The best of aug-sept-oct 2004 (101)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Am un bb mic in burtik!!!! Are 11,2 mm, (sacul embrionar), 5 sapt si o zi(asa a calculat ecograful) si e bine fixat in uter!!!!!
Sunt foarte fericita!!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

FELICITARI IOANA!...ce bucurie,...ma bucur pt voi si sanatate si odihna multa de acum inainte,

Fetelor va multumesc de raspunsul cu dintii...dar eu imi fac probleme ca daca nu ies dintr-un anumit motiv,prea mult calciu,sau prea putin?...daca ma aberez sa-mi dati o palma... la toate!

Am avut netul stricat si abia azi m-i lau reparat..am crezut ca mor fara el...adica asa de mult mi-ati lipsit

si noapte buna...sper sa ne putem auzii maine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Ioana felicitari!!!!!! Wow.... ce bucurie pe voi......

Eu am ras cu lacrimi si mai mai sa fac pe mine citind la "Generale" un topic cu gafe....:)))
Noapte buna si sa auzim de bine!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

FELICITARI IOANA! Sa ai mare grija de tine!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Felicitari Ioana ! Ai grija de voi, sa ai o sarcina fara probleme si sa iasa o "fratioara" pentru Alesio!

Ionela
azi e randul tau inseamna la tinut pumnii stransi. Eu inca sper sa fi fost doar o ratacire a sotului tau, nu ca ar fi mai putin de condamnat, dar totusi mai sper ca a fost ceva de moment. si indiferent de decizia voastra te vom incuraja!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Ioana, felicitari!!! Sarcina usoara si sa va dea D-zeu tot ce are mai bun pt voi! Ovi ce zice, cred ca deja pluteste!... Pupici bazucului mic!...

aissa, multumesc din suflet... am inima cat un purice si totusi, paradoxal, ma simt linistita...Doamne ajuta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata!
[red]pufiiii sa-ti traisca bobuletul mic sa fie sanatos, o sarcina usoara iti doresc si un bazuc cuminte, sa poti sta linistita.

ionela, iti tin pumnii si sa dea Domnu sa aleageti calea cea buna, sa fiti intelepti, sa puteti lua decizia care trebuie, in primul rand pentru Alex cel frumusel.
cum e cu sanii? te ma dor? ai luat ceva pastile?
Cristina, Vlad este excelent, si inaltimea e buna si greutatea. ce a mai zis de dr de candidoza?
eu n-am aflat cum e cu poza, cu pasaportul, v-am intrebat pe voi si aici am ramas cu stransul de informatii , eu cred ca nu sunt probleme

cred ca e ff frig afara pt mi-au inghetat geamurile de la balcon , e prima data anul asta cand le vad inghetate.
fac bagaje nu stiu ce sa iau mai repede, ale mele, incap intr-o geanta ma mica, ILinca are deja o valiza mare plina.

fetele voi ii scoateti afara? la plimbare vorbesc nu la cumparaturi cu masina? eu am scos-o o singura data saptamana asta, in fata blocului 20 de minute la pranz ca nu vroia sa doarma si asa am mai totropit-o frigul. in rest daca mergem undeva, repede in masina, repede in bloc.
mie mi se pare mult prea frig de stat la joaca, ea nu sta cu manusi si dupa 10 minute deja incepe cu martaiala ca vrea in brate.

va pupesc vorb mai tarziu

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi iesim afara, cred o singura zi nu am scos-o saptamana asta (dar nu sunt sigura). Am stat insa in mod cert intr-una din zile, cand a fost mai cald, 1 ora jumate. In general stau in jur de o ora, doar daca sunt -5 grade sau mai jos reducem sub 1 ora.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Pufyyyyy FELICITARI!!!!!!!!!
Sa iti dea Dumnezeu sarcina usoara, un Alesio cumintel si grijuliu si sa fiti fericiti toti patru!!!!!!
Wow ce ma bucur.... tin minte cum toata ziua in timpul sarcinii la serviciu cascam gura pe net sa vad cate g are azi bebe, cat de mare e, si-i stresam pe toti cu asta... sper sa-ti treaca repejor starea fizica nasoala !

Fetelor eu am lipsit nitel de pe aici fiindca mi-a distrus Uca tastatura, a varsat un pic de ceai pe ea si paf. Asa ca v-am citit dar n-am putut scrie. Acum mi-am luat una ergonomica si abia pot scrie, nu-s obisnuita cu ea...
Tare-am ras de serialul comic cu bucataria Maimuta mea nu prea are treaba decat cu castroanele e plastic, e super ca n-o atrag farfuriile, doar imi cara tot felul de alimente prin casa. Le ia si le duce pe masuta ei, le aliniaza acolo frumos, asezonandu-le cu sosete si hainute de-ale ei. Si a propos de telefon, cand nu vorbeste la tel adevarate o vad la ureche cu cate-o jucarica sau doar cu manuta sporovaind de zor cu Aii (vara-sa Maria). Odata insa am gasit-o-n dormitor vb la tel fix cu un tip total necunoscut, normal ca i l-am inchis repede, chiar am uitat sa ma uit in desfasurator sa vad si eu pe unde-a sunat.

Ionella , tinem pumnii azi, am inteles ca e cam decisiva sambata asta... chiar daca mai e doar un licar micut de speranta, Dumnezeu poate da si-n ultima clipita minte omului... asa ca (scuza-ma c-am spus asa dar ma scandalizeaza) tinem pumnii stransi sa va intelegeti omeneste si sa fie cat se poate de bine... Ce mai face Alex la bunicutii de la munte?

Referitor la iesitul afara, la noi depinde de zi, ieri de ex am stat 2 ore pe-afara, casa-piata-parc-retur, n-am scapat nici de utza desi imi inghetase si suflketu-n mine si vad ca nu are nimic Gogo, cand era mica la fel statea afara dar parca nu era asa frig. Cred ca fiindca merge mai mult pe jos se incalzeste. Am obisnuit-o insa sa-i dau covrig&co mereu afara si acum tipa dupa "papa" cand trecem pe langa vreun chiosc, iar pranzul mai mult il papa cand se scoala, la 14-15-16.
In rest suntem relativ ok, socrella e bine, are noroc de o babuta super haioasa si glumeata in salon (are un picior amputat saraca) car ii face sa mai uite de durere... mergem zilnic, va veni acasa miercuri cred, cand va sta inca cateva zile pana-i scoate firele... si noi care vroiam sa tinem cura disociat, nu va fi posibil cu socrella aici

Ii pup mult pe toti puiutii nazdravani sau nu, mancaciosi au ba, dar scumpi si frumnosi si destepti cu totii!!!!! Lilia, pupici speciali Ameliei fiindca ati lipsit mai mult de-aici!!!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Ionela sa de-a Dumnezeu sa fie bine!Si eu ca si aissa sper ca a fost doar o ratacire de moment a sotului tau....stresul asta bata-l vina! Oricum, noi suntem alaturi de tine si sunt convinsa ca vei lua o decizie buna atat pentru tine cat si pentru micutul Alex!

Mada, si noi iesim afara zilnic, cum mie nu mi sa parut dloc frig iarna asta, am stat de regula in jur de o ora jumate, chiar si mai mult, dar se intampla si la noi sa stam mai putin ca bate un pic de vant sau iesim tarziu si il apuca foamea sau setea pe Stefan:)

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput