Mamici de ianuarie - februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Irina intreaba-ma despre dc++ ca pasez intrebarea sotului si te lamureste!

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ehe, fetelor, eu sunt atat de ofticata pe sistemul asta romanesc de sanatate ca am insomnii gandindu-ma la asta si punandu-mi intrebari. Acum am ajuns sa imi para rau ca trebuie sa ajung intr-un spital de aici si regret ca nu am mai asteptat cu bebe, sa-l fi facut in strainatate, ca tot planuim sa plecam din tara. M-a socat efectiv ce mi-a zis Alina, ma socheaza si ce a patit Giova si Ioana, si ma intreb unde o sa ajungem in ritmul asta? Daca in sistemul medical nu poti avea incredere, in justitie nici atat, unde se indreapta tara asta? Si cel mai trist e ca traim in ea!
Offf, incerc sa ma calmez ca il stresez pe bebe, dar uite ca nici nu pot sa dorm de nervi.
In ceea ce priveste pe bebe, tot cumintel e, adica nici un gand ca ar vrea sa iasa.
Angi, Nicole si Ana_M, eu nu am inca nici un semn, imi astept randul, si eu si Ella ca si ea a depasit termenul. Sa vedem ce-o mai fi, dar dupa cum se prezinta lucrurile, nici o sansa!
Nicole, nu te mai stresa in ceea ce priveste triplul test, zi-i nasei lui bebe al tau ca testul ala da erori la greu si ca nu e un motiv de ingrjorare. Eu personal am refuzat sa fac triplu test, mi-am zis ca la 29 de ani nu are rost, iar daca il faceam si iesea prost nu ma supuneam riscului unei amniocenteze! Asa ca sa stea linistita si sa faca amnio daca vrea, dar sa nu se gandeasca la ce e mai rau.
Irina, mi te imaginez alergand prin magazine dupa reduceri, ce mi-e dor si mie de asta! E marfa in Franta cand sunt reduceri, eu bantuiam la greu pe la Jennyfer si Pimkie.
Mai bantui si eu pe aici, poate ma calmez, sper ca macar voi dormiti bine.
Pupicei la toate fetele
Anda si bebe Mark 40+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Vorba Janinei, o clipa am crezut ca Monica si Irina vor umple vreo trei pagini in cateva minute.
Irina , te asteptam la datorie de luni si spunem "ptiu, ptiu" sa nu deochem baiatul. Dar la cat zici ca il plimbi cred si eu ca nu zice nimic. Pupacim dulcelul mic. Si asa de multe ori, ca pupaciosii de frantuzi.
Monica, pupici si voua. E bine ca ti-a revenit apetitul, mai ales ca nu ai probleme cu silueta.
Pisoi,treci la culcare si nu te mai gandi la prostioare. Gandeste-te ca e important sa te duci la spital cu moralul ridicat. Ai citit o groaza despre nastere si despre bebelusi, asa ca sunt sigura ca te vei descurca si va fi bine. La mine a fost nasol ca nu ma asteptam sa fie asa jeg in spital si nici citita asa de mult nu eram la vremea aia. E bine sa stii ce te poate astepta ca sa poti reactiona. Hai pupici si nu te mai stresa. Gandeste-te ce bine o sa fie cand bebe va fi in bratele tale.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Drnisa, multumesc de raspuns.
O sa incercam metodele date de tine. Daca nu dau rezultat poate il conving sa mearga la doctor.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare fetelor,
Multumesc pt urari si am intrat sa va zic ca azi am cam pierdut timpul cu vorbaraie si 2 ture de magazine cu mama, sa luam maruntisuri si alte chestii pt casa-desi Dragos e pelcat pian duminica dupa amiaza si ne-a lasat cu frigiderul si cumparaturile facute, noi am gasit de cumparat diverse si niste materiale care sa le lucreze mama,9 vorba Irinei- daca sunt reduceri)- am luat si amsina de cusut de la nasi sa testam sa vedem dc ne place, deci am ajuns si ala ei-cum se spune am umblat brambura, eu nu stiu cuma rezistat mama ca era dupa avion si a dormit doar vreo 8 ore azi noapte
Am ajuns acasa pe la ora 8.15 seara, da-i maninca ceva si mai baga niste rufe la masina ca a venit si mama cu o carutza de haine si lucruri pt bebe, a mai dat si Drags inca un telefon sa vada ce ii fac fetele, dc Emma e inca lenesa si cuminte si s-a facut 10.30, ma duc la dus si sa ma bag in pat, sper sa dorm mai bine.
V araspund maien pe rand, acuam ii zic IRINEI- ca as vrea si maien sa nasc, si c anu mai fac mare lucru sa o ajut pe Emma ca munci grele ca spalat geamuri, frecta, carat galetzi cu apa pe scari , spalat perdele si smotru nu mai am de facut iar mama deja nu ma alsa sa misc un deget, abia i-am explicat ca nu sunt invalida si ca maiam doar 4 zile pina marti cel tarziu, si atunci paote prelau stafeta la bucatarie-s i eu m-am saturat d emine burticoasa, deci tu cobeste ca azi noapet eram aproape sa ma apuce,mi-a tras catev aemma in col si am avut de 3-4 ori contractzii aproape de cutitz jos dupa care am adormit, paote in noapte asta e mai decisa sau maine noapte ca stie ca vine tati acasa
Pupicei la "marca tereza" ca e asa cuminte si fara colici

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Denisa,ce masina de cusut au nasii? Ce marca? Sunt multumiti de ea? Eu vreau sa imi iau o msina de cusut, nu foarte sofisticata ca habar n-am sa cos, n-am facut-o niciodata. O astept pe mama sa ma invete.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

De Florinini mai stie cineva ceva? Am gasit numarul ei in contul nostru comun. Poate imi fac curaj sa o sun maine, dar recunosc ca mi-e cam jena.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

FETELOR A NASCUT ANASEBE, CITEZ MESAJ: BAIAT,3,300 GR,49CM, SCANDALAGIU. EU SUNT BINE. NASCUT PE 13 IAN. LA 22,45. ANA SEBE.

A MAI VENIT UN BEBE! SA-TI TRAIASCA BAIETELUL ANA SI SA CREASCA MARE, FRUMOS SI SANATOS! SA FITI FERICITI ALATURI DE EL!

DANIELA 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

SA-TI TRAIASCA BAIETELUL,ANA,SI SA VA BUCURATI DE EL!!!!
Mamaaa...ce trezire...
Am ochii lipiti de somn..cum m-am dat jos din pat am deschis calculatorul...
Aveam un feeling..ca a nascut cineva...
Nicole
34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

Oauuuu!

Felicitari Ana Sebe ! Sa fiti sanatosi si tu si bebe!

Si eu m-am trezit cu gandul ca s-a mai nascut un bebe...

Pisoi, Florinini, noi am ramas in urma.

Ella si Daniel Alexandru 40+

Mergi la inceput