Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)
Raspunsuri - Pagina 5
gazea spune:
Oare acum e bine?http://pg.photos.yahoo.com/ph/anoila_p/album?.dir=5cfe&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos sihttp://pg.photos.yahoo.com/ph/anoila_p/album?.dir=df98&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/anoila_p/my_photos
Crinia spune:
Aliona acuma se vad pozele tale, insa cam s-a latit pagina. Ai putea-o sa o ascunzi sub un cuvint. Daca nu stii cum atunci fa un Reply with Quote si vei vedea cum au pus fetele pozele sub un cuvint.
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Crinia spune:
Aliona mi-au placut mult pozele. Si ce arhitectura...
Se vede ca lui Amedeo ii place mult sa se joace in zapada, de altfel la ce copil nu-i place. E atit de mare.
Oare cit avem?
lia_c spune:
scurt pe doi
'Neata
1. Am niste imagini super cu prajituri si denumirile lor. Daca vreti sa vi le trimit scrieti-mi adresa de email pe PM. Luciei, Nataliei si Corinei i le-am trimis deja...
2. dimineata(orele 8.00) la noi erau -18 grade
3. Rodica, la Green Hills sint reduceri la obiecte de cancelarie... sint niste suporturi p/u pixuri/creiane din bambuc, mie mi-au placut f mult, diverse chestii p/u carti de vizita, markere, creioane colorate, markere CD, post it-uri +++ Merita de mers!
4. Corina, si eu sint alergica la alimente. Nu e nimic strasnik si fara rezolvare. Drept ca pe timpul comunistilor nu prea existau unguente si nici medicii nu prea se pricepeau. ultima data cind am mers la medic, vreo 7 ani in urma mi-a prescris un unguent care mi l-au facut la farmacie(medicul a scris dozele si ce substante trebuie sa contina si mi l-au preparat la farmacie), de atunci sint f happy. Dar ma stradui sa evit ketch-up, citricele(in special portocale, mandarine, clementine), si alte sosuri de tomat. Sau poate sa apara alegia daca produsele contin conservanti sau la cresterea lor s-au folosit ingrasaminte chimice! Asa ca sa citesti f atent cind ii cumperi vreun produs! Eu o am din frageda copilarie, nimeni din rude, parinti, bunei, frate nu are, deci nu e ereditara(la mine)! De ex. uneori imi iese alergie de la rosii, castraveti, sfecla rosie si de o data le depistez ca au fost "hranite cu ceva la crestere". De aia am inceput sa crestem rosii, castraveti acasa . Tu ziceai ca-i iese de la iaurt, poate contine vreun conservant, incearca sa gasesti ceva 100% natural...
Daca vrei eu pot sa caut receta unguientului si sa-ti scriu ce contine si in ce cantitati si apoi sa i-o arati medicului tau! La mine iese alergia doar la incheieturile miinilor si la git... Dra ultimii ani practic deloc n-am avut... Cind mergeam la mare uneori ma supara si apa sarata! Sper la voi sa fie doar din cauza trecerii la diversificare si sa dureze cit mai putin!
5. la restul fetelor le scriu mai tirziu raspuns
lia_c
lia_c spune:
ia uitati-va www.gismeteo.ru/towns5/33815.htm" target="_blank">aici ce temperaturi va avea Chisinaul, ca in Canada! -32 grade...
lia_c
MamaElei spune:
Buna, buna!
Am acum la cuptor o prajitura cu brinza (ca doar asa consuma si Paula brinza), facuta cu mixerul. Dar sint cam , tot mai bun e robotul si eu care credeam ca am scapat de spalatul lui...
Ieri am facut pizza si aluatul tot e mai bun batut cu robotul. Apropo, sotul m-a tot vazut facind poze la prajituri si a facut si el la pizza
Cornelia, mersi mult pt info, sper sa ajung si sa mai prind ceva!
Karina, multa sanatate puiutului tau! Sa se faca bine cit mai curind!!!
Nati, ce mai faci?
Rodica si PAULA (02.09.04)
Crinia spune:
Buna la toti
Cornelia cu parere de rau nu am primit e-mailul cu recete. Daca poti trimite-le inca o data.
Se vede ca mai multa lume e alergica, insa neavind alergii si nimeni din familia mea, reactionezi ca la o boala. Daca vei gasi receta unguentului ar fi tare bine.
Dar unde s-a construit patinuarul in Chisinau?
In sfirsit a venit si in Mo iarna, numai ca e mult mai friguroasa. Cred ca majoritatea sunt speriati de ea.
Rodica mersi mult. Sper ca se va insanatosi cit posibil mai repede.
Pupici
Oare cit avem?
Davina spune:
Buna fetele ..
wow ce ger s-a abatut asupra Moldovei ...cred ca nici nu-ti vine sa iesi din casa .
Rodica si eu ieri am facut pizza parca am fost intr-un gind .Ai atasat pozele pe webshots ca eu nu le-am vazut ?Ce mai face Paula cu antrenatul la olita ? Noi stam tot pe loc .Deanna se baga intr-un colt cind vrea sa-si faca treaba si nu dovedesc sa o pun la timp .
Cit despre mixer si robot la amindoua trebuie sa speli vasele :-)
Cornelia vreau si eu adresa cu recete .Iti dau un pm cu e-mailul meu .
Corina baietelul tau are eczema sau alergii ca sunt 2 lucruri diferite .si eu am fost alergica cind eram mica si anume la ou.Multa sanatate lui Luci si sa se faca bine cit mai repede . de la noi pentru el .
gazea narcisul l-am cumparat cu tot cu ingrasaminte si ghiveci ..nu era de ajuns ca nu inflorea, ieri Deanna mi-a rupt doi .Ia apucat de git si i-a scos din ghiveci ..asa ca toate sperantele sau spulberat de a mai inflori ..Foarte frumoase casele din Sighisoara si ce zapada multa aveti .
fetele la apel repejor si ziceti ce mai faceti ?
o zi buna .
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Crinia spune:
Davina Lucea are eczeme insa se mai zice ca ele iesa si de la mincare, ca rezultat al alergiei.
Imi pare rau pentru narcisi. De cind ati inceput antrenametul cu olita? Noi inca nu am inceput si vroiam sa mai vad de la ce virsta ati inceput voi.
Vad ca raceala noastra se agraveaza si imi tuseste foarte tare. Uneori chiar vomita de la asa tusa si medicul de aici mi-a zis sa-i picur in nas numai Salinex si tot. Dar ma ia groaza sa nu treaca in bronsita.
Fetelor unde sunteti? Povestiti-ne ce mai faceti.
Oare cit avem?
Lucia_B spune:
Privetus
Iaka apar si io pe la orizont. Am avut un we de kkt. Intr-o noapte mai nu am dormit, tare s-a mai fitsiit si miorlait Lauras, in alta zi a avut niste dureri de burtica de credeam ca o sa lesine. nici nu mai stiu sa cred sau nu ca exista Dumnezeu. Daca nu era si Valeriu acasa, zau ca inebuneam. Acum parca suntem bine, vedem ce-o fi mai imcolo.
Alina/Davinia - imi pare foarte rau pentru florile tale, am avut si eu citeva flori in tara si din nefericire au avut acelasi final. Diferenta e ca nu o Deanna le-a rupt ci motanul care raminea de unul singur o zi intreaga.
Rodica - da cu ce cedeaza mixerul robotului? Eu as vrea sa-mi cumpar un robot, de la mai mult am auzit ca tot is mai bune unile piese separate.
Necatind la ceea cu ce ai pregatit cornuletii, arata foarte apetisant.
-------------------------------
ce mari suntem
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)