Din Republica Moldova cine mai e? (partea 13)
Raspunsuri - Pagina 4
MamaElei spune:
Cornelia, pai sa fii tu sanatoasa (si sotul), ca nu e mare bai! Oricum medicii de la Extramed is cei de la centrul mamei si copilului, cit priveste conditiile, adica covor pe jos (care se spune ca nici asa bun nu e) sau TV si telefon in salon, te poti priva, crede-ma. Ca e doar o persoana in salon, e mai mult dezavantaj, e mult mai bine sa stai cu o alta mamica, cind iti trebe la baie are cine sa se uite dupa bebe. MAternitatea 2 trebuia demult inchisa, ca e plina de stafilococ. Bani sa fie, ca se rezolva la oricare alta maternitate. Important e sa gasesti un medic bun!
Cu toate ca doamna predsedateli a zis pauza la gatit, am incalcat regulamentul si am facut niste cornuri umplute cu sunca si cascaval, pe care le recomand cu caldura. Sint foarte gustosi si usor de facut, chiar si mie mi-au iesit buni. Pun mai tirziu poze. Reteta e de pe culinar (cornulete cu sunca).
Am achizitionat in sfirsit mixerul, dar il incerc mai tirziu ca plecam la socri, care au revenit in sfirsit in tara!
Multi pupici!!!
Rodica si PAULA (02.09.04)
lia_c spune:
eh, caut si eu motive, cum ziceai tu despre mixer...
alte noutati p/u cele care sint mai departe de MD:
1. Aici s-a deschis un patinuar in we trecut, care am inteles ca va lucra tot anul imprejur sau aproape tot anul.
2. ine un curent de aer rece si termometrele vor ajunge pina
la -20 g. In Rusia deja noaptea trecuta(marti spre miercuri) au ajuns
la -50 g...
Rodica, si ziceai ca nu ai talent la gatit si iti iese prost... eh, BRAVO! Fa niste poze daca nu s-au terminat inca cornuletele!
lia_c
Crinia spune:
Cornelia ce bravo esti. Imi place mult ca este o persoana care ne comunica noutatile din Mo. Si sa vezi cum parintii mei ramin uimiti cind le spun ce si cum e in Mo. Multumesc mult si pupici
Tine-o tot asa.
Ceea ce priveste maternitatea nr.2 bravo ca au inchis-o ca tare multi copii au mai suferit din cauza stafilococului de acolo, dar Extramed nu era mare treaba. Stii doar ca acolo luau insarcinate numai fara probleme. Asa ca mai bine e sa-ti gasesti un medic bun si de incredere ca crede-ma ca acela iti va face toate conditiile necesare, dar mai ales daca sa-i dai bani nu se discuta (iti vor face conditii la un nivel ...)...
Aliona e tare dragut Amedeo. Nu stiu cui ii seamana dar are niste ochisori mari si albastrui... E taaare dulce
Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)
Oare cit avem?
Crinia spune:
Davina stim noi si de frigider, si pentru noi este un loc taaare interesant.
Mi-a spus medicul, dar si am cautat si eu pe net si peste tot se spune ca e o boala cronica. Eu l-am uns cu crema (e la fel cu cortizon numai ca e in doze pu bb) dupa care a trecut, dar in vreo 5 zile au reaparut petele. Pai daca sincer sa fiu il spal de acuma o data la 3 zile (ca sa nu sa se usuce pelea), il ung cu creme hidratante si numai ce numai fac eu, dar....
Sotiunea ta de cit timp are aceasta boala? Se zice ca trece o data cu perioada pubertatii.
Dar Deanne nu are asa ceva? Se mai spune ca se transmite ereditar.
Alina cu parere de rau nu am putut sa-ti vad pozele.
Rodica mi s-a facut si mie pofta de ceea ce ai facut. Daca nu iti e greu ai putea sa ne pui receta aici, dar si pozicile tale.
V-am pupat
Oare cit avem?
Crinia spune:
Rodica ce fel de mixer ti-ai luat?
Lucia ccum e timpul pe la voi? Vad ca si in Mo se raceste, dar la voi?
Lilia bravo ca Amelia sta in fundulet, dar cum zici si tu, nu tb sa o incurajez sa stea in fund ca dupa sa nu ii fie traumatizant cind nu va putea. Pupici la dragalasa de pe pozici
Oare cit avem?
Davina spune:
am trecut repejor pe aici ca in timpul zilei nici nu am deschis pc-ul..
Nati mersi mult de sfat ,asa o sa fac si eu in continuare ...
Alina foarte frumoase pozele si Alex cu obrajorii rozi .
Rodica sa folosesti mixerul mult si tare bine arata cornuletele ,o sa ma duc sa scriu si eu receta ca poate le incerc in we .
Cornelia mersi de noutati ,mie imi place sa-i surprind pe ai mei cind le sun si le zic ca stiu ce se inimpla prin tara .
Crinia -intradevar boala se transmite ereditar ,asa a capatat-o satul de la taica-su si mai are o sora si nepoata-sa ...o are de cind era bebe .pe la 5-6 ani e mai bine dar nu dispare .Deanna nu a mostenit-o si sper sa nu o faca mai tirziu .
eu sunt suparata ca narcisii pe care i-am pus acum 2 luni mi-au crescut bine(au peste 50 cm ) dar cind sa infloreasca au inceput sa se usuce si nu se desface bobocul si nu stiu care e motivul ...
Alina si bebe Deanna 09.09.2004
poze
poze noi
Crinia spune:
Buna la toti
Sper ca azi va fi o zi buna, ca nu am inchis un ochi asta noapte.
A racit rau Lucianca, ca rezultat al plimbarilor noastre pe la medici la -30 de grade. Toata noaptea a plins, nasucul astupat, stranuta si cite odata tuseste. Cred ca nu l-am leganat o noapte intreaga in brate de cind era la 1-3 luni, insa cu o diferenta in greutate. Atuncea era mult mai mic insa acuma la a lui 12 kg plimbate in brate toata noaptea am o durere de spinare groaznica.
Davina imi pare rau pentru narcisi. E atit de neplacut cind cresti o floare si atuncea cind tb sa infloreasca ea se usuca.
Am vorbit cu soacra mea si ea mi-a spus ca sotiunea a avut astfel de pete rosii cind era mic, dar ii ieseau de la mincare. Cel mai mult era alergic la citrusi, uneori de la lactate. Si le-a avut pina la 4 ani. Sper ca si lui Lucian sa-i treaca pina la 4 ani.
Rodica am vazut mixerul. Sa-ti functioneze mult timp inainte si sa faci dulceturi cu care sa-i bucuri pe cei dragi. Dar el e comod?
V-am pupat si o zi cit mai buna pentru toti
Oare cit avem?
gazea spune:
Buna,fetelor nu prea am avut timp am un verisor in vizita si nu am timp cu toate ca abia ma abtin sa dechid calculatorul sa vad ce se mai intampla.Va multumesc din suflet pentru felicitarile si complimentele aduse lui Amedeo.
Imi pare rau ca nu pot sa scriu mai mult.Ieri am facut o vizita in cetate si am si facut ceva poze,dar asa tare ningea ca nu au iesit prea bine o sa le pun sa vedeti si voi.
Cum incep sa citesc ce mai faceti cum ma apuca o foame ca asa gospodine santeti eu cam fug de bucatarie,fac repede mancare si fuga mai ales la mine-i cam greu ca sotul e vegetarian si trebue sa gatesc cam separat pt. noi cu carne pt. el fara,asa ca nu mai am timp de dulciuri,cu toate ca tare le-as mai savura.
Karinaitradevar multi copii au alergie cand sant mici si Amedeo facea schimba-i laptele mie mi-a zis doctorita ca copii fac si de la lapte(i-i formula) sau proaspat?Eu il dadeam cu un gel Finistil si-i trecea repede.Imi pare rau ca a racit.
RodicaCe mixer ti-ai luat sa-l folosesti cu placere si sa te tie mult.Acum nu mai ai nici o scuza sa nu faci praji,il vei tot proba.
Lia ai perfecta dreptate Sighisoara e superba,merita vizitata,aici se afla singura cetate din Europa ce e locuita,ocetate asa veche am pus ceva poze,o sa mai pun dar nu le gasesc sant pe un CD si nu-l gasesc.
Balbinascuze ca nu ma-am prezentat la inceput,ain am cam multi si stii tu ca nu prea vreu sa zic cati,eu ma simt de 20,dar am 34(nascuta la 9 martie 1971)
Alina ai un baietel super am vazut ochii si l-am citit cred ca daca i-am lasa intr-o camera cu Amedeo am putea chema sa vina zugravii si sa schimbam si mobila,ar face multeeeee,acum sant foarte nazdravani.Sa fie sanatos.
Davinamultumesc pentru complimentele aduse fiului meu.Cred ca esti la fel de mandra cu asa o feblete de fetita care e aparte cu ochii aia migdalati.Referitor la flori si eu uibesc f. mult florile si nu prea imi iau flori pretentioase sa nu moara am multi cactusi astea nu au pretentii mai dar ii iubesc mult.Lasa ca vine primavara si vei cumpara gata infloriti,ma gandesc ca trebuiau tratati cu ceva ingrasaminte,ca in sere foarte multe substante le baga.
Luciala tine cum mai merg lucrurile ce mai face micuta ta?Ceva noutati de acolo?Cum e printre straini?
LiliaImi pare rau pentru Amelia draguta de ea ca trebue sa sufere,dar trebue sa fiti tari,sant sigura ca se va face bine.va doresc multa sanatate.
Acum sper ca nu am omis pe nimeni si va las merg sa fac papa ca uite a venit si tati.ne auzim maine.Numai bune sa se intample.
Oare nu am omis pe nici una ca sant la inceput si inca nu va cunosc bine,dar nu vreau sa omit pe nimeni ca imi santeti dragute toate.
Crinia spune:
Aliona eu ii dau numai sin. Deci pina la diversificare a fost totul ok, dar cind am inceput sa introduc mincarea solida au aparut problemele noastre, si in special de la iaurt.
Am incercat sa deschid pozele dar imi apar pozele mele. Cred ca tb ceva sa refaci.
Oare cit avem?