Mamici de ianuarie - februarie 2006 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Salutare!!!

Felicitari Alina pt. bb Ayan!!!
Sa creasca mare si cuminte, sa pape mult laptic si sa nu aibe colici!!!

Scriu cu intarziere, nu stiu cine a mai nascut, de Alina am aflat de la Monica.
La 5 imi pleaca parintii si de maine suntem singurei, dar vine tati de la pranz acasa. Sper sa ne descurcam, ca eu inca mai plang cand ma gandesc ca pleaca mama, dar noi o trimitem sa vedem daca suntem in stare sa ne descurcam. daca nu, o chem dupa cateva zile.
In weekend e Clau de serviciu la bb, eu doar il alaptez, asa ca, sper ca azi sa termin de citit din urma. Mi-a fost tare dor de voi!!!
Sper ca maine cel tarziu, sa pun poze mai recente si sa scriu povestea nasterii, care este tare haioasa.
Ma pun pe citit si mai revin!!!!
toate si !!!

gio si marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Florini felicitari pentru nasterea lui bb David!.
FEtele gravidutze vad ca simptomul mers la toaleta noaptea s-a generalizat. Hai curaj mai avetzi putin!
Anda, tu bine ca nu ai DPN la sfarsitul lui Feb, ca nu puteam trece la scutece pana la jumatea lui martie daca era dupa Mark! Nu se grabeste deloc. Oricum tinem pumnii in continuare si tie si Ellei.
Noi suntem bine, crestem mai incet, dar crestem. CAnd am vazut ce mare s-a facut Nicolas al Teolindei intr-o luna.......nu-mi venea sa cred!. Monica, ziceai de dormit 2-3 ore. Pai fata mea ori sta 5-6 ore in plansete si maraituri si baga 3 reprize de supt fara somn intre (ieri intre 9si 4 somn deloc!)(am eu grija sa las cam 2 ore intre supturi in cazurile respective), ori doarme de rupe si nu pot s-o scol nici dupa 5 ore (asta noapte). Ciudata fiinta. SUntem in haos total cu "programul". Ideea cu suptul "la cerere" ma ingrozeste! Daca ea nu cere nici dupa 5 ore eu ce fac? .
Hai sa va spun cum a fost ieri. Sculat la 4.30 supt, adormit cu maraituri pe la 7. Sculat la 9.30, supt. SOmn nu, supt la 12, somn nu, supt la 3, somn abia pe la 4.30! Trezit (oarecum fortat) la ora 7.30, baita, supt, adormit cu cantec si comentarii abia pe la 11 seara! La 4.30 ma trezesc disperata ca nu se mai scoala fata. O scol aproape la 5, cica supt (nesemnificativ la capacitatile noastre), marait la greu, adormit la 8 si somn pana la 10. La 10 a supt ceva mai binisor, dar a adormit lemn la 11. Si acum ashtept. SUnt aproape 4 ore de cand doarme!. LA 13.30 s-a sculat doar pt un supt de 10 minute, cum sa-i ajunga? Hai ca v-am zapacit! . Afara e soare, eu am luat caruciorul azi, dar domnisoara e ostenita si nu am pe cine scoate la plimbare. Eu una am inceput sa lesin prin casa de vreo 3 zile, azi am cazut din picioare pe hol si m-a trezit sotul ca striga la mine (el infasa fata, iar eu ma ridicasem din pat sa-i aduc un alt costumas). MI s-a taiat filmul si am ajuns latta pe jos. MI-e si groaza sa nu patesc asa ceva cat sunt singura cu ANa! IN general imi dau seama cand mi se face rau, dar azi, tin minte ca m-am ridicat din pat si ca 2 metri mai incolo eram jos.
Eu va pe toate si fug, poate incepe fata sa se scoale ca in curand pocnesc de atata laptic nebaut!

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Bee, dar de ce ti s-a facut rau, ai anemie? Pai de ce nu iti faci niste analize, fereasca Dumnezeu sa ti se intample, cum ziceai si tu, cand esti singura cu Ana! Uite un pupic si o floricica sa te faci bine: Cred ca esti inca slabiata dupa nastere, si prietena mea la fel era, a tinnut-o vreo doua luni, dar a inceput sa ia vitamine, Materna.
Cu Mark ai dreptate, daca ar fi dupa el nu ar mai iesi, sa vedem ce vorbim maine cu dr.
Maria, au trusa de epidurala la spital, nu trebuie sa o cumpar eu, asa ca fie o folosesc, fie nu, cert e ca stiu ca nu raman cu ea daca o cumpar, ceea ce e foarte bine.
Nicole, plimbarica placuta. Pe unde te plimbi?
Moni, hai ca astept si eu sa vad daca nasc, dar la cat de bine ma simt, nu cred, he he, nu cred ca mai nasc vreodata, sincer!
Maine vine Alina acasa, abia astept sa intre pe forum si sa ne povesteasca ce face si cum e Ayan! Mie mi se pare ca Ayan seamana cu Alina, nu cu Gabi. E un frumos!
Restul fetelor, ma duc sa pap, ca e sotul bucatar.
Anda si bebe Mark 41+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Ce-o face Ella la spital? Tin pumnii!!!!
Anda si bebe Mark 41+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Mai Anda dar tu esti culmea, eu tot intru si de fiecare data sper ca ai nascut, si tu bine merci pe forum, sigur n-ai ramas gravi cu o luna mai tarziu? Maine sper ca-i ziua cea mare pentru voi!
Ella tu draguto ce-oi face pe la spital? Te-au pus aia sa nasti sau mai astepti?
Bee, cum adica ai lesinat???? Pai mai fa niste analize ca nu-i de gluma, poate trebuie sa iei ceva vitamine! Mai si odihneste-te, cere ajutorul celorlalti, eventual mai fura cate o ora doua de somn in alta camera decat cea a Anei ca vad ca esti secatuita! Ai grija de tine ca nu trebuie sa te transformi intr-o epava doar pentru ca ai simtul sacrificiului foarte dezvoltat!
Giova te asteptam cu povestitea haioasa si cu poze noi daca tot ai zi "libera".
Monica, distractie placuta cu musafirii! Cred ca esti una din putinele fericite care n-au clacat inca...te vad superodihnita!
Ancutza78, vad ca te descurci de minune cu bebe acasa, deja ai inceput sa-i inveti tabieturile, cat despre iritatie incearca sa schimbi ori marimea scutecelor ori marca vezi tu ce merge mai bine!
Azi am primit mesaj de la Bianca79 il redau integral "Noi suntem bine multumim!!! Asteptam cu nerabdare sa aparem pe lume...se pare ca nu mai avem f mult. Minunea va fi o fetita : Maria-Carina! Tocmai azi am fost la eco si bebica e f bine si ffff mare...saracuta nu prea mai are loc in burtica!!! Viitoarelor mamici: mult curaj si bebici sanatosi si frumosi!!!!"
Sper ca si celelalte mamici cu nume palid sa mai dea cate un semn!

daniela 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am fost azi la cumparaturi! Am zis sa mai cumpar si eu cate ceva de imbracat pentru bebita si am ajuns la concluzia ca habar n-am cu ce se imbraca un bebelus! Cred ca o sa invat din mers ca acum oricat de multe sfaturi as primi cand ma vad in fata standului cu lucrusoare ma blochez, nu mai stiu niic macar ce culoare vreau dapai masuri, modele si alte cele! In concluzie sunt varza!

daniela 36+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

March te poti duce la magazin la raionul de bebei si te sfatuieste vanzatoarea ce trebuie sa cumperi, eu asa faceam
Bee cred ca trebuie sa te odihnesti mai mult si sa te alimentezi bine, nu sta asa ca nu este normal sa lesini prin casabebelina are nevoie de tine sanatoasa!!!
Denisa o sa mai pun poze cu Angelo ca astazi am reusit sa gasesc cd-ul de la mobilLa san mi-a spus moasa ca degeaba il pun, am prea putin lapte si nu are forta sa traga atat cat scot eu de la pompa, ramane bebe nemancat si ar insemna sa il alaptez din jumate in jumate de oraAsa macar stiu ca a mancat si cat
Giova scumpa, astept sa ne povestesti cum l-ai nascut pe Marcolino nu va stresati ca nu va descurcati singuri cu bebelinul, ai sa vezi ca toate vin de la sine
Fetelor eu cred ca Ella e in spital sa nascaAnda incepem iar galeria pt. tine? ma duc sa ma mulg, am inceput sa las mai multe ore ca sa pot scoate ceva, citeam undeva ca daca alaptezi des, creste productia de lapte, la mine nu e chiar asa...

pupici bebeilor, mamicilor si burticilor

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarad spune:

buna fetelor!

am fost la spital dimineata si dr. a vrut sa ma opreasca acolo dar eu am vrut sa mai trec pe acasa ca nu aveam bagajul la mine. acum trebuie sa fiu inapoi la spital la ora 17 si acolo raman. cred ca o sa imi provoace nasterea. daca nu intru mai pe seara inseamna ca am ramas acolo.

am niste emotii....

am plecat. va pup pe toate

Ella si Daniel Alexandru 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello burtici si mamici!
Eu lenevesc azi... am tot incercat sa-mi inventez ceva e facut dar nu am chef decat sa rontzai diverse bunatati.
Bee si eu cred ca e mai bine sa afli de ce se intampla sa lesini (anemie, epuizare) ca sa nu ti se intample intr-un moment nepotrivit.
March te inteleg si eu sunt la fel de pierduta cand e vorba de haine sau alte lucruri pentru bebe asa ca o sa astept sfaturi de la prietenele mele mai experimentate.
Maraki asteptam poze cu Angeloudi!
Fetele am mai vorbit cu Alina, zice ca Ayan a facut icter si era pus la lampa, mititelul. Si mie mi se pare ca seamana foarte mult cu ea! Dar sgur ca pana la urma seamana cu amandoi.

ELLA MULTA BAFTA!! NASTERE USOARA!!!!

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_ancutza78 spune:

AM TERMINAT SI NOI CU PAPATU..SPER SA DOARMA BINE.
BEE pune mana si mananca,daca stai asa mult cu bb nu mai apuci sa mananci..cred ca nici nu ai pofta nu? de dormit mai apuci?... si bubulina mea sta mult treaza..azi de la 13.50 pana acum a papat ne-am uitat pe pereti..iar am papat,iar cand doarme..doarme 3-4-5 ore
Monica multumesc..nu am apucat sa mai scriu ca am stat cu bb pana acum
Nico mersi si..plimbare placuta!

Pupici ..merg si eu sa mananc si poate dorm un pic...apoi o luam de la capat

anca

Mami de bubulina

Mergi la inceput