Miresele anului 2006 (38)
Raspunsuri - Pagina 28
krelia spune:
quote:
Originally posted by dianette
si gata? te-ai epilat pe ambele picioare pana sus? (ce intrebari mai pun si eu , da' eu stiam ca epilatul asta dureaza foarte mult, ca se lucreaza pe centimetri patrati ...). Poate ne dai si noua detalii, promitem ca nu comentam nimic de pretz (nu-i asa fetelor?)
mda..asa parca stiam si eu...ca dureaza in sedinte...sau asta o fi fost prima sedinta
nu comentam nimic...da'...apropos...cat e epilatu'...ah...pardon, am vrut sa zic..halatu'
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
magdala spune:
Buna fetelor!
Nu mai poate de loc omul sa tina pasul cu voi, scrieti intr-o veselie. Mi-a luat o zi intreaga sa citesc ce ati scris, numai aici.
In primul rand, FELICITARI DRAGA MEA GIOVA!!!.
Ai o frumusete de VOINIC, NAZDRAVAN,FRUMOS, ma bucur foarte mult pentru voi. Sa fiti sanatosi si fericiti cu totii. Si sa va iubiti mult.
Imi pare rau ca nu sunt si eu pe acolo sa particip la intalneli, poate ajung la targul de la Sofitel si ne vedem atunci.
Cat despre polemica iscata acum cateva pagini, aici toate suntem prietene, fiecare poate spune ce doreste, fara a jigni pe nimeni, cred eu.
Cat despre nunta, am rezervat si eu restaurant pentru 26 august, iar duminica voi semna contractul cu formatia. Sper ca voi rezolva cat de curand si cu foto-cameramanul.
Si cam atat, voi incepe sa proiectez cosulete, carduri, invitatii, cocarde, caci mie mi-ar place sa le fac singura.
Chiar si aranjamentele pt mese si buchetul miresei. Si pt. ca imi permite culoarea restaurantului, tot la stelutze si scoici marine ma gandesc..
Asa ca scuze fetelor ca nu am mai vb de mult, acum probabil ca deja v-ati saturat de mine, krelia, uite ca va mai vizitez din cand in cand. Din pacate nu am net acasa, iar la munca sunt extrem de ocupata si nu pot scrie atat de des pe cat as dori.
Va pe toate .
Mami Magda si scumpa Rafaela
noi
Magda & Claudiu
Sa lupti si sa cauti, sa gasesti si sa nu te lasi doborat!
pisoi_turbat spune:
BraveGirl,
Stii cat de bucuroasa este inima mea?
Pentru ce mi-ai spus si pentru ce nu....
Multumesc.
Iti tin pumnii si iti admir tenacitatea.
Cu drag,
Pisoiul
quote:
Originally posted by BraveGirl
Neata fetili...Mama..ce a deviat discutia pe aici.Pisoi eu am inteles foarte bine ce vroiai sa spui...dar uite , de ex, eu cand am fost intrebata cat am dat pe verighete am iscat niste discutii care m-au deranjat mult. Asa ca m-am invatat minte si nu am mai spus atunci cand mi-am luat ce imi doream pt nunta mea...
Eu acum ma duc sa ma epilez definitiv...sa-mi tineti pumnii ca am emotii...
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Buna,
Haoleuuu bre...ce-i cu discutiile astea? Intra omu dupa o zi infernala de munca...si....
Nu vreau sa comentez mai nimic...am citit si m-am crucit!Eu nu sunt un om al extremelor..sunt echilibrata..si asa imi place..sa ma inconjor de oameni echilibrati! Haideti sa fim prietene si sa lasam aberatiile deoparte!
Madam cumatra..shi facushi bre? Ma barfesti in lipsa? Vezi sa nu creaza lumea altceva.....dar is bune, sa mor! Intrebati-i pe colegii mei.....
Domnu shpionu'...multumim! Esti si spion si dragut!
Corinaaaa...cum adica gata?..caci eu cam stiu ca nu se poate...sau m-oi fi demodat asa rau???
Pupici
pisoi_turbat spune:
vorbeste la Ateneu. Sau vorbesc eu, am o cunostinta acolo.
Sau, discutam la o scoala speciala, trebuie doar sa imi spui cat
de larg este spatiul, ca sa stiu cate persoane iti trebuie.
Un msg. pe PM si totul se rezolva. Iar pretul, extraordinar de accesibil.
Pup u.
quote:
Originally posted by pepenash
Urata dimineata ati avut... Mai bine ca n-am intrat sa-mi dau cu parerea. Oricum, fiecare din noi va avea o nunta frumoasa pentru ca va fi dupa sufletul nostru
Tristetea Olguttzei in privinta desfiintarii Mash-ului o impartasesc si eu... Ce chefuri mai trageam acolo in vremuri demult apuse... Si, da, Krelia, cel de pe Ferdinand era barul. Motivul desfiintarii, daca retin bine, are legatura cu retrocedarea.
Fetele, intrebare: eu voi avea cununia religioasa in aer liber, in incinta Clubului Yda. Oare cum fac rost de un cor ca ala din biserica? Nu-i nevoie sa fie la fel de mare componenta, dar macar 2-3 membri sa cante ceva. Aveti vreo idee? Vreun sfat? Va rog, sariti!
Pepenash over and out!
Giova spune:
mersi mult magdala.
Si noi am platit avansul pt. restaurant si cam atat.
Sa ne obisnuim cu noua viata si sa incep sa ma ocup si de celelalte chestii pt. nunta.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Tizabela spune:
Buna seara fetelor dupa o lunga pauza va scriu si eu si tare multe am sa va spun.In primul rand ca am vazut ca nu este scris restaurantul unde fac eu nunta il spun acum (restaurantul hotelului Roman sala roz)in vacanta am fost si la nasi si totul a decurs ok am ales si formatia din recomnadarile cunoscutilor am ajuns la formatia VIP din Iasi(a ramas sa vorbeasca mama cu ele sa speram totul bine,iar in caz ca ati auzit de ei astept parerile vostre)am ales si verighetele si invitatile si deja am emotii desi mai sunt 8 luni pana la marele eveniment!
Va pupic pe toate(ca tare frumoase mai sunteti!!!)
P.S. Am pus poze cu restaurantul cum il pregatesc ei pentru nunta si cum este el in mod normal va rog sa va spuneti si voi parerea mai ales asupra scaunelor ca eu le vad mai bine fara huse (am si eu o boala zic ca huse are toata lumea)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos
pisoi_turbat spune:
Dragele mele,
incep precum o cunostinta de-a mea si a vostra, o regasiti in J. M dintr-o revista "de viol", vorba lui Patapievici.
Incep prin a multumi, celor care mi-au raspuns pe PM si celor care au inteles despre ce vorbeam. Va multumesc ca v-ati deschis atat mintea,sufletul si mi-ati inteles spusele, intentiile.
Va multumesc si voua, celorlalte, pentru ca v-ati obosit sa cititi. Cat vreti sa intelegeti si sa cititi in sufletul meu este la indemana voastra. Totul este scris acolo, un pic cifrat si, uneori, la vedere, trebuie doar atentie, bunavointa si un suflet deschis.
Ar trebui sa aveti aceste calitati, sunteti doar intr-o perioada de gratie divina. Eu am incredere.
Dragelor, regret ca "v-am intunecat".
Regret ca v-am scos din zambetele, florile si cerul albastru al vostru.
Regret ca va aduc furtuna sub semnul intrebarilor "delicate".
Dar, asta-i viata, acesta este echilibrul ei.
Cerul albastru are furtuni, casnicia are dispute, Raiul exista fiindca exista Iad. Legea echilibrului, cum i-am precizat si unei alte mirese.
Cel mai mult regret ca niste flori delicate cum ar trebui sa fie miresele, niste dulci, niste haioase pline de zambet si de miere,
niste surori in fond,
mi-au servit instantaneu o cinzeaca de venin.
De fapt, nu regret deloc.
VA MULTUMESC pentru imunizare.
Si pentru cineva, nu am retinut exact dar se recunoaste singura, care a spus ca vreau sa ma impun, ii raspund ca nu am nevoie sa ma impun aici.
Recunoasterea o posed deja. Nu mai am nici varsta si nici nevoia confirmarilor.
Aici caut sentimente frumoase.
Ajutor, nu. Pot oferi, da.
Si, sunt deschisa.
Si statornica.
vezi semnatura...
BraveGirl spune:
Hai sa va raspund ,ca vad ca nu ne-am inteles...Azi am fost la prima sedinta, imi trebuie macar vreo 5 sedinte. M-am facut acum doar inghinal si axila, pt ca costa destul...Pt aceste zone sedintele se fac cam la 6-8 saptamani. Pt picioare o sa ma duc cred luna viitoare..sedintele sunt la 3 luni.
Daca va intereseaza preturi , spuneti-mi, si daca nu supar pe nimeni va raspund.
Unde ma fac eu au 2 aparate. Cel vechi e mai putin eficient dar si mai ieftin. Eu am ales sa ma fac cu cel nou, care rezolva si parul de culoare deschisa. Aparatul se numeste AESTHERA. Gasiti informatii despre el daca gugaliti putin.
Stiam ca la aparatele vechi doare...am mai fost la o clinica unde mi s-a spus ca poate sa-mi dea cu un gel anesteziant...desi zicea ca doare fff putin.Unde ma fac eu imi spusese ca doar e o senzatie neplacuta...numai ca pe mine m-a durut. Nu foarte rau...te doare pt ca creeaza vid si trage de pielea din zonele sensibile si in acelasi timp simti o usturime..ca atunci cand te oparesti. Dar trece imediat, dureaza doar o secunda si nu doare decat in zonele cu mult par si cu piele mai elastica si mobila..
Daca mai aveti intrebari eu va raspund...
Corina
Albumul meu