cum se impaca serviciul si copilul ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Foarte nasol se impaca.
Eu inca as putea sa mai stau acasa in concediu de ingrijire, ca diana are 1,5 ani.
Am lucrat de la 4 luni ale ei.
De cele mai multe ori imi pun intrebarea daca merita sa te intorci asa de repede la servici. De multe ori stau in cumpana sa intru iar in concediu.
Dar nu imi vine.

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu sunt foarte norocoasa, se pare ! La serviciu vin linistita, micuta sta cu mama. Desi, mi-a fost greu sa reincep serviciul. Si acum, cand vad mamicile cum isi plimba bb-ii, ma intreb, ce caut, eu, la munca, in loc sa ma plimb cu micuta mea, sau sa vad de ea ? Dar daca stateam acasa, bani in plus nu-mi dadea nimeni.
Si am un sef....nota 10 ! Mi-a spus ca nu trebuie sa lucrez decat 6 ore si imi plateste 8(asa este legea!), pana micuta mea implineste 2 ani. Acasa, insa, sunt mereu pe fuga, nu-mi ajunge ziua, parca. Vreau sa fac prea multe intr-un timp prea scurt.

Nina & Nina-Cristina (1an si 2luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaela spune:

Eu nu reusesc sa ajung acasa mai devreme de 18, si atunci cea mai mare bucurie este de a-mi vedea copilul de 2 ani si 6 luni, Sebi, care, sta toata ziua cu mamaia. Noroc cu mamaia care ne gateste, ne face curat in casa, ne face cumparaturi. Urasc serviciul pe care il am pentru ca imi fura tot timpul, nu mai am timp de nimic(visul meu este sa ajung sa lucrez intr-o banca).
este atat de ciudata viata:
8.00 -18.00 stai la servici cu niste persoane pe care trebuie sa le accepti pentru ca iti sunt colegi.
18.00-22.00 (patru ore) stai cu familia, cu copilul care deja este obosit cand ajungi acasa. Sunt partu ore in care trebiue sa mananci, sa te speli sa te joci si sa ai grija de copilul tau.
este foarte nasol sa stai mai mult cu colegii si mult, mult mai putin cu familia pe care o iubesti.
ne ajuta cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Draga Micaela

Chiar ca este ciudata viata!
Eu lucrez in banca si urasc lucrul asta. Majoritatea colegilor sunt femei, deci este o birfa ceva de speriat. Toate stau peste program (chiar daca nu au intotdeauna ce face) cit mai mult pt. a arata sefului cit de bune angajate sunt ele (motivatia este salariul + primele), asa ca eu, care i-mi doresc sa plec repede pt. a ajunge la bb, pic intotdeauna prost. Oricum sa stii ca nu sunt singura care are bb, dar celelalte pleaca acasa f. tirziu acasa(ora 20 sau chiar 21). Ca sa nu-ti mai spun ca se lucreaza si simbata. Intradevar salariile sunt bune, dar viata de familie este nula. Si ca sa-ti faci o imagine completa vreau sa-ti spun ca am lucrat si ca informatician, si ca ofiter de credite.

Acum sigur depinde si de banca - eu lucrez intr-o sucursala mare cu f. multi clienti. Probabil ca in agentiile mai mici nu este programul atit de incarcat. Nu stiu ce sa spun. Am prietene care lucreaza tot in sistem bancar (dar alte banci, nu cea la care lucrez eu) si se vaita de acelasi lucru.

Mel & Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Nici eu nu mai rezist programului pe care-l am si cind spun asta ma refer la intreg intervalul de timp, de cind ma trezesc si pina seara cind pic rupta. De dimineata si pina seara sunt intr-o continua miscare. Si asta cam de la inceputul anului, astfel ca am slabit vreo 3 kg, surplusul pe care "cu greu" l-am adunat in timpul sarcinii. Dar noi nu ne putem plinge, nu? Suntem tari...

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Ura pentru slabit!!!! Eu inseamna ca n-alerg suficient...
Am glumit si nu prea...

Mergi la inceput

Cind eram insarcinata si-am inceput a ma ingrasa (aveam 55 kg la inceput, iar de la 80kg nu m-am mai urcat pe cintar!) o baba mi-a zis; "lasa, fata, copchilu` te-ngrasa, copchilu` te slabeste!" si uite cita dreptate a avut.

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaela spune:

Te invidiez! Eu sunt singura intr-un colectiv de barbati. Nu este barfa dar nici altceva nu e. Crede-ma ca ajungand tarziu acasa nu mai am timp nici macar sa "sun o prietena", nu mai spun de altceva. Asa ca serviciul meu (si eu lucrez si sambata) m-a lasat si fara prietene.
Deci nu fi trista ca se poate si mai rau?

Mergi la inceput

Cred ca ar trebui sa fii fericita ca lucrezi cu barbati si nu cu femei! Asculta la mine, ca stiu ce spun!

Carmen si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Si eu, lucrez numai cu barbati. Dar numai 2 ! Cateodata, mai simt nevoia de a schimba o vorba cu o colega sau de a lua masa impreuna. Asa....sunt singura mai tot timpul. Dar sunt fericita ca, nu ma deranjeaza nimeni de la ale mele.

Nina & Nina-Cristina (1an si 2luni)

Mergi la inceput