Mamici de mai-iunie 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Buna fetele burticoase.
Am uitat sa va intreb cate Kg ati mai pus, eu in saptamana 22 si am deja 9 kg in plus.
Ce sa mai iau oare, cum bebe s-a lasat in jos si ma apasa tare mi s-a recomandat doar no-spa si supozitoare cu scobutil??
Alta chestie....inteleg sa-mi amorteasca soldurile cand stau in pat, dar mie mai nou imi amortesc muschii din interiorul pulpei piciorului!?

21+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Crisbar..eu folosesc SENSODERM - gentle oil ( body and face care), mi-a fost recomandata de ginecologul meu. Sunt foarte incantata de ea..mi-a facut o piele foarte fina. Este fabricata in germania. am platit 8 dolari pe ea..si cu siguranta o gasesti si in romania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela.f spune:

Spun si eu prezent la luat kilograme! am luat 3.500-4 kg pana acum. Asta pentru ca am avut perioada cu greturile la inceput, ca daca nu...cine stie unde ajungeam :-)

Si eu imi pun intrebari in legatura cu ce crema antivergeturi sa folosesc. Am intrat intr-o farmacie si m-am speriat putin de preturile de acolo. Momentan eu folosesc crema Dove din aceea grasa de tot(dar parca e prea grasa..intra foarte greu in piele) si uleiul Johnson: una dimineata si una seara. Dar va fi timpul sa le schimbam.

Pupici
Mihaela
18+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Buna ziua burtici si o saptamana cat mai usoara. La noi burtica a crescut destul de mult si ma simt tot mai inconfortabil. Dar inca dorm bine noaptea, ceea ce e f. bine. Numai ca am interzis la efort de orice fel si asta ma enerveaza, eu fiind f activa si nesuportand statul in pat. Dar nu mai avem mult...

Va pup

VoichiV21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Fetelor, despre greutate eu am luat cam cca. 4kg, dar eu sunt f. scunda - 1.55m si ma resimt destul la aceste 4kg luate!!
Crema folosesc SANOSAN - MAMA ANTIVERGETURI. Am dat 120.000 lei vechi pe un tub de 100ml in Cora, dar e foarte buna, imi simt pielea cremuita vreo 2-3 zile dupa ce ma dau (deci nu ma dau in fiecare seara) si este foarte grasa si nu se consuma asa repede cum ma asteptam. Eu sunt multumita.
Mihaela, ai citit mail-ul?
Ce zici de coincidente?

Irina 18+

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Eu ma dau cu o crema antivergeturi de la plafar,dar e pe terminate si chiar voiam sa deschid si eu subiectul asta.Am auzit ca cremele de la Mustela sunt foarte bune....dar costaaaa....Poate ne spun mamicile care au mai avut bebei cu ce s-au dat...ca sa stim si daca a fost eficient.Stiu pe cineva care s-a dat toata sarcina cu diverse...si tocmai in ultimele sapt,cand i s-a lasat burtik i s-a crapat toata pielea din zona inferioara.A nascut prin cezariana si culmea...operatia nu se vede din slip,dar vergeturile da.

Eu iau cam 0.5 kg pe sapt. dar asta de vo luna incoace.

22w2d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

8kg pana acum in sapt 25..si cate or sa mai urmeze.. ma apuca groaza!in fine,bebe sa fie sanatos!vivighe pe site-ul dat de tine,preturile sunt bune?ca mi se par cam ieftine fata de ceea ce am vazut eu in oras,iar patuturile sunt chiar dragute!nastad patutul ni l-au dat de tot,dar cand vad patuturile din lemn asa dragute pe site-uri parca as vrea si eu unul si ala care l-am primit nu-mi mai place deloc..cred ca ma obsedeaza ideea ca nu e nou..nici cu banii nu stam foarte bine,nici nu stiu cum sa fac!CamiM ce fetita grasuna ai!!sa va traiasca!i-am trecut masuratorile pe listuta!cu patutul sunt in mari dubii..parca nu pot sa ma gandesc sa-l las pe bebe intr-un patut care a mai fost folosit..imi sta pe creier,dar cum am mai spus nu stam foarte bine nici cu banii si era bine sa scapam de cheltuiala asta..uff..
io 25+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

am citit ca e important ca aceste creme sa contina lanolina(uitandu-ma la ingrediente am constatat ca nu toate contin).Degeaba sunt grase daca sunt de la "vaselina".O tipa care e cosmeticiana mi-a zis ca ea s-a dat toata sarcina pe burtik cu emulsia antirid de la apicola(Apiten) si ca n-are nici o vergetura.Dar mai stiu ca mai conteaza mult si terenul.Daca ai o piele proasta ...asta e.Eu am cateva vergeturi pe fund de la 18 ani si am avut aproape constant 53 de kg la 1.70m.Mereu m-am intrebat cum am reusit sa le fac.Si alimentatia ar fi foaret importanta.Vit C e responsabila cu colagenul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

La capitolul kilograme eu credf ca sunt campioana: am slabit 2,5 kg pana la 17 saptamani.....

Pupici,

Flory 17+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

AMA nu stiu cat de corecte sunt pretzurile alea.Ce-ai vazut tu am vazut si eu.
mai intra pe reclama . M-am inscris sa-mi trimita si catalogul

Mergi la inceput