Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Pupam vorbaretul,si a mea spune propozitii,dar ma omoara ca eu nu pot vorbi ca sunt tare ragusita si cu ea trebuie sa vorbesti non-stop, ca nu ii plac monoloagele.Intrebarea ei favorita"tata ce face?,"mama ce face?si trebuie sa explici cu lux de amanunte ce faci.
Si noi facem parte din categoria,fie iarna cat de grea,zilnic suntem afara!Chiar daca eu ii spun bonei,sa nu o scoata afara daca este prea frig raspunsul este clar"am sa analizez situatia,cum este afara si cum este Maria si ma hotarasc" si zilnic situatia este buna

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Andries moooor de raaaaaas!!!!!suuper! maica ce ii mai merge gura! las ca asa e bine.
auz, eu cred ca tie nu iti spune "please" si "thank you" in engleza ca poate crede ca nu intelegi!
Ioana, si Patrick iese afara chair dac aputin, vreo 40 de minute. cat sa ii inghetze nitel nasul. dar vad ca esti ambitioasa tare cu pusul la olita....succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

da, este un guraliv, multumesc frumos!! adevarul este ca seamana cu mamica lui!!

Cu engleza nici nu l-am stresat pentru ca am vorbit cu o profa de limbi straine pentru pitici care mi-a spus ca pana in 3 ani nu este indicat sa fie invatati o limba straina decat daca respectiva limba este vorbita in mod constant de una si aceeasi persoana. Cum este de exemplu situatia in familiile mixte in care copilul vorbeste romaneste cu mama si de exemplu greaca cu tatal. In final va vorbi 2 limbi foarte bine. Daca cele doua limbi sunt amestecate si de mama si de tata si de educator, pana la urma copilul va ajunge sa vorbeasca stricat si sa amestece cuvintele si notiunile abstracte. Asa ca.. lasa sa vorbeasca la gradi engleza, mi-mi ajunge ca-mi spune
"Ictor, puiu'mami! puiu'tati!!"

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana80art spune:

Buna ziua!Am sosit si noi mai la urma.Sper sa ne primiti alaturi de voi.
Si ca o scurta caracterizare,eu sunt Roxana iar fetita mea este Flaviana,ingerasul nostru nascut la data de 31 august 2004.Nu am probleme cu ea cu papa,insa avem cu kk.Nu stiu ce are pt. ca atunci cand face kk(o data la 2 zile)nu iese constipata.Incep sa cred ca are tranzitul incetinit.
Mananca foarte bine fructele(piure din pere,portocala,mar,banana-jum.-kiwi si mai nou am zis sa incerc si cu struguri),ba chiar i-am dat si Lactuloza(cu el a mers-iesea zilnic).Voi ati avut sau aveti astfel de probleme? Mai am o intrebare:ne inscrie si pe noi cineva in gasca frumos enumerata? Ne-ar face mare placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

Bun venit Roxana si sa iti traiasca ingerasul. Si Alex are ceva probleme, are zile cand face si el la 2 zile kk insa am observat ca totul este legat de alimentatie. respectiv atunci cand mananca paine, biscuiti sau alte produse fainoase, ca sa nu mai vorbim de orez care, desi ii lace foarte mult nu ii pot da foarte des. Asa ca eu ii dau cat mai multe fructe iar ca remediu pentru constipatie ceai de fructe de padure cu miere si lamaie sau o lingurita de miere pe stomacul gol. La el functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Roxana si Flavia - bine ati ajuns si la noi !
Noi la kk nu ne plangem, facem 1 data sau de 4 x / zi, depinde cat mananca mandra mea.

Mai pun o data poza cu "urechila" la 1 an si 5 luni

http://community.webshots.com/photo/439300887/543870019NhDcoU

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

uffff... sh-am zis ca nu mai scriu da o vazui pe Giulia si nu ma poci abtine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

am un ecard superfain e un exe, dar nu stiu cum vi-l pot pune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Vroiam sa spun Buna dimineata, dar mi-am dat seama ca este deja 2

Roxana, bine ai venit. Cel mai sigur, pentru lista, este sa-i trimiti lui rain in mesaj privat (PM) cu datele voastre si ea va modifica lista.
Despre Flavia va spun eu (de, e prietena cu domnisoara mea) este o dulce si o frumoasa si vorbareata, stie muuuulte cuvinte. Si e si cuminte!

Vroiam si Liei sa-i spun ca nu cred ca papa are acelasi efect daca este fiarta si combinata cu branza de vaci. Eu am probleme din totdeauna cu stefi in aceasta privinta, daca nu-si bea in fiecare dimineata cana de suc dintr-o para, portocala si inca un fruct faca bobite. Si la noi au efect garantat strugurii, iar Stefaniei ii plac foarte mult.

Eu am reusit si am racit, nu ma simt deloc bine. Si mi-e tare frica sa nu o molipsesc si pe Stefi. Plus, azi noapte, de la 4 la 5 si un pic Stefi a vrut sa ma tina de mana. Statea cuminte la ea in pat, culcata, cu ochi deschisi si trebuia sa ma tina de mana. Daca plecam se ridica in fund si incepea sa planga. Asa ca azi am un motiv in plus sa fiu zombi.

Si eu incerc sa ies in fiecare zi cu Stefi, din pacate, chiar daca a inceput sa mearga mai mult pe jos tot mai vrea in brate. Ea nu stie notiunea de plimbare. Ea trebuie sa mearga sa cumpere ceva, sa alerge dupa ham-ham sau miau-miau sau sa stearga masinile din parcare de praf

Andries, pupici vorbaretului, super simpatic.
Marcela imi pare rau ca aveti probleme, poate se remediaza repede problema cu o educatoare lipsa.
Daria, de mult vroiam sa=ti spun, si Stefi bea un biberon pe la 6-7, dar nu in somn, se trezeste plangand, iar cand ma vede cu biberoun se opreste si intinde mainele dupa el. Dupa ce il termina se culca la loc pana pe la 8-9. a, si am vazut pozele de data trecuta, super fetita
ioana, ai dreptate cu mierea. Eu am rugat-o pe mama sa-mi aduca un borcan de miere special pentru Stefi. Din pacate ea nu se da in vant dupa ea. Spor la invatat!
Ioana, multa sanatate. Cum iti tii orele daca nu poti vorbi? Stefi se joaca toata ziua cu uscatorul, se uita la mine cand ma usuc, dar cand vreau sa o usuc pe incepe scandalul. Trebuie sa ma usuc eu mai des, cred.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

roxana, uelcam si contaminare placuta. cu lista te poate ajuta un moderator sau rain ca ea a deschis capitolul asta...
raaaaaaaaaiiinn, am suferit si io de stare de asta depresurizata, abia mi-a trecut oleac` tu ci faci?!
daria, am vazut-o pe giulia, are o gurita, mama, mama
andries, m-am cocosat de ris nu alta, felicitari, da` vorbiti nu va jucati
marcelina, ce sa zic, despre calitatea seriviilor tu stii cel mai bine, oricum multi cupii la o singura femeie. vroiam sa-ti zic mai de mult, si eu am avut probleme cu ionut de adaptare la cresa si la gradinita, intr-adevar, nimic anormal, dar plingea de mi se ruprae sufletul cind trebuia sa plec, vreo 2 ore dupa aceea nu eram buna de nica... i-a trebuit ceva vreme sa nu mai plinga, inarmeaza-te cu rabdare, bafta.
ce fac cupii bolnavi? ina, ci faci?
intr-adevar, am observat si io ca andreeab lispeste, o fi din lipsa de net...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput