Clubul nurorilor (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Ia uite la ele... cum plec eu acasa, cum va puneti pe scris. Si acasa n-am avut acces la calculator, ca iubi mai bine lucreaza acasa, ca sa fie langa mine,decat sa stea peste program la unitate. Si asta nu poate decat sa ma bucure. Sper sa faca tot asa si de acum inainte, ca altfel, cand se va naste BB si va mai creste o sa-i spuna "a....tu esti nenea ala care vine acasa joia....". Mai bine acasa, chiar daca lucreaza, dar il stiu langa mine.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neatza, fetili!
Nici eu nu am noutati despre soacra, caci nu am vazut-o saptamana asta
Cred ca in wk trecem pe la ei sau...ma mai gandesc.
Mona-bine zis, noi suntem pe locul 1, iar ele, undeva, departe
Andreea-cum mai stai cu pregatirile?

va pupez si sa aveti o zi buna, asa ca voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by joker
Pot sa ma inscriu si eu???Va rooooooooooooooooooooog....ma mananca de mult degetelele......

Bine ai venit, Berceni !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Se'mbuna socrela... a vazut ca-s suparata, n-a indraznit sa intrebe de ce, dar stiu ca o roade.. m-am plans ca mi-a fost rau ( abia am apucat sa deschid usa la baie si sa ; la mine asa e, daca ma supar, ) si am trecut sa ciopartesc un pui... si sa-i zic la misto ca mi-e dor sa mai gatesc si eu, sa n-o las doar pe ea dar vai, ce ma doare capul... Si-a cazut in plasa... si m-a ajutat... mi-a tocat legumele, mai ales ca stie cat plang cand curat ceapa... mi-a adus verdeata si tot ce mai aveam nevoie pt ciorbita... si azi cica iar gatim impreuna...
E scorpie, dar daca ii fac pe plac cu mici chestii, e so-so...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annitha_cl spune:

Neata fetele,
Despre soacra mea nu va pot spune decat ca de luni nu mai vorbeste cu mine( abia imi raspunde la buna seara) ca deh... ea este o doamna si nu se poate cobora la nivelul meu chiar daca codul bunelor maniere spune altceva.
M-a secat aseara cu o alta chestie... ginerele ei tocmai si-a luat carnetul de conducere si aseara i-a spus-o sotiorului meu pe un ton de genul "voi nu aveti dar el are" si cu un zambet rautacios de imi venea sa il sterg cu o palma. Bineinteles ca sotul meu a observat ironia si i-a raspuns ca de examene luate cu spaga de sute de euro poate avea parte oricine ( cumnatul meu a mai dat examen si a picat cu brio) si ca el oricum nu are curaj sa se suie in masina pe care o va conduce cumnatul lui.
Eu sper din suflet ca in acest week-end sa plece la tatal ei sa pot sta si eu linistita ( de la cearta care a avut loc intre noi ma streseaza numai gandul ca ea este acasa).
P.S. Va rog sa imi treceti si mie soacra la nebune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Ma inteleg foarte bine cu soacra mea. Nu se baga unde nu-i fierbe oala, nu ne deranjeaza, nu ne da sfaturi, sta in banca ei. Nici cu mama nu ma inteleg atat de bine. Merge la biserica, se roaga pentru noi, este o femeie de pus la rana.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Se'mbuna socrela... a vazut ca-s suparata, n-a indraznit sa intrebe de ce, dar stiu ca o roade.. m-am plans ca mi-a fost rau ( abia am apucat sa deschid usa la baie si sa ; la mine asa e, daca ma supar, ) si am trecut sa ciopartesc un pui... si sa-i zic la misto ca mi-e dor sa mai gatesc si eu, sa n-o las doar pe ea dar vai, ce ma doare capul... Si-a cazut in plasa... si m-a ajutat... mi-a tocat legumele, mai ales ca stie cat plang cand curat ceapa... mi-a adus verdeata si tot ce mai aveam nevoie pt ciorbita... si azi cica iar gatim impreuna...
E scorpie, dar daca ii fac pe plac cu mici chestii, e so-so...

Raza de soare

Da sa te pup,micuta smecherie!Bravo tie!Uite asa o poti tine sub papuc,da' eu nu reusesc sa fac chestii d'astea.Sunt prea a dracu si n-am chef sa o vad in preajma mea .

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Dragelor, am deschis un capitol nou www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66978" target="_blank">aici
Continuam acolo, o culc pe Sara si revin

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput