Mamici din Japonia ( 4 )
Raspunsuri - Pagina 2
naomi_ioana spune:
Dolphin m-am uitat la albumu tau de si am ramas impresionata de frumusetea fetitei tale...are ochi superbi,o sa faca ravagi printre japonezi...e frumoasa foc,seamana cu mamiIn privinta bebe nr doi nu iti pierde speranta,ai sa vezi ca D-zeu te va ajuta,.
Madi-ren eu cu Naomi nu am probleme la masa,deocamdata mananca ff bine...daca nu am orez am pus-o cu eaparca ar fi japoneza100% si mananca orice ii dau...insa pe mine ma nelinisteste faptu ca bea prea mult ceai.
Am o prietena care are o fetita mai mica ca Naomi cu trei saptamani,ne intalnim destul de des si Naomi s-a obisnuit cu ele,mai ales cu prtietena ei ,Erika... cand o apuca doru de ea ma ea de manuta si ma duce sa imi arate unde e Erika(in poze)si incepe a striga prin casa"Ika,ika"...si noaptea cand se trezeste striga "Ika,Ika"...e asa de scumpa.
o zi buna va doresc,va
hanako2004 spune:
si eu voiam sa o laud mai demult pe DOLPHIN cu frumusetea printesei sale,este foarte simpatica si cochetasa-ti taiasca si sa va aduca numai bucuri
la noi emilica nu are prieteni de varsta cu ea ci doar (OTONA BAKARI)
inschimb are o papusa preferata (VASILICA)si mereu se joaca cu ea si o cara peste tot si cand se duce la culcare nu uita niciodata sa o ea si pe VASILICA
o zi buna tuturor
INGERASUL NOSTRU emily
mamaluidavid spune:
De cand nu am mai scris la subiectul asta!
Bine v-am regasit mamici din Japonia!
Ce mai faceti,cum va mai sunt copilasii?
Noi am crescut mari de tot,mergem de la 11 luni ,acum avem 1 an si aproape o luna.
Intre timp mami si tati au pus de o surioara,dar daca o sa fie fratior nu o sa ma supar prea tare
Cred ca au crescut asa de mari toti copilasii! O sa incerc sa ma uit la poze insa acum ma chinuie ,dupa ce o sa imi revin.
Grea sarcina asta,pai la David credeti ca am stiut eu ce sunt alea greturi? No way!
Chiar vroiam sa va intreb pe cele care aveti fetitze (asa de fun,stiu ca nu conteaza) ati avut greturi?
Ca cica asa se spune ca(virgula) cu fetitze ai greturi iar cu baieti nu.
Va pupic si mai vb.!!!!
Stefania 12+ si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
Poze de la Disneyland!
hanako2004 spune:
-MAMALUIDAVID eu sunt mama de fetita si primele 5 luni de sarcina a fost ingrozitor de raumancam ce mi se facea pofta insa dadeam mereu inapoisi chiar dupa apa
a fost teribil cele 5 luniin primele 5 luni slabisem 6 kg
ma lua groaza cand trebuia sa merg la domn doctor ca ma certa mereu
o sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si frumos
INGERASUL NOSTRU emily
mamaluidavid spune:
Hanako multumesc de raspuns,si eu am slabit vreo 4 kile deja si nu am decat 3 luni .
Pe mine doctorul sarcina trecuta ma certa ca puneam prea multe kilograme,sunt curioasa daca acum o sa fie invers
Eu am fost si racita rau de tot,probabil si de aceea.
Poze de la Disneyland!
ella@ spune:
Si eu sunt mama de fetita si in primul trimestru nu m-am ridicat din pat si mancam doar iaurt,inghetata si stixuri.
Am o singura data si doctorul m-a certat si de atunci m-am aptinut toata sarcina(cica nu e bine sa ).Nu m-am ingrasat decat 11kg.
mamaluidavid iti doresc sarcina usoara si putere de a o duce la capat
Mamicilor care sunteti la a 2-a sarcina voi v-ati scos maselele de minte ?Eu am fost la dentist si mi-am scos a 3-a masea (mi-a zis dentistul ca o sa ma doara rau la urmatorul bebe).
Care a-ti fost cu bebeii in Romania dati-mi si mie un sfat,ce bagaj sa-mi fac pt. avion?
Cand v-ati dus la a-ti lasat copilul singur?
Poate ma ajuta cineva ca nu stiu ce sa fac
madi-ren spune:
Hanako pot sa-ti spun ca esti o fericita,ca fetita mananca bine,cat mi-as dori si eu s-a fie si ai mei asa,dar poate cu timpul se vor schimba si-mi v-a papa tot gohanul din farfurie.Si copii mei beau foarte multe lichide[lapte,apa,sucuri naturale si ceai],dar asta nu e o problema ,mi-a zis doctorul ca , copii trebuie s-a bea mai multe lichide pe zi decat un adult. Mamaluidavid iti doresc sarcina usoara,nastere usoara si un bb f.f. sanatos[caci sanatatea este mai buna c-a toate]. Eu cand am fost insarcinata cu Tina am avut greturi primele 3 luni,iar cu Rento[baiatul]am avut greturi primele 5 luni, dar acum depinde si de organismul fircare-i mame. Hai s-a v-a zic o chiestie " cica,daca primul copiil i-l v-a striga pe papa intai,al 2-lea bb v-a fi baiat,iar daca o v-a striga pe mama al 2-lea bb v-a fi fata" David pe cine a strigat prima data? La mine s-a adeverit ciestia pt.ca Tina prima data l-a strigat pe papa si al 2-lea bb a fost baiat. O alta chiestie , daca bb-ul din burtica misca la 4 luni[in jap.5 luni] este fetita,iar daca misca la 3 luni[in jap.4 luni]este baiat,l-a mine s-a adeverit si chiestia asta,Tina a miscat la 4 luni iar baiatul la 3 luni.Mamaluidavid s-a ne anunti cand misca bb-ul din burtica.Eu am nascut copii prin cezariana, pt. ca am avut probleme la nastere, Voi cum ati nascut?
"Cine rade la urma,rade mai bine"
dolphin9913 spune:
Naomi ioana- hanako va multumesc pt urarii.
Hanako ai dreptate Yulia e f cocheta. Mai ales cand plecam pe undeva pana nu se uita ea in oglinda nu iese din casa, daca de acum e asa@dar cand o fi mai mare
Chiar ieri am fost sa imi incarc cartela ca sa sun in Rom, si acolo era o femeie mai batranica si ii spune lui Yuli ....KAWAII ne , pana cand am ajuns acasa mi-a zapacit capul ....Nu-i asa mami ca sant Kawaii, iar cand a venit tati de la servici si iam spus a ras cu gura pana la urechi, si el mandru voi ce credeti? e fata lui tati nu?
MamaluiDavid iti doresc sa ai o sarcina usoara si o bebelina frumoasa , desteapta si ce iti doresti tu. Am vazut pozele din Disney iar in prima poza ti se vede putin burtica. Pupici pt David sa creasca flacu mare si tsuioi . pa pa
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA
hanako2004 spune:
-ELLA@ eu cand am fost cu fata in romania pe avion mi-am luat doar:
-pempars
-servetele umede+batistute+babetele
-3 randuri de hainute+paturica (i-ti da si in avion de la iei insa e bine sa ai si tu una)+ cum ar fi termometrul,betisoare de urechi,tamponele de pus cand are febra....(sai sacada febra)
-lapte praf
-ceai-suc-filtru de apa-biberoane+sticlute rezerva vreo 5
-jucari
si cam atat din cate i-mi amintesc ,fata era mai mica (3luni)
acum depinde cat are comoara ta ca daca este mai mare cred ca i-ti trebuie mai multevezi ce mai spun si alte mamici care au mai fost cu bebei in rom.
INGERASUL NOSTRU emily
mamaluidavid spune:
Multumesc fetelor pentru urari,azi mi-a fost rau de tot.Offffffff
Ela@ eu mi-am scos maselele de minte de sus,amandoua insa nu am avut nici o durere,are vreo legatura cu sarcina?
Eu cand am fost in Ro prima data cu David,avea 4 luni,am mers impreuna cu cineva care avea un bb la fel de mititel,cand am mers la toaleta se uita ea la David,cand mergea ea ma uitam eu la bble ei.
Hanako a zis cam tot ce trebuie sa iei cu tine,nu mai repet.Eu ma mi-am carat totusi si apa pentru laptic in 2 termosuri mari,nu am avut incredere sa folosesc apa din avion.
La intoarcere insa am uitat termosurile si am fost nevoiti sa folosim apa din avion.A fost OK,nu s-a intamplat nimic.
Cand am mers in nov. David avea 11 luni,am mers singura si a fost mai greu cu mersul la toaleta. Am facut pisu cu el in brate ,mi-a fost frica sa il las singur chiar cand dormea.
Dar asa sunt eu,mai paranoica
Madi-ren David a spus prima data mama ,sunt curioasa daca se va adeveri.
Poze de la Disneyland!