Clubul nurorilor (7)
Raspunsuri - Pagina 14
cherry22 spune:
Joker, bun venit in randul nurorilor! Sa inteleg ca si socrela ta este o veninoasa, nu? Locuiesti cu ea?
Fetelor, parca erati mai active, ce se intampla, sunt soacrele mai bune anul asta?
va pupez
mihaela amalia spune:
Buna ziua fetelor!!!
Cred ca deacuma s-a facut saptamana de cand nu am mai auzit nimica de socrela mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Fetelor, parca erati mai active, ce se intampla, sunt soacrele mai bune anul asta?
Chiar asa, ca bine zici... ce e cu lipsa de activitate de aici? Ca parca era mai animat pe aici. Flavia pe unde esti?????????????
9+
POZE
diadaniela spune:
Jocker,ai facut pagina cat calea ferata.
Bine ai venit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
azi am fost cu treaba multa...
Acum vreau sa va citesc pe indelete, sa vad care sunt noutatile:)
Bun venit sigrid si joker, bafta cu soacrele voastre:) (imblanzirea scorpiei:)))
Fetelor, care vreti sa va nominalizati soacra cumva, spuneti sa o punem la vedere:)
Va si revin.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
lavinai spune:
buna fetelor!!
am intrat si eu un pic sa va salut (numai un pic, ca ma de invatat-am intrat in sesiune) si sa le urez "noilor nurori" Sigrid si joker bun venit!!
vad ca nu prea ma concurenta la soacrele "rosii"!!
Raza de soare: a fost tare faza cu vasele!! mai trebuiesc si ele puse un pic la punct!
va pup pe toate si va doresc o dupa-amiaza placuta!! (cu sau fara socrele).
<< Daca altul poate, pot si EU....>>
monagan spune:
Buna nurori!!!!!!
mai da aveti un spor la scris, zau ca nu reusesc ssa va citesc pe toate. In fiecare zi am de parcurs 2,3 pagini. Va "reclam" la soacre si am sa le spun ce nurori harnice au ele.
fete cele noi, daca nu v-am urat bun venit in randurile noastre, o fac acuma. Deci bine ati venit printre noi si sa dea domnul sa ramaneti cat mai mult, ca de povestit avem ce si despre cine.
quote:
joker Posted -
Aoleoooooooooooooo!!!Bine ca v-am gasit. Pot sa ma inscriu si eu???Va rooooooooooooooooooooog....ma mananca de mult degetelele......Eu imi iubesc soacrasi o respect.imi e tare draga
pai daca te mananca degetele.........dai drumul. asteptam vesti.
La mine e tot asa, inca nici o schimbare. Dar orice lucru nu tine o vesnicie, deci astept sa fiu provocata.
Fetele, ce sa va spun, eu nu am o "reteta" ptr. imblanzirea scorpiei, dar la mine depinde de situatie. Daca imi vorbeste frumos, ii vorbesc la fel (eventual), daca nu...sa te fereasca d-zeu ce rea de gura sint.
Dar ele , trebuie sa stie ca fii lor au neveste pe care le iubesc, chiar mai mult decat pe mama lor. Din pacate ptr. noi...unele nu vor sa stie acest lucru.
mesaj ptr. soacre:
dragi soacre cu tot regretul voi sinteti deja pe locul 2. Locul 1 e ocupat. Linistiti-va ca de nu va ia mama
Nu mai pot sta ca apare huseband-ul acasa.
la toate .ne mai auzim.
BraveGirl spune:
Buna seara dragi nurori...Eu nu prea mai am de ce sa ma plang de ai mei socrii..din contra.Totul e roz acum...Sa stiti ca va citesc zilnic...dar nu prea am noutati.
Corina
Albumul meu
impreuna spune:
quote:
Originally posted by monagan
Dar ele , trebuie sa stie ca fii lor au neveste pe care le iubesc, chiar mai mult decat pe mama lor. Din pacate ptr. noi...unele nu vor sa stie acest lucru.
MG
Eram tare suparata acuma, da cu mesaju asta m-ai dat gata Chiar aveam nevoie sa mi se reaminteasca (ca pe barbatu-mio l-am zapacit:)
Fana parca tu ziceai ceva de soacra ideala?!
Stati sa vedeti soacra mea ideala:
- sa fie in acelasi oras cu noi, dar nu in acelasi cartier (ca sa nu ajunga prea usor, da nici f greu).
- sa nu se bage in viata noastra mai mult decat ii permitem (fara scuze de genul "am uitat ca nu va place, bla, bla") si mai ales in educatia copilului
- sa fie disponibila cand ii cerem ajutorul
- sa nu faca diferente intre copii (aici la noi e ok, eu si sotu suntel egali)
- sa stie cand sa taca si cand sa vorbeasca, ce fel de intrebari sa puna si cand sa puna
- sa nu ne vorbeasca nimanui de rau, sa ne spuna in fata ce o deranjeaza si mai ales so faca frumos
- hai ca la restul ma mai gandesc, va las si pe voi sa spuneti:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"