Mamici de ianuarie - februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata!
Si pe mine m-a luat din pat mesajul Anei si cu ochii lipiti de somn fuga la calculator sa va anunt! Ar fi fost culmea sa n-am net!
Nicole, vad ca te-ai trezit si tu,
Ex noctambulele Irina si Monica s-au reprezentat cam scurt azinoapte!
Mai Irina, zici ca te buseste rasul cand iti amintesti cat de disperata eram? Pai ce sa fac si eu daca doctorii astia ma zapaceau, nu stii cum a inceput sarcina mea, m-a trimis acasa ca s-ar putea sa fie extrauterina si sa ma intorc dupa 10 zile daca nu se intampla nimic in perioada asta(adica vreo urgenta la spital cu dureri caracteristice extrauterinei)??? Atunci cred ca m-am dat peste cap cu atacurile de panica! Si apoi o gramada de alte prostii, ba ca-mi trebuie cerclaj ba ca nu-mi trebuie, ba ca are bebe nu stiu ce, ba sa fac amnio ba sa nu fac...damn prin cate am trecut! Bine ca a venit Robert acasa si m-am mai calmat ca altfel chiar nu stiu cum se sfarsea ca stii ca ma apucasera niste dureri ciudate prin saptamana 28! Acum ca am ajuns si eu la 36w&4d ma rog ca totul sa aiba un happy end ca-l merit din plin si eu si bebelina mea! Si in noctambula ma voi transforma peste vreo 16 ani 9ca eu sunt cam somnorila)cand o s-o astept pe fimea de la disco, daca o-i avea rabdare sa stau pe forum si n-oi fi pe strazi. Pupici lui Mario!

daniela 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Neata Ella, mamico tu cand ai programare la spital? Luni? Lasa ca nasti si tu curand...mult sigur nu mai este...
Diana, fa-ti curaj si sun-o pe Florinini, lasa jena deoparte. Eu cred ca deja a nascut! Cat despre masina de cusut sa stii ca nu-i chiar o filosofie s-o utilizezi, iti trebuie vreo cateva zile pana te obisnuiesti cu ea si apoi poti trece lejer la facut lenjerii ca sunt cel mai simplu de facut, pentru lucruri complicate eu nu ma bag ca nu stiu, cred ca-mi trebuiesc niste cursuri.

daniela 36+

Mergi la inceput

Hm, nu mai este nimeni pe aici? Cred ca mai bag si eu o tura de somn...intre timp am mai vizualizat niste poze
Maraki, dulcic foc Angleo, mama mama si cum sta toata lumea in jurul lui! Sa inteleg ca avem poze cu socrosenia, apropo cum a fost ieri cu ea pe cap toata ziua, te-a ajutat la muls?

daniela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

buna dimineata Daniela!

eu ma mai duc maine la control si in ultima instanta joi imi provoaca nasterea. eu as mai astepta si saptamana viitoare ca la ce menstruatie haotica aveam eu nu cred ca am intarziat prea mult. oricum, bebe vad ca continua sa creasca ceea ce inseamna ca ii este bine in burtica, nu? mie mi-a mai crescut clar burta in ultima saptamana. nu cred ca mi se pare mie. sa vedem maine cum este.

eu nu stiam prin cate ai trecut Daniela... dar lasa ca o sa fie bine. orice lucru bun vine mai greu. cel putin eu asa patesc mereu...

Ella si Daniel Alexandru 40+

Mergi la inceput

Bafta maine la control Ella, vezi tu ce-ti spune medicul, ca nu-i dupa tine sa astepti cat vrei este dupa bebe! daca lui ii este inca bine va mai lasa daca nu DPN 15 ianuarie
A trecut acum, mai am putin si sper sa pot spune senina ca n-au fost probleme, bebelusa mea sa fie sanatoasa ca eu n-am cam privat-o de stres! Doctorii, mama lor de...

daniela 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Neata!
Am dormit relativ binisor omparativ cu noptile trecute cand de pe la 3 ma uitam pe pereti....dar astazi ca sa nu foe totusi prea diferit m-am trezit de la 7 si m-am apucat de facut cateva traduceri pe care le mai aveam pentru birou pe ultima 100 de m...ca de saptamana viitoare PRENATAL!!!!!!!

ANASEBE SA ITI TRATASCA BEBELINUL!!! SA FITI SANATOSI AMANDOI SI SA TE REFACI REPEDE!!

Tanti, produsele TUCOR le gasesti pe site www.babycomfort.ro dar trebuie sa suni si sa te progamezi la depozit ca ei nu au magazin de desfacere!!! Sun producatori ! Suni la 316 47 00 si spui ca vrei sa vii sa vezi produsele si vine cineva la depozit sa te insoteasca!! Eu asa am facut! Depozitul este pe undeva pe Popa Nan in curtea unei fabrici vechi (pe langa Universitatea Hyperion-calea Calarasi!)

Au multe lucruri dragute acolo !! O sa vezi!!
Azi mergem pana la Mobexpert sa luam si noi o comoda pentru dormitor si un fotoliu pliant de pus la bebe in camera, ca sa doarma buni in el cat sta la noi !!! Si poate si o lampita de veghe pt bebe....

Pe sera avem program ca ieri a fost ziua lui tati si astazi mergem sa dam de baut cu prietenii!!!

S aveti o zi frumoasa!!

Kikiriki 33+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FELICITARI PENTRU FLACAU ANASEBE!!!!!
Si sa te refaci repede,sa vi acasa, sa ne povestesti cum a fost!

ELLA,ANDA...ia v-a luat-o cineva inainte!
Si eu cred ca FLORININI o fi nascut de nu mai intra...era timpul!
DENISA...daca nici maine n-o faci...e duminica ! O sa fiu cu ochii pe forum
DANIELA,DIANA,KIKIRIKI si restul va pup
Acum am incercat s-o sun pe URSULINA ,dar nu raspunde si n-am insistat.Poate vede apelul si imi da ea bip cand poate vorbi si o sun atunci! Daca am noutati va zic.
Plec sa mesteresc ceva prin bucatarie pana nu se trezeste DIA!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna dimineata (ziua?) burtici si mamici cu bebici.
ALina, sa-ti traiasca bebelul! Si sper ca refacerea sa fie foarte rapida, in compensatie pentru nasterea grea!
AnaSebe felicitari! Refacere rapida si mult laptic pentru un bebe scandalagiu!
Nicole, pentru nasica ta, mie mi-a iesit prost triplul test. NU pot sa-ti spun ce-am simtit cand m-a sunat o......n-am cuvinte de la MedLife sa-mi spuna asa direct "Doamna rezultatul e prost, trebuie sa faceti amniocenteza!", iar cand m-a vazut in fata la clinica, mi-a spus ca decat sa fac un copil cu Sindrom Down, mai bine il abandonez si uit ca l-am facut! CE tampita! Doctorul meu in schimb, mi-a spus ca avand in vedere varsta mea si lipsa antecedentelor in familie, sa nu fac amnio! Si n-am facut-o, fiindca e mare riscul de avort si oricum n-ash fi renuntat lao sarcina asa de avansata. Ideea e ca ecografiile au fost perfecte, desi am inebunit de groaza ca aveam lichid cam mult si asta putea fi un indicator pt anomalii cromozomiale. LA nastere n-am vrut deloc sa fiu adormita fiindca voiam sa vad fata. Asa ca mi-au facut rahianestezie, m-a cam durut "cotrobaiala" doctorului in maruntaiele mele, dar am vazut fetitza perfect sanatoasa!. Daca m-ar intreba cineva, n-ash sfatui pe nimeni sa mai faca triplul test! Prea multe erori si gravidutze inebunite si disperate! Si Irinel a avut un rezultat prost, a facut amnio si totul a fost ok, acum are o fetitza sanatoasa. DEci fa socoteala, din cate suntem noi aici pe net, 2 am avut un rezultat prost eronat!
Hai ca m-am intins. O sa revin daca adoarme micutza.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE bine ca s-a terminat totul cu bine!!!

Fetele am vorbit acum cu URSULINA ! Sunt mai bine si ea si RAISA,dar momentan nu prea merge net-ul.O sa scrie in curand povestea si o sa puna si poze,ca primele zice ca n-au prea iesit (erau facute cu telefonul).

Acum chiar ca plec ala bucatarie!

MONI si DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

ANASEBE FELICITARI PENTRU BEBELIN, SA VA ADUCA NUMAI BUCURIE!!

Fetelor eu am avut o noapte ca de obicei, adica m-am trezit din ora in ora sa ma duc la taoleta, deja devine insuportabil, va jur ca daca nu era mama bolnava ma apucam de frecat gresia si faianta ca sa nasc cat mai repede. Nu stiu cum dormiti voi dar eu nu mai rezist.

Bee ai dreptate cu triplutest, nici eu nu am vrut sa-l fac. Ca sa nu mai zic ca si amniocenteza mai da erori, nici de aceea nu poti fi sigur! Tu ce mai faci?

J 36+

Mergi la inceput