Mamici de ianuarie - februarie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
nicoleta raducu spune:
Maria...e gratis doar de la medicul ginecolog..nu de la medicul de familie...
Nicole
34+
pisoi3 spune:
Salutare fetele,
Janina
, sper ca la tine sa functioneze cu efortul, in ceea ce priveste hainele, te inteleg, si eu m-am saturat de cele pentru graviduta pana peste cap. Am doua perechi de raiati pe care ii port tot timpul, m-am saturat de ei, si eu vreau sa revin la hainele de dinainte. Am zis ca la o luna jumate dupa nastere ma apuc de sport, ca nu ma mai suport, ma apuca nervii cand ma uit la mine in oglinda!
Nicole
, merci pentru galerie maine, om vedea ce o mai fi, dar parca vad ca nu nasc nici maine. Eu nu as vrea sa mi se provoace nasterea, vreau sa se declanseze natural ca sa nu trebuiasca sa stau nu stiu cat la spital, cu declansarea poate dura ceva ore pana apar contractiile si pe mine ma deprima sa stau in sala de travaliu, oricum nu stau fara sotul meu.
Maria
, sper sa nu fie sange, de acum poarta doar chilotei albi ca sa vezi tu bine ce si cum cu secretiile alea.
Cu epidurala aia, am eu impresia ca nici dr. meu nu prea e el de acord, dar eu daca simt ca nu mai pot, ii zic sa imi faca, ca altfel cred ca ma urc pe pereti de durere, ajung ca Spider Man!
Denisa
, ce zici, nastem azi? La mine cred ca nu e nici o sansa, asa ca stau linistita, n-am nici cel mai mic semn! Tie in schimb iti tin pumnii!

Pup fetele
, ma duc ca imi suna mobilul.
Anda si bebe Mark 41+
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131
Maria28 spune:
Da ,am ..xxmarialarisa@yahoo.com ..vad ca numai noi umplem aici paginile ..au disparut fetele ,la o asa zi frumoasa nu stiu cum de am ramas in casa 
34+
Maria28 spune:
Merci Anda ,asa am facut si o sa fac de acum in colo ...iti tin pumnii sa nasti azi ,maine si usorrr ..Doamne ajuta
,sa fie intr-un ceas bun ,ca daca tot bebe e sefulica ,sper sa realizeze si el ca e mai bine afara unde mami il pupa si il rasfata cu laptic !M-ai facut sa rad cu Spider Man ...cine stie ,am auzit tot felul de zvonuri ca nu au in spital trusa pt epidurala si ca trrebuie cumparata de pacienta ,mai scria o mamicuta aici ca a cumparat si nasterea a fost atat de rapida ca a ramas cu trusa cumparata ..asa ca ...niciodata nu se stie .
34+
Maria28 spune:
Pupici la fete
,ma duc sa pap si eu ceva si pe urma plimbarica .
sa aveti o zi faina 
34+
miraklucker spune:
La noi e urat si ceata, copii dorm, apoi mancam si urcam putin pe munte la soare, sa ne dam cu sania!!! Ce bine ca voi e asa vreme frumoasa, aici din cauza lacului si muntilor e tare multa ceata toamna si iarna. chair ieri sotul meu zicea ca vrea sa se mute inapoi de unde vine el. Brrrrr, nici gand la 1500m altitudine unde pana mai e zapada si nici in septembrie nu sunt coapte caisele!!!!!! Prefer doua luni de ceata!!
Mira
34+ mami de DAVID (15.08.2002) si DARIA (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
a_ancutza78 spune:
Buna ziua burticute si mamici!!
Se pare ca mamicile nu mai au asa mult timp sa intre...oare ce ne retine?![]()
Bia mea e o scumpica..a inceput sa stea cu ochii pe pereti..nu mai stam asa mult la titi..se pare ca a crescut "productia'si se satura mai repede..imi adoarme si mie in brate iar cand o pun in patut ups..face ochii mari..am prins smecheria si ii bag suzeta (o fentez),dar mai trec 10-15 min pana adoarme.la spital mi-a zis o asistenta "nu-i robot",mai si sta fara sa doarma..ca eu eram disperata ca mananca si nu doarme..sta cu ochii pe tavan(bine ca nu plange)
Cand ne bucuram ca e bine,ne-au iesit bubite intre picioare chiar pe marginea pampers-ului(oare o srtange prea tare?)o sa dau cu crema de galbenele..sper sa-i treaca repede
Ralu si la bubulina mea e sange uscat la buric..dr a zis ca e normal..sa sterg cu spirt..sa trag cu aratatorul si degetul mare (sa cracanezi buricul)si sa stergi inauntru.
Diana multumim de "complimente"...am si eu o intrebare...unde vad si eu pozele cu bebeii??
nu stiu unde sa intru...sa nu radeti
Pupici la bebei si FELICITARI proaspetelor mamici,sa va creasca bb sanatosi si mancaciosi!!!

Anca
Mami de bubulina
nicoleta raducu spune:
Ancutza..aici poti vedea toti bebeii...
http://www.copilasi2006.3x.ro/
Noi abia acum plecam la plimbarica..a tot sunat telefonul...si am frecat-o prin casa...
Nicole
34+
monica70 spune:
Buna fetele!
Ancutza ti-am trimis PM cum poti vedea si celelate poze! Am vazut ca NICO ti-a dat doar adresa SITE-ului facut de DANA.
MIRA bioritmul tau e mai interesant pe 25 ian.
Vezi ce faci!Dar am observat ca mai mult la baietei se potriveste!
GRAVIDUTE de martie-aprilie salutari si toate cele bune!In curand o sa va tineti si voi bebeii in brate !
Noi suntem tot la fel,azinoapte am dormit intai patru ore (dupa baita...),apoi o ora jumatate,apoi doua ore jumatate...Intre timp am am mai papat,am mai marait cand am fost schimbate...ca de obicei!
Acum iar dormim...probabail trei ore...ca asa facem ziua!
Vad ca nu a nascut inca nimeni,eu tot mai sper
NICO,MARIA,ANDA,DANIELA,MARAKI,MIRA,ANCUTZA etc. pupici mai dormiti si voi ca dupa aia...poate va treziti din ora in ora...cum am auzit ca se practica! Chiar mi-a zis azi cineva, ca ce fericita sunt ca doarme cate 2-3 ore odata 
DENISA ce zici incep
? Nu vrea EMMA deloc azi???![]()
Mai intru eu sa vad...poate-poate!
ANDA...da azi ai un bioritm mai ciudat HAI ODATA!!!! ![]()
SI ELLA unde-i ...ai nascut???
Hai ca plec sa ma intind pana n-apar musafiri...azi s-au programat
doua ture !
MONI si
DIANA