Mamici din Japonia ( 4 )
Bine v-am regasit!! La un nou capitol.
Mamici din Japonia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45850&whichpage=1" target="_blank">(1) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47573&whichpage=1" target="_blank">(2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49923&whichpage=1" target="_blank">(3)
Copilasi din Japonia
6 ianuarie 2005....Emily(Ionela)....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12218" target="_blank">hanako2004
11 ianuarie 2002....Edward-Yoshikazu....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8548" target="_blank">Lovely
26 ianuarie 2001....Rony....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16552" target="_blank">Pantera28jp....web
7 februarie 2005....Rion....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=10908" target="_blank">RIARA
3 martie 2006....Maria....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12279" target="_blank">nshiro
4 martie 2004....Amon....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=11550" target="_blank">knicoleta
30 martie 2005.....Karen....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12332" target="_blank">hiroral....www.wainet.ne.jp/~h-fuji/index.html" target="_blank">web
29 aprilie 2004.....Lidia Nicol....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16135" target="_blank">hosen
4 mai 1996....Stefania....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=10908" target="_blank">RIARA
15 mai 2002.....Luka ....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=7844" target="_blank">yashy....web
21 mai 2004.....Shion....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16458" target="_blank">shian....web
22 mai 2004.....George ....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=10389" target="_blank">sandra20....web
03 iunie 2004.....Ayumi .....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=4675" target="_blank">Eryka
16 iunie 2005....Ben Stefan....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=5744" target="_blank">pengunica
25 iunie 2005....Naomi.... www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=23918" target="_blank">ella@
22 iulie 2004....Naomi Ioana.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=11394" target="_blank">naomi_ioana.....web
26 iulie 2002....Yulia....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8062" target="_blank">dolphin9913
16 august 2004.....Stefan Takeshi.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2236" target="_blank">eli
02 septembrie2001.....Melany Aiko.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2393" target="_blank">bubu......web
03 octombrie 2003.....Alin Cristian.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=12461" target="_blank">lory_k
03 octombrie 2004......Kaori Ilinca......www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=7631" target="_blank">saory.....web
31 octombrie 2003.....Brian Akio.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=2393" target="_blank">bubu
01 noiembrie 2004.....Kenzo Andreas.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=8154" target="_blank">bits.....web
23 decembrie2002.....Kenta.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=40" target="_blank">samurai_lady.....web
24 decembrie 2000......Larisa.....matusica www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16568" target="_blank">devylla....web
24 decembrie 2004.....Leon......matusica www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=16568" target="_blank">devylla....web
24 decembrie 2004......David.....www.desprecopii.com/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=14900" target="_blank">mamaluidavid
Stiu ca mai sunt multi copilasi care nu sunt inca pe listuta, dar promit ca revin si rezolv pb!!
Felicitari mamicutelor gravidute!!
Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami
Raspunsuri
naomi_ioana spune:
Madi_ren bine ai venit in nostru...vrem cu comorile tale.
Adina nu ne mai povestesti nimic de Luka?.
Fetelor, Naomi are doua zile de cand se trezeste in jur de ora doua noaptea si se joaca cu popo pana in jur de ora patru...daca nu particip si eu la joaca am pusose pune pe un bocit de trezeste toti veciniasa ca sunt terminata de somn
hanako2004 spune:
buna
Emily a noastra a facut de curand un anisoreste un copil minune mereu zambareata,jucausa ,ascultatoarechiar daca e balnavioara nu trage la pat este mereu pusa in fapte
a inceput sa faca primi pasi la 11 luni iar acum e mereu pe fugatot de la 11 luni face la olita vine singura cu olita sa o punem sa faca si se mai tine si cu manuta de pantaloni
ii place in parcul de joaca mereu plange la plecare si se supara pe noi ca no mai lasam la scrnciob
seara este cea mai fericita cand vine papa acasa mai ales la ora de ofurostau si cate o ora si se balacesc amandoi
ai vostri bebei cum sunt la baita?
sau in parcul de joaca?
pupici tuturor si o duminica placuta
pozeNOI emily printesa noastra
dolphin9913 spune:
yashy sa ne treci si pe noi la copilasi... acum ca este cam tarziu nu am timp sa scriu las pe alta data . pupici
POZICI www.snugglepie.com/ezb/368410.png" target="_blank">YULIA
madi-ren spune:
Naomi Ioana multumesc mult pt. primire in ,poze cu ,copii am s-a pun peste cateva zile. La baita copii mei se joaca cu ratuste,insa Tina nu prea se mai joaca pt. ca este ocupata cu spalatul[a inceput s-a se spele singura pe corp]. In parc ,iarna i scot f.f. rar pt ca racesc f.f. repede, mai ales acum cu infruenta asta.... nu-mi vine sa-i scot nicaieri.Voi iarna cum stati cu sanatatea copiilor? In privinta asta eu sunt plina de probleme, nici bine nu scapa de o boala, ca da peste alta. Anul acesta, l-am inceput cu piciorul stang, mai mult pe la spitale am stat decat acasa.
dolphin9913 spune:
Buna fetele ce mai faceti?
YASHY sa-ti spun dat de nastere a lui Yulia , e pe 26 iulie 2002 mai avem putin si facem si noi 4 ani. In Aprile o dau la gradinita.
Fetele eu dupa ce am nascut-o pe yulia nu am mai ramas insarcinata, si vrem si noi bb 2. Oare nu oi mai putea ramane imi cam fac griji. Voi ce ziceti sa-mi fac un control la doc? poate din cauza stresului ca ma gandesc mult nici nu stiu ce sa cred.Am facut teste de ovulatie , temperatura alea alea si tot nimic of of.
Yulia la baita e cea mai fericita o ia pe popo-chan si daca nu o spala de mai are un pic si ii cade tot parul din cap.
hanako2004 spune:
BUNA MAMICI
SI EMILICA NOASTRA ESTE PUTIN BOLNAVIOARATIMP DE UN AM NU A AVUT NICIODATA NIMIC ESTE PRIMA OARA CAND RACESTE SI ASTA DIN CAUZA MEARACISEM EU SI O LUASE DE LA MINECAND MA BUCURASEM CAI TRECU A LUAT DIN NOU TOT DE LA MINECHIAR AZI AM FOST DIN NOU LA NEA SENSEI SI ZISE CA E APROAPE BINE SI CA-I VA TRECE IN CATEVA ZILE
NUMAI BINE TUTUROR
INGERASUL NOSTRU emily
madi-ren spune:
Dolphin,nu prea stiu ce sa-ti spun....dar cred ca totusi ar fi bine s-a faci un control medical,ca s-a stii despre ce este vorba,s-e poate s-a fie si din cauza stressului,mergi la doctor si vei afla sigur care este cauza,stiu ca toate femeile urasc controalele ginecologice,dar asta e....trebuie s-a mergem GANBATE,esti destul de tanara si sunt sigura ca problema s-e v-a rezolva. Eu am ramas insarcinata cu Rento cand avea Tina 1an si 6luni,m-am cam grabit dar asta e...s-e zice ca este mai bine s-a aiba varstele apropiate,dar eu nu mai cred in asa ceva, pt. ca mi-a fost f.f. greu sa-i cresc,si imi este si acum destul de greu,asa ca este mai bine s-a fie o diferenta intre varste cam de 4-5 anisori pt. ca este mai usor de crescut[pt. ca cel mare stie singur ce are de facut,iar tu vezi linistita de cel mic]. Hanako i doresc multa,multa sanatate lui Emilica,stai linistita nu te ingrijora prea tare, ca o sa-i treaca, asa este iarna "raceala peste raceala".
"Cine rade la urma,rade mai bine"
dolphin9913 spune:
Da MADI mai astept si eu luna asta si daca tot nimic fuguta la doc.
Astazi yulia a macat bine ca de obicei fug cu macarea dupa ea. iesim si noi putinel in parc ca este frumos astazi. Va pupic si pe voi si pe bb-ei pa pa
madi-ren spune:
Dolphin iti doresc mult succes bb2. Si eu de obicei m-a chinui f. tare cu, copii s-a manance,tip tot timpul la ei "tabenasai,tabenasai",mesteca un dumicat minute-n sir,oare toti copii or fii asa? l-e dau vitamine ca, stau cu grija lor ca nu prea mananca.Azi Rento nu prea a mancat,dar nici nu m-a mai rog de el c-a mai rau ma enervez,il las pana i s-o face lui foame si apoi i dau mancare.Daca l-e dai s-a se joace s-ar juca toata ziua,nu l-i s-o face si lor foame?!
"Cine rade la urma,rade mai bine"