Bebelusi de martie - aprilie 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Dragele noastre Livia si Maya ...astazi prindeti in buchetul vietii primul vostru trandafir fie ca el sa va aduca in dar numai bucurii ,multa sanatate si fericire sa va bucurati parinitii cu nezdravaniile voastre specifice varstei ..si fie ca urmatorii trandafi sa fie cat mai multi si sa infloresca cu sanatate , bucurii si numai impliniri ..cu drag va uram LA MULTI ANI !!! si tot binele din lume

revin mai tarziu iubitelor

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, www.babiesonline.com/babies/m/manneke/" target="_blank">Benny (02.03.05) si www.babiesonline.com/babies/s/sebypiano" target="_blank">Sebi (16.01.98)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63110" target="_blank">Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Mey,ia nu mai vorbiti atat de diete!!!!ca ma apucama gandesc ca la Bubu am pus 30kg ,am ramas cu 12si acuma sa te tii!!io sper sa nu...
Hai ca in loc sa va salut v-am certat
Suntem bn sanatosi,mai putin io ,la capMai,am bolit aproape 10 zile...oribil!am avut o infectie virala groaznica si evident ca m-am faucct bine cu ceai de musetel cu miere si lamaie,bomboane wick de tuse si paracetamol...bine ca n-a luat bubu si acu sunt reparata

In alta ordine de idei ne-a mai iesit un dintzuc tot jos,al 3-lea,(sus deocamdata suntem stirba babacloantza)/bb2 e ok,pe 24 am programare la dr/burticoasa incepe sa se rotunjeasca(pana acum nu am depus decat vreo 800gr,dar ma rotunjesc saptamanal)/intee 4-8 febr mergem la Paris intr-o mica excursion pt ca anu asta cucu concediul de vara ca e termenu lu bb2,asa ca am zis acu´cat nu sunt f burticoasa si mai pot sa merg normal).
Noutatile fiind zise va pupezez si mai trec io pe-aici cand am timp,da?Sa nu credeti ca Big Brother nu va urmareste
Si cum ar zice bunica-miu(pe care l-am invatzat nitica engleza):Gurnait evribadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

na!ce era mai important uitai

LA MULTI ANI PAPUSILOR GEMENE LIVIA SI MAYA!!!!SA VA DEA DUMNEZEU NOROC IN VIATA;SANATATE SI MULTE BUCURII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

Azi toata ziua a fost maraita si nu a mancat mai deloc,doar a ciugulit.
Nici o masa nu a fost ca lumea ,cateva linguri si atat,i-am dat ce am stiut ca ii place,paine cu unt,borcanase cu fructe de la hip,degeaba.
Dintele se simtia doar un colt de dimineata,iar acum seara se vede bine.
Binenteles ca a muscat din tot ce a prins chiar si din mana mea.

Am primit acum o veste buna care m-a bucurat,nasa lu' a mica e graviduta.Asa ca mergem vineri sa le facem o vizita.

LIGIA felicitari pentru dintisorul nr.3!Bine ca ai rezolvat cu masina,amabil sefu'.
IONELA nu stiu sa-ti raspund la intrebare,i-mi pare rau.Eu sunt ferm hotarata sa stau pana la 2 ani cu puiu acasa.M-am tot gandit si am zis ca nu am sa ma mai intalnesc cu varsta asta,cand sunt asa de dulci si vezi cum pe zi ce trece fac mai multe progrese.Probabil daca asi avea un salariu mare m-asi incumeta dar asa nu.Daca ar fii sa merg la lucru,cat asi da pe bona tot acolo a-si iesi.Dar le admir pe mamicile care au facut pasul si lucreaza.
RROX am inteles ca i-ti plac pisicile ,si mie mult.Ai pisica sau ai avut?
CARMENDUTA succes la concurs!
GEGEA mai povesteste-ne de ondulata frumoasa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/krinis_caramella/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Zuzunaki ... in sfarsit mai vii cu vesti... bine ca ti-a trecut infectia virala si mai ales ca Bubu nu a luat-o... bebe din burtica spui ca face bine, ma bucur...
plimbare placuta la Paris.... sa ne arati si noua poze.. la astea care ajung pe acolo doar in vis...

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

N-am mai reusit sa intru de cateva zile pe forum, asa ca primiti cu intarziere de la noi un La Multi Ani pentru Livia, Maya, Mihai, Darian, Rares, Ema, David, Andrei, Bubu, Irina, Rares, Alexandra, David.

Astazi sunt extrem de fericita. O prietena foarte buna va primi maine in caminul ei o bebelusa de o luna, urmand ca in viitor sa o adopte. N-are legatura cu ce discutam noi pe-aici, am simtit doar nevoia sa imi impartasesc bucuria voua.

Dana si Mihai (20.04.2005)

Mergi la inceput

Uitai si eu... felicitari pentru dintisori...Zuzunaki, Caramella, Ligia.

Ionela mie dosarul mi l-au depus fetele de la servici, eu am fost la primarie doar pentru cererea care este tip, o iei de la ei, are vreo 4 pagini... si are si sotul ceva de semnat pe acolo....

Poze

Mergi la inceput

Danuta de aceea suntem aici ca sa avem cui impartasi si necazurile.. dar si bucuriile...

Poze

Mergi la inceput

GEGEA ma bucur sa aud vesti mai bune despre MAMANATI ,sa-i transmiti imbratisari si pupici din partea noastra.
O cura de slabire buna ar fi Montiniac,doar ca dureaza pana se vad efectele.Asta din auzite ca nu am incercat-o.

ZUZU ma bucur ca esti bine si binedispusa.Mai zine de Bubu.voua si lui bb2.

Mergi la inceput

DANUTA ma bucur pentru prietena ta.Si ma bucur in general sa mai aud ca romanii mai si adopta nu numai abandoneaza.Bravo e un gest frumos plin de iubire!

Mergi la inceput