Mamici de ianuarie - februarie 2006 (126)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Alina e jale cu kktu asta. Defapt eu cred ca fraiericiul meu nu stie sa se screama din fundut si d-aia nu scoate ce trebuie la timp.

Degeaba ii fac ba masaj la burtica... gen framantat... Degeaba ii fac presiune cu piciorusele lui pe burtica ca micutul nu stie ce trebuie sa faca si basta.

Eu am problemele astea cu el de la 2 sapt... dupa ce mi s-a definitivat lapticul.

Poate stie cineva alte remedii decat supozitor si termometru ca astea dau dependenta si nu vor invata prea curand sa faca ce trebuie ca sa se elibereze.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

TEolinda si Mirela, ca voi sunteti cu constipatia. Din pacate remedii nu stiu sa fii citit! IN schimb am citit cum ca ceea ce noi numim constipatie, nici gand sa fie constipatie veritabila la copii alimentati natural. Cica ar fi normala orice frecventa a evacuarii intre 12 si 0 pe zi (pe breastfeeding.com scriau si de 1 scaun la o saptamana!). Totul e sa nu aiba bb probleme. Acum eu ce sa spun, ca si am vazut-o pe bebeizta chinuindu-se cu o burtica maaare maaare, acum cateva zile! DE cand mi s-a definitivat laptele,( mama spune ca e foarte consistent si bb asimileaza mai tot) am avut probleme. O mai fi si alimentatia noastra de vina. EU am mancat de 2 zile compoturi si am furat si 1 mar pe zi si a tras puiutza niste salve de mai mare dragul!.
ANA_M, Felicitari pentru fetitza! SA creasca mare si sa fie sanatoasa!

Bee si Ana TEodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Teolinda, hai sa incerc sa imi dau si eu cu parerea vs. de kaki.
In primul rand se poate vorbi de constipatie decat de la trei zile in sus. Ce se intampla e ca toate cele ale lui bebe nu sunt inca maturizate si pentru ca nu exista nimic solid destul ca sa poata fi impins efortul e considerabil....De aceea bebe pare ca se chinuie si chiar se chinuie cand face...
Metodele cu termometrul si supozitorul, ajuta pe moment, dar nu in viitor.
Iti scriu cateva tehnici de care am citit.
Apesi la doua degete sub buric timp de 1 minut, sau daca tu crezi ca ajuta chiar mai mult...
Faci gimnastica cu picioarele copilului, si le duci spre burtica din ce in ce mai des....ca si cum dai la pedale la bicicleta.
Apoi iar masaj sub buricel....si tot asa....
Un sfat ce l-am primit a fost sa incerc sa pun copilul pe burtica in fiecare zi cel putin 10 minute si sa ma asigur ca cel putin tot atat sta la verticala...forta gravitationala ajuta uneori....
Pupicei si speram sa faca toti bebelusii caca usor.

37fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DIANA,TRece si la noi ora-10.20(miercuri).si lasa ca si tu o sa nasti usor,ai sa vezi
BEE,asa e nu e vorba de constipatie propriu zisa,dar intestinul lui bebe e lenes,se acumuleaza gaze,nu prea a tras nici basinele,si s-a chinuit si a plans,bietul de el...bebitza
MONICA,pai daca mai stai mult sa ne citesti,nu prea mai iti arde de contabebe

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Teolinda, iti spun ce stiu si eu, repede pna nu ma descopera bubulina.
eu am avut probleme cu ea cu kk, era tare constipata. Aic tot imi spuneau ca e normal un copil alimentat numai la san sa faca dupa fiecare masa sau din contra la o saptamana. Dar cum sa o las o saptamana?????. si eu tot asteptam , am mai incercat cu termometrul sau ii dadeam doar jumatate sau chair un sfert de supozitor cu glicerina (am impresia ca cele de aici sunt ceva mai mari). Cred ca mai mult de 3-4 zile nu am lasat-o mai ales ca o aveam pe mama langa mine care era disperata cand nu facea o zi!!!!!
La ea s-a reglat cand am trecut-o pe alt lapte praf, de pe la 2 luni ii dadeam si completare. Am inceput cu Milumil si cand am trecut-o pe Beba 1 a inceput sa faca normal.
Hai ca deja m-a gasit. Va mai scriu pe diseara!
Pupici

Mira 35+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

a, am uitat, am maicat la greu mandarine, fructe de tot felul, tot ce am crezut ca o poate ajuta dar nimic.

Mira 35+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Burtici si mamici cu ,
Gata am primit telefon, intr-o ora jumate trebuie sa fim la spital.
Va multumim de ganduri si urari si va pupam, sa avetzi grija de voi si de bebelasi.
O sa o sunam pe Ina din spital si intra ea si va da datele care le are despre noi.
Numai bine

Denisa
39+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hai Denisa!!!
Fii tare!!
In curand te vei intalnii cu Emma mult asteptata si dorita!!!
ne rugam pt. voi!!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Denisa, tinem pumnii. Curaj si te asteptam cu vesti bune.

37fix si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

MULTA BAFTA DENISA!! ASTEPTAM VESTI BUNE!

J 37 fix

Mergi la inceput