Montignac: ce am mancat azi? (69)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sebitza spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare: e voie dupa masa de pranz o cafeluta decofeinizata cu zaharina? Ma gandesc ca daca la micul dejun protido-lipidic se admite, de ce nu si dupa pranz, asta in loc de desert. Dar astept aprobarea(sau dezaprobarea ) voastra inaite sa mi-o prepar! Asa ca, acum stau cu un ochi la cutia cu cafea si cu unul pe DC

O zi excelenta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

sebitza-cafeaua decofeinizata eu stiu ca poti sa o bei oricand!! Cel putin eu asa fac!!!

Shobo-ai voie sa mananci orice branza (in afara de branza de Cantal-care Nu se gasete in Ro)-dar branza grasa trebuie mancata decat la mesele protido-lipidice, pe cand branza 0% (din cate stiu eu) o poti manca oricand!! Lapte-ai voie dar doar la mesele glucidice.

Va pup!

Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sebitza spune:

Ralu, multumesc din suflet pentru promptitudine!

Un week-end asa cum vi-l doriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Eu am mancat prajituri ieri. Asta este ...parerea mea este ca mai bine cu abateri si scadere mai inceata, decat regim complet si sa renunti dupa 2-3 luni. Oricum, asta nu scuza prajiturile de ieri, dar deh ... mai simt si eu nevoia de un dulce bun.

Meniul de azi:
MD: 2 felii de paine graham
P: file de peste alb cu legume la gratar
C: mai vedem ...

Si mai vedem daca nu mai fac si alte prostii pana diseara. Va pup si un weekend placut tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Ralu, multumesc ff mult! inteleg ca am voie telemea/burduf la masa de carne/legume permise (asta inseamna protido-lipidice), nu?
si mai inteleg ca am voie lapte la masa de fulgi integrali, adica ii pot combina cu laptele. zi-mi te rog dc am inteles ok! ,merci mult!

dar cascaval am voie? ca banuiesc ca se incadreaza la regulile brinzei, adica la aceeasi masa! oricum voi cauta din cel dietetic, adica cu mai putina grasime.

Sebitza, sa-ti traiasca copilashul!!! acum am vazut ca azi implineste 3 ani!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Dimineata am mancat iaurt cu cereale (grau, ovaz, secara.... hrisca mancare de cai), acum am mancat niste salata de varza si pentru ca mi-era foame am mancat si branza si salam 2-3 feliute. Diseara, daca rezist, vreau sa fac o "salata" de fructe, adica sa imi amestec para, mar, portocala si kiwi. Sper sa rezis cu atat, azi mi-a cam fost foame, e drept ca nu am mancat carne aproape deloc si eu sunt carnivora...

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Azi noapte am visat ca mancam o ighetzata din aceea sandwich, intre doua bucati de biscuiti... offff... ca atare m-am autosugestionat azi ca nu-mi trebuie si... am rezistat tentatiei desi si acum ma gadesc la inghetzata aia...

Meniul de azi:

D: fulgi de ovaz cu lapte , 3 felii de paine integrala cu gem fara zahar si branza degresata

P: gratar de vita cu mancare de bame

C: branza goala

Mai si am cumparat azi paine neagra calda de la Metro... imi ploua in gura!!! Sper sa rezist!!!
Maine dau si eu raportul!!!

Va pupam,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aissa, ce iaurt papi? si cit %grasime?

irinabungau, am si eu mnai multe intrebari la tine, dc ai ceva timp ma poti ajuta?

1.ce lapte? cit % grasime?
2.ce inseamna piine intagrala? nu are deloc faina alba in compozitie, ca eu nu gasesc decit chifle mici de tarite... sint ok acelea?
3.de unde iei gem/dulceata fara zahar???
4.ce fel de brinza papi la C?
nu te supara pe mine te rog pt atitea intrebari dar sint si eu incepatoare oarecum si de azi mi-am propus sa tin dieta aceasta, desi inca alaptez!

multumesc mult

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Shobo, sper ca nu te superi ca-ti raspund (si) eu! Iaca, pe 1 februarie fac 2 ani de cand am adoptat Monty ca stil de viata (bineinteles ca in timpul asta am avut si abateri, mai mici sau mai mari).
1. lapte ai voie numai din cel cu 0.1% grasimi, si doar la mesele glucidice;
2. e buna orice fel de paine integrala, cu conditia sa nu contina faina alba sau zahar; chiflele de taratze sunt bune, cu aceeasi conditie; cel mai bine o faci in casa;
3. gem fara zahar se gaseste in orice supermarket serios, la raionul de dietetice; trebuie sa-l alegi pe cel cu fructoza, nu cu alti indulcitori;
4. in principiu poti manca orice branza, chiar si cascaval, dar daca e mai grasa de 0%, atunci nu o poti asocia cu glucide (paine, cereale etc).

Eu am avut azi urmatorul meniu:
ora 11: o mandarina mare;
ora 11.30: 2 iaurturi mici 0%;
ora 14: un mar;
ora 14.30: file de merluciu la tigaie cu un ardei capia copt;
ora 17.30: tocanitza de legume permise si carne de porc slaba, cu un gogosar in otet;
ora 20.30: 2 felii paine integrala prajita cu somon afumat (asta e putin abatere, caci painea nu se papa seara si, in plus, nu am lasat 5 ore dupa masa lipidica, ci doar 3); dar imi era o foameeee!
Si acum imi e foame, fug la culcareeeee!!!!

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 9 luni) si Ramona (3 ani si 8 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Tot 65.7 am, dar de luni as vrea sa merg la sala sa-mi fac oleak de conditie fizica. Nu prea am tinut regim zilele astea, adik chiar am mancat aiurea, si uite ca tot n-am depus nimic Sper ca de azi sa nu mai fie cazul si sa fiu cuminte:
dimineata: snitele cu ou si cascaval si lapte batut
amiaza: nu stiu sigur
seara: cred ca fructe ar merge bine ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput