Bebelusi de iulie-august 2005 (49)
Raspunsuri - Pagina 11

anis spune:
Asa e..Monica are dreptate..nu cred ca mai sunt fructe romanesti pe piata..in afara de merele alea urate.Si fructele din Turcia sunt ok ,zic eu..pe langa altele umflate cu tot felul...
Astept si eu raspuns la intrebarea aia cu negatiaaaaaaaa
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Dianami spune:
Salutari!
Monical, ti-am trimis cartea. Sanatate puiului si sa-i treaca repede!
Joker, tinem pumnii pt. dintisori!
Lia, felicitari pt. cuvintele! Cred ca te-a cucerit definitiv!
mamica de superbebelusa (15 iulie 2005)
Iulia Anastasia

Dianami spune:
Anis, hai sa-ti zic ce stiu eu despre negatie. Presupun ca iti trebuie negatie cum ca nu primesti alocatie din sectorul in care ai nascut (ai nascut la Municipal, deci in sect.5 si probabil stai in 1, ca ai zis de Piata Dorobanti . Ma fac detectiv?
).
Mergi la primaria sect. 5, care este pe undeva pe la Izvor, iar acolo ti se da o hartiuta care e negatia propriu-zisa. Cu ea mergi in sect. in care stai, la primarie, si depui actele pt. alocatie, apoi vine prin posta acasa.
Despre asta era vorba? Iti spun si ce acte iti trebuie, daca nu stii.
Noi am luat negatia cand am facut certificatul de nastere al puiului, tot acolo. Voua nu v-a dat atunci?
Iulia Anastasia

Dianami spune:
Fetele care ati mai vrut cartea- v-am trimis-o. Ati primit?
Albinutzza, ti-o trimit si tie cu placere, dar da-mi un PM cu adresa de mail, ca nu mi-ai spus-o, iar tu ai poze pe webshots ...deci nu pot ghici adresa de yahoo...
Iulia Anastasia

anis spune:
Diana Mirela..detectiv sa te faci
Da ce hartii imi trebuiesc pt negatie?CA pt restul stiu..pt alocatie...
Stie cineva unde mai exact e primaria sector 5?
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Dianami spune:
Oana, bebe se poate constipa de la o zi la alta, in functie de ce a mancat. Incearca sa-i scoti alimentele constipante, macar o perioada, sau macar scade cantitatea. Da-i pere, suc de struguri, de prune, mai ajut-o din cand in cand cu un supozitor cu glicerina (dar nu prea des, ca se obisnuieste).
Daca nu merge, cere la farmacie ceva, nu stiu ce produse se gasesc pe la voi.
Pupici!
Iulia Anastasia

brianamica spune:
Diana-Mirela, am primit cartea.
Sar'na!!
Doar ca de azi dimineata sunt destul de full pe aici
pe la serviciu si nu am apucat sa intru sa iti multumesc
finuto (ca parca m-ai numit nasa,,,,)
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brichisalisa/album?.dir=e748&.src=ph&store=&prodid=&.done=my_photos

lulu75 spune:
anis eu am nascut in sect 6 si domiciliul este in 2. Am mers la sect 6 am completat o cerere, am depus-o impreuna cu actele necesare (nu mai stiu exact ce) si mi-au dat nr. de ordine. Am ridicat negatia dupa 4-5 zile. Eu stiu ca demersurile astea se fac pana sa implineasca bebe 6 luni asa ca...fuga!!!
Luminita si Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei

Dianami spune:
Anis, tot eu, detectivu' lu' peste :
Primaria sector 5: bd. Regina Elisabeta, nr. 29-31, tel. 3144318 sau 3144680. E undeva intre Mc'Donalds si cinema Corso, deci pe partea stanga cand vii dinspre Universitate inspre Cismigiu.
Ai nevoie de buletin si de certificatul de nastere al bebelui.
Spui ca n-ai luat negatia si o sa se uite pe spatele certificatului, (pt. ca acolo se pune o stampila cand depui dosarul de alocatie), ca nu cumva sa iei din doua locuri , ca la cati bani da statul copiilor...
Iulia Anastasia

Monica-Elena spune:
CUSCRA primaria lui "care este"(adica sect 5) este pe undeva pe langa primaria generala la Cismigiu.
Alocatia se da retroactiv si se da si dupa 1 an.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos