Bebelusi de martie - aprilie 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 15

gegea spune:
Caramella, mersi de sugestie. M-am informat deja in legatura cu regimul lui Montignac, dar mie una mi se pare cam greu. Trebuie sa stii mereu ce mananci (masa glucidica sau lipidica etc...) si sa cunosti combinatiile in prezenta carora organismul isi face rezerve de grasime. Poate daca as adopta niste retete, ar fi ok, dar asta ar insemna sa-mi acord timp numai mie si stau cam prost la capitolul asta.
Andruzza, scuze ca intreb... La regimul pe care-l tii, faci si greva foamei?
Zuzu, cheer up! Daca as avea si eu bebe2 in burtica, n-as da nici 2 bani pe kilogramele astea care m-au cam deformat. Vacanta la Paris?
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

gegea spune:
Danuta, frumos gest si demn de laude. Bravo prietenei tale!
Haideti sa vedeti ce mare am crescut!
Geani si Daria

ellinia spune:
Buna dimineata!
La multi ani pentru prmele bebeluse care au implinit un an, Livia si Maya! Ce-i drept cu intarziere!
La multi ani Bubu si Martjn!
Noi suntem bine, ne-am revenit dupa cazatura aia urata, mai avem un pic de semn la nasuc da' trece! Stam in casa iar de vreo saptamana ca nu putem iesi afara la -12 grade ziua, ca seara, noaptea nu le mai pun la socoteala.
Ma bucur sa aud ca Mamanati este bine, ca mai auzim vesti despre ea.
Danuta, este admirabil gestul prietenei tale. Si eu am o prietena cu o fetita adoptata acum multi ani si stiu cum lumineaza viata astfel de copii.
Felicitari noilor dintosi, Bubu, nu?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ellinia spune:
Alicia si Raducu, cum am uitat eu de felicitarile pentru noii dintisori! Sa-i stapaniti sanatosi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ninocikap spune:
La multi ani!!! pentru Alexandros Xenofon - Zuzunaki, Martijn - Dantje.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

rrox3 spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66887" target="_blank"> 72
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)
poze noi: noiembrie, decembrie si ianuarie