Mamici de ianuarie - februarie 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hai Emma,vino pe lume ca te asteptam cu nerabdare
Cuscra nastere usoara si refacere rapida
Mirela cand stimulezi bebitza cu termometrul, se misca usor varful in fundulet, nu doar il tii acolo.Sper ca bebe Daniel sa se simta bine, sa scape de colici si sa pape cum trebuie, combinat cu mult somnic
Giova cand mai pui poze cu Marcolino? Vezi ca s-ar putea sa doarma asa din cauza icterului, tine pana la 3 saptamani, incearca sa il pui pe Marco cat mai mult la lumina zilei,seara sa tii lumina puternica aprinsa, o stingeti doar cand va culcati.Asa m-a sfatuit pe mine asistenta si a dat rezultate,nu s-a accentuat deloc icterul si vad ca i-a trecut deja!
Catalina scumpa foc Bianca Parul se schimba, o sa vezi mai tarziu firisoare de par in caciulita,culoarea poate fi deschisa in primii ani iar dupa aceea sa se inchida.Eu o vad pe Bia saten deschisCat despre nasuc, nu prea ne dam seama cu cine vor semana bebeii, iti imaginezi ca daca are vreun parinte nasul mare ( sau in neam ) bebelusul nu se naste cu nasul mare deja Mi-a fost si mie frica de asta pt. ca socra-miu e cam nasos si m-am gandit sa nu semene cu el
Monica spor la treaba, Diana sa fie cuminte in continuare ca sa poti termina actele
Fetele am pus poze multe facute astazi, sant la photo in yahooCand mai puneti poze cu bebeii sa anuntati aici ca sa intram sa le vedem Angelo doarme acum, eu fac mancare, tocmai am iesit din dus, maine are zi de baitaAstazi am incercat pt. prima oara sa-i dau ceai (fenicul cu anason ) si se stramba de nu se poateAm uitat de atatia ani: se pune putin zahar in ceai sau nu?
March nu te speria, o sa fie super bine cu bebe acasa Ai sa vezi ca le vei face pe toate super bine, doar mama poate avea grija de bebel asa cum trebuie
pupici la bebei, burtici si mamici

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

DEnisa, inca odata bafta!
Gravidutelor, eu v-ash sfatui sa savurati "placerile" sarcinii! EU acum ca sunt proaspata mamica, ma gandesc cu placere la perioada sarcinii! Ma gandesc ca a fost bine, placut, am avut o sarcina usoara (mai putin primele 4 luni de greturi si ).Daca nu era puhoiul de analize proaste, cred ca eram cea mai vesela gravidutza. La bb2, voi stii sa savurez perioada asta minunata. Dar si cu copil mic, e extraordinar.Eu nici nu stiu cum trece timpul. NU ash mai ieshi din casa, daca nu pot sa ies cu ea! In seara asta m-a scos fortat mama la o plimbare (sotzul lucreaza prelungit si a stat tatal meu cu fata). Nici nu mai stiam cum e sa respiri afara. DAr va spun fetelor, meritat tot efortul! ABia astept sa vina primavara, sa ne plimbam in parc.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Giova acum am reusit sa citesc si eu povestea nasterii Foarte misto ai relatat si super haiosCine o citeste are impresia ca nu ai avut dureri deloc la expulzie E doar o impresie, numai tu stii ce dureri au fost spun asta pt. ca nu ai avut epidurala. Ca si mine,erai obsedata de coafura

mamica de ingeras

Monica

Mergi la inceput

Bee ce sant alea " placerile sarcinii " ??? Voi stiti ca pt. mine a fost un cosmar sant de o mie de ori mai bine acum cu bebitza cand mai pui poze cu Teodora?pt. bebelina

mamica de ingeras

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Burticutzelor scuze ca va dam emotii cu povesti despre bebei.
Nu va speriati insa prea tare ca nu f. tragic ce se intampla... ati vazut ca sunt lucruri normale pt ca mai toate mamicile ne confruntam cu aceleasi simptomela bebenaci.
Discutam si noi ... impartasim pareri ... dar sa nu credeti ca suntem pe pereti de disperare.
Toate avem copilasi cuminti pe care vrem sa ii ajutam sa treaca mai usor de stadiul acesta de adaptare la viata extrauterina.

Daniela nu te impacienta... sunt sigura ca te vei descurca f bine ca mamica si cu hainutele si cu baita si cu colicii si cu tot ce va avea nevoie bebe.

Fetelor cred ca toate am avut o grija cand ne-am dus sa nastem.. ca ne-au ramas niste lucruri nepuse la punct. Daca MARAKI siGIO erau preocupate de coafura.. eu am fost preocupata de faptul ca nu stiam daca sotul i-a dat banii dr. inainte sa intru sa nasc... eu trebuia sa dau anestezistului si nu stiam care e ala si pana la urma am dat banii de anestezie altcuiva pentru ca asa mi s-a parut mie ca pers resprectiva ma va anestezia. Despre faptul ca eram neepilata pe picioare si fara pedichiura... nici nu mai mentionez ca deja uitasem de ele de grija impartirii banilor.
Cata parca ramasese si ea fara pedichiura facuta..

Cat despre bucuria de a fi gravida... cred ca aceasta perioada din viata mea a fost unica... si asa cum am fost toata sarcina o gravida fericita, optimista si fara stari de rau... asa sunt acum o mamica fericita si optimista ca totul va fi bine cu bebe si ne vom descurca noi amandoi singurei si vom trece peste colici si constipatii si multe altele... mai ales ca aici pe DC va avem pe voi care sunteti mereu prompte in raspunsuri si ne ajutati la nevoie .

Pupicei tuturor!
Eu tocmai am bagat papanasul la culcare. Mamicilor cum a fost la baita? Apropos voi le faceti masaj cu ulei dupa baita bebenacilor?

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor dragi!

Am marea bucurie sa va anunt ca Denisa a dat nastere unei frumoase fetitze Emma Andreea care cantareste 3.500 gr. la ora 1:04 pm scor Apgar 9, mamica si fetitza se simt bine.

Sa-ti traiasca papusica Denisa, sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa,zglobie si la fel de energica ca si tine!!!

Refacere rapida si sper sa ne auzim curand!
Multi pupicei de la noi,

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA felicitari pentru EMMA !!!! Ai vazut ce mare s-a facut?!?!?

Abia astept sa vi acasa si sa ne pui poze cu papusica!

INA mersi de veste!!!
Asta asteptam acum pot merge linistita la culcare!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

FELICITARI DENISA pentru EMMA ANDREEA !
sa fie sanatoasa, fericita si mancacioasa; tu sa te refaci repede si sa ai laptic din belsug.

Felicitari MARAKI ti s-a nascut nora... pupicei tie si lui Angelo...

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari Denisa!!!
Bine ai venit Emma Andreea!!!
Sa va bucurati de ea!!!
Refacere rapida mamicii, iar bebita sa fie cuminte si sa pape mult laptic!!!!

Maraki sa stii ca nu au fost dureri chiar asa de mari. Iar cand impingeam nu ma durea deloc.
Marco al meu deja lasa firisoare de par pe caciulita. Bine ca m-a anuntat mama sa nu ma speriu.
Azi a stat mai mult timp treaz. Si nici nu mai e asa bronzuliu la fata. poate e pe duca icterul.

Bee ai mare dreptate cu perioada sarcinii. cea mai frumoasa!!!!
Acum parfumul meu este lapticul. Am impresia ca tot timpul miros a acru.
E frumoasa si perioada asta, dar mult mai plina de griji si oboseala.

Am facut un dus, si daca am aflat ca a nascut si Denisa pot sa dorm linistita.
Asta daca ma lasa bebele ca e hranit de la 9, cu baita facuta si nu a adormit.
toate mamcile, bebeii si gravidutele!!!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Denisa, FELICITARI! Cea mai energica dintre noi este Mamica! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, cu mult noroc, mancacioasa si sa creasca mare si frumoasa ca mamica ei! Tie mult laptic si refacere rapida. Asa cum te stiu, nu m-as mira in 2-3 zile sa mergi acasa.

Daniela, ne luam de manuta. Si eu am exact aceleasi temeri in legatura cu viitorul meu statut de mamica... da' trebuie s-o scoatem la capat, nu?

Cristina 37w
Razvan
http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput