USOARA,BEBELUSI FRUMOSI SI SANATOSI SI TOT CE VA DORITI VOI.SA FITI CELE MAI FRUMOASE SI FERICITE MAMICI DIN LUME.,

, 

[,
s]

Va
pe toate dulce dulce.Ce zi a fost astazi!Vai,vai,vai!Ma duc sa ma bag in patut fericita si cu gandul la micuta Maria care acum gangureste!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
kim spune:
Fetelor, Tcelen ne-a dat un start bun
, s-o tinem tot asa de acum!
Felicitari, Tcelen, refacere rapida si laptic mult! Bine ai venit pe lume Maria, sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si desteapta, sa-i faci fericiti pe ai tai!

Pispirica si Irina71, La multi ani fericiti, nasteri usoare si bebei santosi! 

28+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
aida_o spune:
Tinutzaaaaa! lasa putin curatenia si baga si tu un spatiu intre petrecaretii tai, ca iar se latzi pagina, hic!
PISPIRICA SI IRINA71,
LA MULTI ANI! nasteri usoare si bebelusi sanatosi si frumosi 
azi am fost sa fac testul acela pt diabetul gestational, sucul nu a fost chiar asa de dulce pe cit ma asteptam, a fost ceva bautura carbogazoasa cu aroma de portocale
nu va spun, azi toata ziua cit am stat la birou, inainte sa merg la laborator, au dat o gramada de reclame la ciocolata calda, de incepusem sa inghit in sec!
acum astept sa merg vineri la clinica de maternitate, s-ar putea ca pina atunci sa fie gata si rezultatul de azi. am niste emotii... (deh, ma simt cu musca pe caciula...)
26 fix
ionica spune:
Salutare graviduztelor!!
Ce tare ma bucur ca sunteti aici unite si va faceti galerie,eu am iesit de pe lista de mamici aprilie in septembrie2005(care ma cunoaste stiti voi de ce) dar m-am intors la lista de mamici septembrie 2006 !
Sunt din nou insarcinata ,imi pare rau ca nu am reusit sa am un bebe berbec dar sunt super fericita ca voi avea un bebe fecioara !
Va urez sarcina usoara la toate!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
anairda36 spune:
Dragi burtici mi-a fost tareee tareeeee dor de voi. Saptamana trecuta am scris un mesaj kilometric si cand sa-l trimit ... mi-a plecat netu la plimbare si plecat a fost vreo 3 zile. Se pare ca a fost o defectiune serioasa ca au fost picate vreo 3-4 orase din nordul Virginiei.
Vineri 13. Ma tot fataiam la birou si parca nu ma simteam ok asa ca m-am dus la toaleta si ... uda pe chiloti, uda pe pantaloni.
Vin acasa, mananc in fuga, ma schimb si plec cu sotul la centru medical ca ii facusem programare sa se uite medicul la hemoroizii lui. In masina am simtit ca mi s-a intarit burtica si incepusera contractii dese. Urc cu a meu la etI, il ia asistenta la verificat semnele vitale, moment in care m-am speriat si am zis ca nu mai pot ma duc jos la ginecologie. A meu saracu intre timp statea cu pentalonii pe vine si astepta medicu.
Cand ma vad asistentele de la gineco (nu mai respiram si nu mai umblam bine) pun mana si suna la spital sa anunte ca vin. Vroiau sa-mi dea o salvare dar le-am zis ca sotul e sus la interne asa ca au dat telefon dupa el si medicul in loc sa-i faca consult l-a impachetat si l-a trimis sa ma duca de urgenta la spital.
Fetelor dragi era ora 5. Cum sa va explic eu traficul pe centura washingtonului la ora aia? Autostrada este un fel de parcare pe 8 benzi.
Sa va mai spun ce dureri aveam, cat eram de speriata, cat plangeam si ma rugam la Dumnezeu sa-mi tina bebelina sanatoasa?
In final am ajuns la spital, ne-am mai si pierdut pe acolo pentru ca e imens si nu apucasem sa mergem la turul de spital si in final ma baga intr-o sala, ma dezbraca sotul, imi iau analiza de urina si ma leaga la monitoare. Bebelina era bine. Eu ...contractii si iara contractii. Se pare ca m-a dat peste cap antibioticul pe care l-am luat si pe deasupra mai eram si deshidratata. Mi-au facut doua injectii si ma controlau tot la 15 min. Marian dragu de el era alb la fata si ma tinea de mana tot timpu si ma mangaia pe burtica. Cand s-a mai relaxat uteru a incepu bebelina mea un spectacol de bubuiau aparatele. Ce sa va spun ca dupa tot plansu, reactia mea la injectiile alea a fost ca ma simteam ca si cum as fi baut cel putin un litru de vin. Nush ce zice Marian la un moment dat si ma plezneste fetelor o criza de ras de s-a terminat cu lumea, gata gata sa stric aparatele pe acolo ca au cautat, dupa ce m-am linistit, vreo 15 min sa gaseasca iara inimioara bebelinei.
Am ajuns acasa pe la 2 noaptea, morti de foame dar un pic mai linistiti. Acuma iau niste pastile ca sa-mi relaxeze uterul dar imi cam accelereaza pulsul. Norocul a fost ca scurgerea nu era de lichid amniotic, iar colul se prezenta inca inchis si lung.
Sper din tot sufletul sa nu mai trec prin ce am trecut.
Ma apuc acuma sa citesc din urma ca vad ca ati fost tare harnicute
la toate.
32+
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by ionica
Salutare graviduztelor!!
Ce tare ma bucur ca sunteti aici unite si va faceti galerie,eu am iesit de pe lista de mamici aprilie in septembrie2005(care ma cunoaste stiti voi de ce) dar m-am intors la lista de mamici septembrie 2006 !
Sunt din nou insarcinata ,imi pare rau ca nu am reusit sa am un bebe berbec dar sunt super fericita ca voi avea un bebe fecioara !
Va urez sarcina usoara la toate!
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica
Ionica scumpica, bineinteles ca ne aducem aminte de tine
...ne bucuram pentru tine...sa ai sarcina sanatoasa...si usoara si esti binevenita printre noi oricand, te pupam si ai grija de tine si de bebe-fecioara!!!!!!

Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
anairda36 spune:
Dea ce-i cu tine draga mea? Iti doresc sa stea bebe cat mai mult la tine in burtica si sa fie sanatos.
Doublemom
ca te-ai gandit la mine. Nu m-a retinut medicul joi, in schimb am ajuns vineri in spital.
Nshiro draga faina metoda Lamaze. Daca nu e gluma pe mine m-ar plesni plansul. Cum dreaq sa ma relaxez cand crap de durere? In America medicii nu prea vor sa faca cezariana, doar daca este absoluta nevoie, in schimb se practica mult aici epidurala.
Vai ce proasta sunt .. mi-au dat lacrimile Tina cand am citit ca Tclen naste. Doamne ajuta!
Lady Hawk eu am luat Ca de la inceput cate 500mg pe zi. Asa se recomanda aici.
Catrinel sunt aici, am revenit 
32+
Lady_Hawk spune:
anairda36 si Laura Ioana va multumesc frumos pentru relatiile legate despre Ca.
Io
27+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png