Mamici de mai-iunie 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 2
magghyc spune:
Alia,
da , ti-ai amintit bine, mie mi-a spus doctorul T ca defectele de tup neural se vad la 12 saptamani...Cand l-am sunat si i-am zis ca am o problema cu triplu test, se ingrijorase un pic, dar s-a relaxat imediat cand i-am spus ca e valoarea de "tub neural' .
La mine a fost 1/80.
Nu m-am dus sa mai imi fac eco, am asteptat eco de 20 de saptamani. Iosup mi-a spus ca nu are nimic copilul (la capitolul asta) si mi-a trantit si o poza edificatoare....
Pe de alta parte discutand cu T despre problema aparuta la eco de 20 de saptamani lui bb (legata de bazinetul renal al lui bb), doctorul mi-a spus ca in general 60-70% din defecte se vad la eco, nu toate, si evident, exista si reversul, la eco se pot inregistra probleme care la nastere se dovedesc a fi alarme false.
In cazul lui bb Nichita, o a doua ecografie va arata daca are sau nu probleme si masuratoarea de la 20 de s se va confirma sau nu. As fi putut sa ma duc deja la o alta eco, dar nu mai vreau sa ma stresez.
Si daca aflu ca are bb ceva cu bazinetul azi sau luna viitoare, oricum nu am ce face, nu?
Cat despre patuturi, noi vrem sa ne luam unul din lemn de la magazinul Barza, din acelea care cand creste bb se pot scoate gratiile si ramane pat de bb mai mare. Au site, va puteti uita si alege sau compara preturi...Nu ii luam tarc, fiindca primim, dar doar tarc de joaca, nu pat. Noi am primit deja o multime de haine pt bb, pana la un an nu mai e nevoie sa ii iau nimic (decat din placere, si aici va fi problema), mai raman carutul si patul + salteaua ca investitii mari.
Nu uittai ca in Martie e Baby Expo, normal ar fi sa aiba reduceri la produse la expozitie. Noi asteptam expozitia sa vedem ce carut ii luam , am gasit cateva modele care ne plac dar unele sunt f scumpe...
Pentru fetele care stau la bloc, inainte de a va alege carutul, masurati liftul!!!
Eu am avut un mare soc, sunt putine carucioare care imi incap desfacute (deci cu bb inauntru) in lift...dar depinde evident de carut si lift..
Magg 20s+
puiudana2004 spune:
Buna dimineata si
la toate.
Fetele sa stiti ca ma inscriu si eu la intalnire.Stabiliti locul si data pt ca eu am un program nefixat la serviciu si asa voi putea sa cer si eu un liber daca e nevoie.
Acum,dupa controlul de joi la dr meu,am inceput sa speram ca bebe e totusi fetita.Va dati seama,dr era cu sonda intre piciorusele lui si nu vedea putzica(asa mi-a zis prietena mea care lucreaza la Caritas si era cu mine la eco).Deci mai avem de asteptat pana pe 16 feb cand ne ducem iar la control si poate se vede atunci.
Dana
21+ cu Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
florypop spune:
Fetele mi-au iesit rezultatele la triplu test.
Estriol: 1.6
HCG: 25813
AFP: 26.78
Abia vineri merg la medic dar pana atunci imi puteti spune careva care sunt valorile normale pentru saptamana 16?
Pupici,
Flory
17+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png
vivighe spune:
Mai este un sit cu diverse chestii pt bebei www.babycomfort.ro .Asta e misto ca poti comanda de acasa si-ti aduc ei tot,pt bucuresti transportul e inclus in pret.Au inclusiv Pampersi...deci,dupa ce mai comparam preturile putin,daca constatam ca nu sunt cu foarte mult diferite de cele din hipermarket,pt mamicile care stau mai rau cu deplasarea,cel putin ,la inceput ar merge.
Eu momentam ma lupt cu sotzul sa-l conving sa mutam "putin" mobila in dormitor.Mai ales ca am vazut ca pe langa patutz bebe mai are nevoie de multe lucruri pe care in momentul de fata nu stiu unde o sa le punem.Asta e...cand sunt doar 2 camere e mai greu.Mie mi-ar fi placut sa stea in camera ei din prima zi,numai printre lucrusoarele ei.
22w2d
inaioana spune:
Deci pana acum la intalnire se anuntza:
1.Io
2.Carmina
3.Dana
Mai asteptam putin sa mai vedem daca se mai strang doritoare sa le adaugam la lista, ok, fetelor?
Ioana
23 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
mihaela.f spune:
Flory,
decat sa stai ca pe ghimpi, mai bine suna medicul si discuta cu el la telefon triplutestul. Speram ca nu sunt probleme!
Mihaela
18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;101/st/20060618/k/e328/preg.png
puiudana2004 spune:
Am uitat sa va spun ca raceala mea e pe terminate.Pana la urma am luat Eurespal,dar nu 2/zi ca mi-a fost teama,ci numai unul dimineata si si-a facut efectul.Nu mai tusesc decat f putin si ma simt mai bine.Va doresc o zi buna in continuare si ne "vedem" diseara ca acum plec la serviciu.
si sa vad cand ma intorc cat mai multe burtici inscrise pe listuta pt intalnire.
Dana
21+ cu Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
crisbar spune:
salutare,
dr. mea se numeste Florina Mihalache, spital CFR2. inca nu stim daca e fata sau baiat. culmea e ca parca nici curiozitatea nu e chiar asa de mare. mai degraba vreau sa stiu ca sa le pot raspunde intr-un fel celor care ma intreaba de fiecare data cand ma vad. a, si ca sa avem timp sa ne alegem un nume. din pacate nu avem nici o preferinta momentan, indiferent ce ar fi.
mercic.
de fapt, mesajul asta apare la celalalt capitol si acum doar l-am copiat.
crisbar
17+
crisbar spune:
burticute,
in primul rand vreau sa va urez o saptamana cat mai placuta si mai putin solicitanta.
o mare rugaminte am la voi: cu ce creme va dati? eu pana acum am folosit nivea pentru corp dar era originala si fiind foarte grasa am avut incredere ca-mi hidrateaza pielea. acum s-a terminat si nivea din magazinele noastre e o mare pacaleala. cineva mi-a recomandat galenic special pt gravide, impotriva vergeturilor, dar costa 700.000 lei![]()
e cam scumpa si de-abia-ti ajunge o luna. asa ca...HELP!!! nu vreau totusi sa ma trezesc cu vergeturi si inainte de a ma ruina, macar sa stiu ca am incercat sa gasesc o solutie de compromis..
pupici la toate
crisbar
17+ (sau oi fi trecut deja in 18
? fug repede sa verific!!
adriana spune:
Ama, uite si datele mele:
DPN 23.06.06
Spital CFR2, doctor Fathi
(crisbar, poate ne tinem de mana pe acolo, ca avem acelasi DPN
)
17w 3d