Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 29
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by krelia
off-topic: elimina spatiile libere dintre caractere, ca sa devina linkul activ si de fapt, sa apara in spatele cuvintelor
[purple][font=Comic Sans MS]
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Gata sefa se facu! Acusica ii bine?!
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
ralu_trancu spune:
sunt si eu pe aici. in seara asta am fost cu tati sa isi caute costum de socru mic, asta ca sa mai uite de . azi in familia noastra a fost una dintre cele mai negre zile. imi e greu ca nici macar iubi nu poate fi aproape si tata e daramat.
http://community.webshots.com/user/trenurelu
pepenash spune:
Si eu sunt, si eu sunt! Bravegirl sunt si eu interesata sa subiectul epilarii definitive; poti sa-mi dai si mie mai multe detalii intr-un PM sau pe mail. Multam!
niccostea spune:
Uf, iar ati scris gramezi de pagini!!! Nu ca nu mi se facuse dor de voi ieri (deh, mai sta si omu' si boleste acasa, o zi), dar... iar ma prinde miezul noptii la servici
Sa-mi dati si mie de stire cand o mai fi urmareata intalnire, ca taaare fain a mai fost! (care zicea ca sunt cea mai normala??? din poze eu ma vad cea mai ciudata...)
Epilare definitiva... maimutza din mine a incercat sa scape de mustata, dar mustata nu-si-nu, ca ea nu se lasa dusa departe de nas o data la 3 luni, asa ca pana la urma am renuntat, dupa ce mi-a explicat tanti doctora endocrinoloaga ca faza asta cu epilatul definitiv e doar asa... de chestie, ca nu prea se poate decat cu tratament hormonal, care pe de-o parte face bine si pe 10 rau, asa ca... aparatul si benzile epilatoare sa traiasca!!!
Da' acu' nu ma luati prea tare in seama, ca io mi-s maimuta neagra rau, asa ca poate la voi o merge mai bine...
Hai ca iar mi s-au impaienjenit ochii! Bre, care erati cu cititul pe diagonala, invatati-ma si pe mine, ca nu-mi iese!!!
la fete!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
Rallu spune:
Ete si eu p'aci.
Oficial...adica ora Dc-ului cred ca voi fi ultima pe ziua de azi...
Neoficial...adica ora Romaniei...de fapt sunt prima pe ziua de maine...adica de azi...adica intelegeti voi ca e tarziu si neuronii mei sunt plecati cu sorcova.
Si pe mine m-a tentat ideea epilarii definitive. E drept ca eu nu sunt prea maimutica (desi sunt bruneta cu piele creola)dar imi placea ideea ca scap de o corvoada.
Chiar ma hotarasem sa incep sa ma interesez de preturi, aparate, proceduri, etc.
Chestia a fost ca m-a auzit o prietena si mi-a prezentat-o pe colega ei de camera care incercase asa ceva (mai precis mustata fusese cea vizata).
Nu mi-a placut deloc ce-am vazut si mi-am luat gandul.
Desi...daca ma gandesc bine...se prea poate ca fata aia sa fi avut ghinionul sa fi nimerit prost.
Corina, sa ne ti si pe noi la curent cu epilatul: daca da rezultate, daca n-are efecte adverse (mai ales asta...cel putin pt. mine), cat costa, etc.
Eu zic ca poti sa spui orice linistita ca nu se supara nimeni.
Nu-i asa fetelor?
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
SunSmile spune:
Neassa
Incep prin a spune asha..Ralu sunt cu sufletul si mintea langa tine. Ti-am mai spus..anytime...sunt aici! Te pup...si hai ca Dumnezeu e Mare!
Niccostea ce protestezi ma? Daca mie asa mi s-a parut..ca erai cea mai normala dintre anormale...
Corina sper ca nu te-ai supi pe noi...hai promiti ca ne spui tot? Ca suntem curioase si oricum nu ne deranjeaza! Eu sunt convinsa ca fiecare a invatat ceva din ziua de ieri si ca "azi" suntem mai echilibrate!
Cu sintagma..Prietenia sa traiasca, inainte...va urez o zi faina si prospera!
Pup u all
a.cicel spune:
Neatza fetelor
am venit si eu cu raportul dupa o zi de plimbat prin Brasov.
Eu: Blanita alba (de fapt un fel de cojocel alb cu blanita la guler si maneci).
Iubi: NIMIC
Sora cea mica: Rochie de seara
Mama: Costumas, pantofi si material pt rochia de seara
Pt nunta: Baloane, lumanari si un set de litere mari cu care poti scrie JUST MARRIAD (parca asa se scrie, ca la engleza mea de balta...).Lichior, coniac...si cam atat.
Am fost la un magazin in Bv si am vazut o camasa cu vesta, special pt mire. Cand am intrebat de pret ... nu mi-a mai trebuit nici mie nici lui iubi: 3.590.000. Pai sa dau atata pe o camasa, fie ea si de mire? In nici un caz. Si sa va mai spun ca pe langa faptul ca iubi are dimensiuni destul de mari (52 la costum, 44 la pantofi) e si FOARTE pretentios. Nimic nu i-a placut. Nici eu nu am ales atata cand mi-am luat rochia de mireasa. Am spus ca nu mai merg cu el la cumparaturi. Sa mearga sa isi cumpere singur. Am febra musculara cat m-am plimbat prin Bv si el niu si-a luat nimic.
9+
POZE
kateryna spune:
Buna dimineata fetelor. Incepe o noua zi de scarbici. Macar sa inceapa cu o .Mai vrea cineva?
Nunta noastra
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Tizabela
P.S. Am pus poze cu restaurantul cum il pregatesc ei pentru nunta si cum este el in mod normal va rog sa va spuneti si voi parerea mai ales asupra scaunelor ca eu le vad mai bine fara huse (am si eu o boala zic ca huse are toata lumea)
Mie-mi place cu huse... si stai linistita, k nu toata lumea are...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by pisoi_turbat
Va multumesc ca v-ati deschis atat mintea,sufletul si mi-ati inteles spusele, intentiile.
asa, ca-ntre flori...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...