Endometru,ovulatie,temperaturi -100

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Aventura, marimea foliculilor ma face sa cred ca vei ovula in cursul zilei de luni... deci momentul prestarii este ideal duminica seara (cat mai tarziu), pt ca e bine contactul sa fie INAINTE de ovulatie. Bafta!

Mergi la inceput

Cat despre cina romantica, este o idee excelenta! E foarte important sa fiti relaxati, binedispusi si indragostiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Asi, si pe mine m-ai pacalit, sper sa fie cu noroc!
Mishulina si Carmen.cita , ati stat cam mult pe la aspirante, ar fi cazul sa va carati la gravidutze!
Kitta, tin pumnii!
Aventura, bine ai venit si sedere scurta la aspirante!

Si acum off-topic, stie cineva ce inseamna cand visezi ca te fugareste un calut (nici pui nici adult), la capatul drumului te intalnesti cu 2 soricei, si nu sti in ce parte sa mai fugi? Jos e calutul, sus sunt soriceii...
Mie imi este frica si de una si de alta si m-am trezit ingrozita!
Poate cineva sa-mi interpreteze visul?

Mergi la inceput

Cal stiu ca inseamna speranta implinita... soarece inseamna sarcina... daca ai visat 2... ce sa zic? ar fi posibil sa fii insarcinata? Asta cu soarecele e verificata, mie mi s-a intamplat sa visez si intr-adevar eram insarcinata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara, prietene dragi

Tocmai am vb cu Picaflorul nostru drag! Este bine... Vrea sa refaca prolactina care a iesit cam mare. Poate reusim sa ne vedem saptamana viitoare si atunci o sa va spun mai multe!

Motzunica, parca vad ca esti urmatoarea pe lista de si parca vad ca peste cateva luni ne anunti ca in burtica ta sunt gemenei! Soarece...se stie din batrani ca inseamna sarcina si cum tu ai visat doi Sa dea Bunul Dumnezeu sa te vedem cu un si o Bafta multa! Calul stiu ca e de bine!

Va pup cu drag pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Madana multumesc mult pt nr. de tel al Piculinei! Esti o dragutza!

Mergi la inceput

Avalon, , multumesc!
Gravida nu sunt pt ca sunt in z11, mai am ceva pana la ovulatie la un CM de 28-29 zile...ar fi o minune sa reusesc dupa 10 ani de asteptare... eu fugeam si de cal si de soricei pana cand m-au prins la mijloc si asa de mare a fost frica, ca m-am trezit!

Mergi la inceput

Simonette, sa te auda Dumnezeu! O fi venit si timpul meu?, dar eu fugeam de ei...
Sper sa ne vina randul la toate anul asta!
Catty,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Mama, cine are un numar de mobil de la un veterinar. Vecina mea are o porcusoara care a fatat si nu are grija de pui neam. Please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

ASI c pacaleala!poate ca daca esti asa zglobie vine si tau razand!...

Mergi la inceput