Intarcatul - Help Line

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Acum am activat-o, cred. Eu aveam impresia ca e activata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of, nu s a activat...nu i bai....o scoatem noi la capat...esti din bucuresti? hai ca facem grup de suport. si facem si baby sitting. si intalnire in parc. ok? stabilim ceva? te bagi?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Autor: ioanap
Subiect: intarcare
Trimis la: 22/09/2007 00:49:24

Buna fetelor! Ajutati-ma si pe mine cu un sfat.Luca(1 an si 9 luni) inca suge. Cum sa-l intarc. Toata ziua cere tzitzi.Mi-e foarte greu sa nu-i mai dau, dar ma gandesc ca e destul de mare.

Raspunsuri:

--------------------------------------------------------------------------------

Autor: Antoanela23
Raspuns la: 22/09/2007 01:29:38
Dar accepta sa bea din biberon sau din cana?
Incearca sa-l lasi cateva zile cu altcineva din familie si asa nu are de ales si va bea altceva decat tzitzi. Bafta si succes, nu amana, cu cat astepti mai mult cu atat va fi mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malynaylin spune:

buna ziua.bebe meu face un an luna viitoare si as vrea sa-l intarc.nu a vrut niciodata biberon sau suzeta si nu adoarme decat la san (am incercat leganat,pe picioare,cantat,mangaiat,etc) ziua nu prea suge (1-2ori) ca il mai prostesc.cel mai greu e seara deoarece nu stiu cum altfel sa-l adorm plus ca se trezeste noaptea.si nu suge de foame k nici nu prea mai are de unde,ii place sa stea cu sanul in gura,sa se uite si sa vb cu el...iar daca il doare ceva,e suparat,nu-i convine ceva la san vine.mi-e greu sa-l intarc,parca nu as vrea sa dispara legatura asta dintre noi dar nu mai pot!ce sa fac,cum sa-l adorm?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

incearca sa-l mangai, sa-l pupacesti. stiu ca nu o sa vrea... ei l-as mai lasa, e micut inca. inca are nevoie sa suga lapte de la mami.

ALAPTATUL HELPLINE

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput