Copilasi poznasi de iulie - august 2004 (149)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/g_ioana/g_ioana.jpg)
g_ioana spune:
Apropo,voi uscati parul nazdravanilor cu feonul?Ca eu am reusit performanta asta dupa o luna de exemplificat si mi s-a parut destul de util,tinand seama ca pana acum se culca cu perisorul cam umed.Si ce tare mandra era ca isi usuca parul ca mami
http://photos.yahoo.com/gorodeii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
vrabiuta spune:
buna dimineata
am aflat in dimineata asta si ce se intampla cu educatoarea de la acorns. nu mai vine deloc deci e o singura educatoare cu vreo 8 copilasi, din care unul nu merge bine in picioare, deci trebuie tinut mereu de manute. directoarea gradinitei mai trece pe-acolo, dar va dati seama ca nu poate sa stea o zi intreaga cu ei. ce or face atatea ore toti copilasii cu o singura educatoare... nu ma intrebati. cert este ca eu sunt dezamagita. am ales sa o duc aici pentru un standard al serviciilor, care includea si suficient personal (o persoana la 4 copii), iar acum mi se spune cu relaxare ca vor angaja pe cineva cand vor gasi persoana potrivita.
fetelor, mai stie cineva ceva de andries? ea il ducea pe victor la o gradi, iar cel mic abia astepta dimineata sa plece, isi cara ghetele prin casa in semn de haideti odata! daca are cineva numarul ei de telefon va rog mult sa mi-l dati pe privat. multumesc.
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andries/Andries.jpg)
Andries spune:
Buna fetelor, bine v-am regasit in noul an!! Mai cu intarziere, dar va urez si eu un calduros (e si cazul pe gerul asta): La Multi Ani!! si vorba ceea... ce-mi doresc mie va doresc si voua!
Marcela, am citit la Crese, bone ... despre problemele cu gradi Acorns, ce sa-ti spun, si eu am inceput sa ma indoiesc de gradi a mea, desi Victoras merge acolo din august si pana acum nu am avut suspiciuni, dar acum au ramas fara o educatoare si... s-a cam stricat organizarea si implicit calitatea serviciilor. In fine eu insist sa le mai dau sanse sa dreaga busuiocul, dar ...
Ma gandeam ce bine ar fi sa facem ca in Franta unde 2 sau 3 mame isi pot duce copiii la a patra mama acasa si ii iau seara, dar unde si cum sa gasesti macar o a doua mama cu copil de varsta apropiata unde sa il duci...contra cost evident....
Andries
vrabiuta spune:
andries... nu pot sa cred!
sa fie telepatie?
ca m-am tot gandit la tine zilele astea si ma tot gandeam ca poate apari pe forum
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
Andries spune:
Ca sa vezi, aseara am intrat pe net si am intrat si pe DC si am gasit postarea cu Acorns, Marcela ma bucur ca ti-am "ghicit" gandurile si am scris...desi o fac acum foarte rar ...
Ce sa zic, Victor e in continuare foarte bucuros sa mearga la gradi, vorbeste de te lasa cu gura cascata, problemele sunt de alta natura.. poti sama suni la 3021790 sau 0722571671 si-ti mai povestesc.
Andries
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Vrabiuta - Eu zic ca daca merge fiecare parinte si se plange sau se fac presiuni, ceva-ceva se va urgenta, zic si eu, nu le este nici lor totuna ca merg copiii sau nu ...
Andries - hello si welcome back !
GIoana - si noi cu uscatorul de cateva luni, ca deh, avem freza
AndreeaBanica ???? Nu stiti nimic de ea ??? ??? ???
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
Daria pai daca nu i-ai dat pana acum nu ii da nici de acum inainte, simplu, nu? nu dati in general medicamente ptr adulti copiilor decat daca injumatatiti dozele - dar nici atunci decat la sfatul medicului. better safe than sorry, asta e regula de baza.
Marcela, imi pare rau ca nu e ok la gradinita. sper sa mai rezolve din probleme.
Andries voi ce mai faceti? cum e Victor, ce mai zice? din pacate nu am ajuns in bucuresti dar nu am uitat ce am promis anul trecut, cand vin sun!
Andries spune:
Roxana multumesc!!
Victor... vreau sa spun ca daca ati putea sa il auziti v-ati cocosa de ras, vorbeste in propozitii, repeta absolut tot ce ii spui, converseaza cu tine, iti spune ce vrea de mancare, mai noi are preferinte alimentare....
De exemplu:
"Pune mami pantalonii (patatonii), pune mami canadiana (la canadiana zice gagaiana)!"
"Mami imbraca perna! Ictor (de la Victor) doarme nani!"
"Vreau unt, copii mananca paine cu unt!" (va jur ca nu mint!!)
"Cafea, mami bea cafea!!" - asta dimineata, are grija de mine sa-mi beau cafeaua.
Am fost in vizita la mama, mama are pisica si pisica are sub masa o ceasta de cafea in care are apa si un castronel cu graunte de pisica (seamana cu bomboanele) Se duce Victor in bucatarie si vine siderat la noi: "Mami, mami, pisica bea cafea si are bomboane!!!"
Altele: vine tramvaiul, vine camionul, a plecat masina, masina e in parcare, masina sta, Staiii!, trece trenul - cand il duc dimineata la gradi vorbeste cu mine 40 de minute nu-i tace gura si vorbeste numai despre masinile si tramvaiele din trafic!!
Am fost la Poiana Brasov si l-am dat cu sania, sa-l vedeti cum striga: Piiiirtie! (reuseste sa zica si R-ul).
Singura chestie e ca la cutit zice furculita si la furculita zice cutit si nu stiu cum sa-l invat ca e invers!!! Si la pampers spune pemperon si nu vrea sa faca pipi in oala, cere pampersul sa faca in el!! "Pune pemperonulllll mamiiii!!"
In noaptea de Revelion am cazut toti pe spate, dupa ce ne-a studiat ce facem la masa, a luat un pahar in mana si a zis "La Muti Ani!!" (fara l) si de atunci tot zice La Muti ani!! daca pune mana pe un pahar si mai zice si "Noioc" in loc de Noroc!!
Zice "tataie bea bere" !!
Andries
Ioana_Filipescu spune:
Buna ziua la toata lumea!se pare ca de cand cu frigul a inghetat si conexiunea mea la net. asa ca doua zile pauza.
eu ma omor cu examenele, iar alex se incapataneaza sa faca pe el. asa ca unul din telurile mele pe acest an se pare ca este naruit. dar perseverez. la noi este foarte frig insa incerc sa il scot putin din casa. oare exagerez? mai sunt mamici care au iesit cu "bebelonci"pe afara.cred ca sunt singura...daca nu, ma bucur..
va pup si sa aveti o zi frunoasa .....
Ioana si Alex
PS credeti ca este putin doar 350 ml lapte pe zi?.Alex de multe ori mai bea doar seara cate 200 ml, iar ziua mai mananca iaurt, branza, cascaval?este oare suficient?multumesc anticipat
Andries spune:
Din pacate la gradi a invat si un lucru mai putin bun si anume stie de "nu vreau!" si tot il foloseste, cam devreme, majoritatea intra in faza cu nu vreau pe la 2 ani, dar al meu...."NU Vreeeeaaauuuu!!" de circa 10 ori pe zi cel putin. Daca il intreb exact acelasi lucru peste 5 minute de cele mai multe ori a uitat ca nu vroia si accepta sa faca ce ii cer.
Mai spune si: Poftim!, Multumesc! si Te rog! la "Te rog!" spune ceva de genul "TEEEEEE ROOOOOG!" mai mult zbierat decat spus, dar... ce mai conteaza!
Stie si cateva cuvinte in engleza, dar in mod ciudat nu le foloseste acasa de loc, doar la gradi l-am auzit ca le spune. Stateam dupa usa la gradi si l-am auzit "pleaseee" si "thank you" spus foarte bine, in context, dar mie nu avrut sa mi le repete, mie imi zice in romana...
Andries