Bebelusi de iulie-august 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

A nascut-o Denisa pe Emma Andreeaieri!

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Merci fetelor...asa e ..e treaba pana in 6 luni..bine ca m-am trezit acum.Aaa pana in 6 luni e prima aia pt primul copil.La alocatie nu stiu ..cred ca nu e asa.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Stiam eu ca e ceva cu 6 luni. De alocatie stiu ca se poate lua in 2 ani. Am citit pe Forum parca.

FELICITARI DENISA!!!

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Diana-mersi ,am primit cartea !

Si eu sunt intr-o stare de deprimare de zile mari,nu am chef de nimic si ma doare si spatele de mor!!Nu stiu ce-ofi cu noi!!
Andrei e cam bolnav de 1 sapt,i-am dat 4 zile Nurofen si tot nu-i trece.Are decat nasul infundat si raspira mai greu,mai ales noaptea.Nu stiu ce sa mai fac,ca nici pe afara nu l-am scos ca tare mi-e frica cu gerul asta sa nu-l prinda si mai tare.

Anis,Ema- la printese,sa le treaca durerea si sa iasa dintisorii cat mai repede !!

pupici

Anda si Andrei Mario 15 august 2005

poze

Mergi la inceput

Multumesc fetele pt compasiune.Ce sa facem ,eu nu prea contez,dar ce ma darama e ca sufera atat.M-a muscat asa rau de san aseara incat trebuie sa folosesc Garmastan.
La noi e mai nasol noaptea ca deh,ziua stau de fundul ei.Acum nu mai tipa asa rau noaptea.Noptile trecute ma duceam plangand la sotul si ma linistea.Ziua doarme,dar pana adoarme plange micuta.
Ii dau si eu Calpol,anisEu am inceput diversificarea pe 30dec tocmai ca mi se parea ca ii este foame pt ca vroiam sa incep pe 2 ian.M-a batut gandul sa incep cand cu prima serie de dinti,dar am zis ca o stresez prea tare.Acum nu mai pot da inapoi si o enervez cu mancatul altceva.Folosim si noi inele de dentitie reci,perie degetar,gel de dinti cu anestezic,praf de dinti,gel de dinti naturist-tot arsenalul
Oana-eu am luat de aici California prunes si nu au decat vit c pt ca sa le conserve.Sunt uscate prunele si pun vreo 5-6,torna apa clocotita(max 100ml) si le las cateva ore si iese un suc bunutz de prune.Ca la noi nu mai da nici un rezultat ceaiul e de musetel si am trecut pe suc de prune.Nu ii dau decat putin suc-max 15 gr pe zi.Dar functioneaza

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Eu am incercat sa cumpar pere, insa au fost tare nasolii,
asa ca am luaat la borcanel (N estle).

Le papa Ana cu o poftaaa.....

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Starchi uite ce scrie in careta care circula pe forum despre Kiwi:
" Sunt controvesrsate administrarea de banan si kiwi cu continut vitaminic si de minerale bogat, dar cu potential alergogen, de aceea sunt recomdate de unii medici dupa varsta de un an."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Pe la noi in toate carticelele,brosurile,etc scrie ca citricele,berries,rosiile,shellfish nu ar fi indicate macar pana la 9 luni,ideal un an(ultimele 3 se rec numai dupa un an) pt cine are antecedente de alergii in fam.Iar despre banane chiar e indicat sa se inceapa(cand se introduc fructele) cu ele.Banana e singurul fruct care e recomandat sa se dea la bb crud.Restul fructelor trebuie un picut preparate termic.Cam atat despre ce se recomanda prin Irlanda.Eu voi urma recomandarile de aici pt ca coincid cu ce am citit si eu.
Nu zic ca e musai ca mine ci doar ca sa vedeti ca atatea bordeie,atatea obiceiuri

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Andrei papa banana si nu are nimic.

Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela
Albinutzza, ti-o trimit si tie cu placere, dar da-mi un PM cu adresa de mail, ca nu mi-ai spus-o, iar tu ai poze pe webshots ...deci nu pot ghici adresa de yahoo...

albinutzza75@yahoo.com

Merci

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

Mergi la inceput