Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 3
iuliiuli spune:
Buna seara la burtici!
Noi n-am mai intrat de ceva vreme, mai precis de cand am ramas acasa in concediu! Insa prin intermediul sotului meu v-am citit mereu, imi aducea salvat pe cd ce scriati voi 2,3 zile, asa ca sunt la zi cu toate!
SA VA TRAIASCA BEBELUSII CELOR CARE ATI NASCUT , IAR CELORLALTE NASTERI CAT MAI USOARE!
Noi suntem bine, maine facem 37 saptamani fix, ne-am facut imensi , eu cel putin am luat 22 kg fata de inceputul sarcinii!
Incerc sa mai intru in serile urmatoare, acum ma striga Alex din baie, sa-i fac baita!
va pup pe toate si nastere usoara !
Iulia
37+ ,
Alex nazdravan (09.05.2000)
albumul meu
eu la 25+
maraki spune:
Bine ai venit pe lume Emma Andreea

iti ureaza socrutza
Sa fii sanatoasa, sa cresti mare, frumoasa, desteapta si sa ai mult noroc in viata
Cuscra refacere rapida si mult laptic pt. printzesa
Cred ca maine esti acasa, cum a fost si Ina
Ai vazut ce grasanica ai facut? Abea astept sa vad pozele cu nora mea![]()

Iuliuli sa ai parte de o nastere usoara si rapida
Cand nasti sa ne anunte sotul tau ca el poate intra pe net
Teolinda si eu inainte de baita-i fac masaj lui Angelo, putina gimnastica cu manutele si piciorusele iar la sfarsitul baitei il dau cu ulei de corp peste tot
Mai bine facem masajul inainte de baita sa nu-i tinem prea mult timp neimbracati( sa nu raceasca) Ce mare s-a facut Nicolas![]()
Toti bebeii din grupa sant reusiti si frumosi foc
Fetelor eu nu am mai avut rabdare si i-am taiat unghiutele lui Angelo,moasa mi-a spus sa astept pana la 6 sapt. ca sant inca moi, am avut grija si le-am taiat dar nu la limita.Acum pot sa imi las baiatul fara manusi si se simte si el mult mai bine![]()
Mirela daca poti, mai pune poze cu Daniel
pupici la 
mamica de ingeras
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
LunaNoua spune:
Seara buna mamici si burtici
Noi mai avem inca putin pana la masa de la 12, asa ca stam un pic pe net sa vedem ce mai faceti.
Felicitari noilor mamici. Ne bucuram mult pt voi si pentru "suriorii" de DC. 
Abia acum incepem sa intram si noi in ritm. Avem 11 zile deja. Acum Daria papa si doarme la program si putem si noi sa anticipam ce avem de facut. Nu mai suntem asa dezorientati ca la inceput
Astazi chiar am fost "la schi" in Poaiana
, doar ca nu am iesit din masina
A fost un soare si un peisaj superb, de care ne-am bucurat numai noi astia mari, caci Daria a privit totul cu ochii inchisi
, dar i-a placut si ei ![]()
Eu i-am facu baita Dariei si fara buricelul cazut, inca din maternitate. Asa era regula, asa am facut. Si ... inca in ce conditii... La chiuveta. Sub jet. Cu o mana tineam fata de subtiori .. cu alta spalam cu sapun .. si apoi .. sub jet. Ce protectia ochilor... ce protectia buricutului.. nik. Asa ne-a aratat asistenta de acolo ca se face si asa am facut. Bb nu a patit nimic, doar ca s-a iritat de la sapunul "special" ce il aveau la maternitate. Iritatia a trecut acasa imediat dupa ce l-am spalat cu sapun Protex si l-am uns cu ulei de gatit (de marca ... Argus
). Buricutul a cazut imediat, la 5 zile, deci nu a fost nici el traumatizat de baile acelea de la maternitate.
Astazi am uns-o cu ulei Bubchen si vad ca a facut pielicica ca salamul de Sibiu (o pata alba, una rosie). O trec din nou pe Argus, ca se pare ca ce e scump nu ii prieste ![]()
Gata, ca se trezeste "ceasornicul" si vrea papa. Pupici
, Deea mamica cu ingerasa
Pozele ale mele
irinadum spune:
Denisa felicitari si sa iti traiasca Emma Andreea. Sper ca esto ok si ca le fugaresti deja pe asistente prin salon. La energia ta cred ca le_ai fugarit un pic
. Poate intra Dragos sa ne trimita o poza sau chiar tu ca la voi va tine putin. Te pupam si te asteptam cu povestea.
Iulia lasa ca ai sa vezi ce dispar kilogramele important e ca bebe e ok.
Deea tu cred ca ai iesit cel mai repede la plimbare cu bebe . Bravo tie.
Nici eu nu mai dau cu uleiul mustela sau cu te miri ce ulei ci cu crema hidratanta de bebelusi de la nivea si il spal cu sapun tot nivea de bebelusi ca de la restul cremeelo si uleiurilor i s eusca pielea si am mai dat si o caruta de bani pe ele. Asa ca am revenit la marci accesibile .
Maraki eu ii fac masaj dupa baie dar asta pt ca am permanent 25 d egrade deci e suficient de cald zic eu si ma gandesc ca il oboseste insa de unde... zici ca ii dau red bull ca baga duba aia la miscari de zici ca face break dance dar apoi dupa vreo ora jumate cine cade lat??????? El. A si am uitat sa va spun ca de vreo saptamana sare o masa de noapte deci nu mai suntem chiar zombie .
Irina
kim spune:
Felicitari, Denisa! Bine ai venit Emma Andreea! Refacere rapida, laptic mult la mami Denisa.
Sa va bucurati de o fetita sanatoasa, frumoasa si desteapta asa cum v-ati dorit!

28+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
diana12 spune:
Denisa, felicitari, refacere rapida si mult laptic.
Bebe Emma, bine ai venit pe lume. Sa ai parte de sanatate, noroc si tot ce e mai bun in viata.
37fix si
04/25/2000
diana12 spune:
Votez si eu ca perioada cand esti gravida e cea mai frumoasa. Dupa, urmeaza vreo trei ani jumate in care ai senzatia ca nu te mai odihnesti. Dupa trei ani jumate, incepi din nou sa respiri si sa te regasesti.![]()
Dar fiecare perioada are farmecul ei, iar un copil iti da multe satisfactii si de multe ori rezisti si reusesti sa faci ce iti propui datorita lui. Si cu trecerea anilor incepi sa te intrebi "oare cum ar fi viata fara un copil langa tine?" si nici macar nu iti mai poti imagina o astfel de viata.
March, Janina, o sa vedeti ca va veti descurca si veti fi cele mai minunate mamici.
Nicoleta, acum te vad la 37 de saptamani. Nu-ti pierde optimismul.
Pupici la toata lumea, gravidute si mamici.
37fix si
04/25/2000
nicoleta raducu spune:
'Neatza,dragutele mele....
Acum am facut si noi ochi...
...pline de energie....
Am iesit doar odata la pp..pe la 4,30....in rest..am dormit ca valiza in gara....
Dani,Diana,Iuli....
...felicitari pentru 37 fix!!!!Sa mai stea bebe putin...
Si noi facem azi 35 fix...Nu pot sa cred...
La 11 mergem la eco..sa vedem cum mai e placintica...
O sa intru sa va dau vesti...cam atit...
Moni,Cata,Gio,Maraki,Mirela,
Denisa,Ursulica,Cristina
Janina,Teolinda,Deea...

Multumim mamicilor ca aveti grija sa ne dati si nou cit mai multe sfaturi despre bebei....
Tare de ajutor ne vor fi experientele impartasite de voi...
Mamaaa...e o dimineata cetoasa..![]()
Ma duc sa fac un dusulik..
..sa bag o tura de scutecele
...si sa papam ceva...
Hai sa aveti o zi frumoasa...fara probleme...
Nicole
35 Fix
utocatalina spune:
Felicitari Ana si Denisa pentru fetiscane...refacere rapida si mult laptic!
Fetelor eu am avut o noapte naspa...pe Bia a durut-o rau burtica, nu cred ca de la colici, cit de la caca moale...i-am tot dat calciu cu o lingurita de ceai de menta inainte de fiecare masa, la un moment dat parea ca caca este ok, dar ea si-a frecat minusele si strins piciorusele toata noaptea...ufff
...I-am taiat si eu (de fapt Dan) unghiile, dar tot nu pot sa o las tot timpul fara minusi, ca nu are manichiura perfecta si se cam zgiriie cind se agita...
Apropo de perioada sarcinii...si eu zic ca a fost
si imi aduc aminte cu placere si nostalgie de ea
..cit priveste depresia postanala am trecut si prin asta, din momentul in care am ajuns acasa cu Bia si m-a tinut cam 1 sapt...si eu simteam ca viata mi-a fost data peste cap...plingeam ca nu o sa ma descurc cind a plecat mama dupa ce a stat cu noi citeva zile, apoi am plins ca nu mai pot dormi noaptea cu Dan in pat...ca dorm cu Bia in camera ei, ca sa o linistesc si sa il las si pe Dan sa se odihneasca ca alearga mult cu masina si basca ca se vaita de niste ameteli si ieri si-a facut niste analize si asteptam rezultatul...in fine, a fost o perioada grea la inceput, primele 10 zile, dupa care am inceput sa ma obisnuiesc, dar tot ma da peste cap cind maraie si se vaita ore in sir noaptea...azi noapte m-am trezit de 2 ori si i-am dat numai sin...prima data a supt 80 si apoi 70...cam putin, eu as fi vrut in jur de 100, dar de dimineata m-am muls si i-am dat cu bibe 100 ca era prea adormita dupa zbaterile de aseara si sigur ar fi adormit la tita...
Maraki eu stiu ca daca trece temp. de 38.3 este de sunat doctorul..cica pina la 38.3 e normal pentru bb ca au temp. mai ridicata decit noi...asa este cu nasul? Creste o data cu virsta? Oricum ma minunez de nasul ei mic, ca la noi in fam...de fapt in fam lui Dan, cam toti au nasul mare si m-am rugat sa aiba Bia un nasuc mic si uite ca asa i-a fost dat!
Vreau sa vad pozele, le-ai pus in yahoo? Ma uit acum!
Giova o poveste cind cu tenta horror, cind cu iz de comedie...bine ca ai putut sa o spui, ca vezi Alina daca a trecut prin experienta nasoala nici nu mai vrea sa o puna in foaie!
Ma duc sa incerc sa dorm nitel ca azi la 17:00 astept niste prieteni sa o vada pe Bia si mai pe seara vine mama cu supa cu crutoane, ciorba de perisoare, fasole verde, snitele din piept de pui, chiftelute de pui si tort de mere...m-am scos...de maine am o femeie care vine o data/sapt. sa faca curat!
O platesc socrii!![]()
Cafeluta mamicuta