The best of aug-sept-oct 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Ana .

Ioana tinem pumnii! Of, ca nici n-am rabdare pana luni cand vin la birou sa vad ce ai facut!

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Pufy tinem pumnii stransi-stransi sa vii cu vestile bune!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by pufymic

[orange]Cris n-am vrut sa te supar!Stiu ca e bun No-Spa dar intai as vrea sa stiu dc e bb sau nu, si numai dupa ce-mi zice medicul as lua ca mi-e frica sa fac de capul meu.......ca totusi ma gandesc...:"daca-i bb?"!

[b][font=Comic Sans MS]dar eu am luat no-spa chiar dupa ce mi-a confirmat dr sarcina (avea 5 saptamani), ca aveam iminenta de avort si chiar se recomanda...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

Pufy - ne mai fierbi mult?

Angela - La Multi Ani si din partea mea, mai bine mai tarziu decat niciodata!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65041&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004) - www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">copilul meu de cristal

Mergi la inceput

ieri am fost din nou la control; Vlad are 84 de cm si 11,220 kg.

daca nu ne-ar chiunui candidoza care-i tot iese la analizele la scaun...

Mergi la inceput

ieri am fost din nou la control; Vlad are 84 de cm si 11,220 kg.

daca nu ne-ar chinui candidoza care-i tot iese la analizele la scaun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

fetelor, inca o data va multumesc pt incurajari! maine este "the day" as vrea sa punem o data cartile pe fata ca sa stim incotro ne indreptam... inseamna enorm pt mine faptul ca imi sunteti alaturi! Din toata inima va doresc multa dragoste si fericire!

naty, iti multumesc din suflet, chiar m-am linistit un piculet!

pufy, iti tinem pumnii, sa fie ce vreti voi (adica "fratioara")si sa fiti sanatosi!

herra, dar de cand ii iese candidoza la analize? e posibil sa fie de la antibiotic? se simte rau din cauza asta?

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Ionela bafta multa si sa fie asa cum vrei tu si cum crezi ca e mai bine pentru tine si puiul mic!

PufY!!!!! Ne spui odata???

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Mai, am ras cu lacrimi de nazbatiile copilasilor vostri!Nu ca al meu nu-i tot pe acolo...de exemplu azi a fost super agitat, bucuros ca a venit Calin - Coniii la noi, nu va pot descrie in cuvinte cata zbenguiala a fost...si in final a reusit sa-mi sparga si ochelarii. A plans un pic, desi nu l-am certat deloc cred ca si-a dat singur seama ca a facut ceva rau, mai apoi am incercat sa-l tundem cu masina de tuns si asta la linistit de tot...ba mai mult la speriat de nu cred ca il voi mai putea tunde degraba!!! Poate doar daca il duc la frizer.
Povesteati pe aici de lihide, Stefan dimineatza pe la ora 10 are program de baut ceai si papat croante :D sta in patut cu cateva jucarii plus sticlutza de ceai si un bol de croante, timp in care mamica lui isi serveste linistita cafeaua, in rest bea apa, noaptea mai cere apa cateodata, dar nu bea mai mult de 100 ml

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am un bb mic in burtik!!!! Are 11,2 mm, (sacul embrionar), 5 sapt si o zi(asa a calculat ecograful) si e bine fixat in uter!!!!!
Sunt foarte fericita!!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput