Clipe din trairile sufletelor noastre ...(2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rilbuc1 spune:

Revin cu mici noutati... neimportante

Azi imi fac bagajele si am plecat. Cateva zile nu voi avea net asa ca ne auzim ceva mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Eteeeee......ce tare e baiatuuuuu'.....
hai ca n-am timp sa va citesc,ca ma grabesc,da' am vazt ultima postare a lui Rilbuc si nu m-am putut abtine......
Revin!

BRENDA

"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Ril, ce sa zic....sa speram ca aceasta schimbare va fi spre bine. Fie va veti gasi amandoi in sfarsit linistea, fie veti avea timp sa va ganditi departe unul de altul la tot si la toate, sa trageti niste concluzii si cine stie...
Eu zic ca asta e pasul care trebuia facut deocamdata. Dar copilul ce face, e bine ? Ce zice ?

Vicky, o sa fie bine si pentru tine, bine ca ai gasit o solutie sa va mutati de acolo. Pe urma se mai aranjeaza toate, incet, incet. Liniste sa fie in jurul tau, ca pe urma te aduni tu si o scoti la capat, ai sa vezi.

Va pup pe toate si pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati 73 spune:

Da, Rilbuc este un baiat de treaba si merita sa fie fericit...Chiar daca nu mai are net zilele astea, sa stie ca toate suntem alaturi de el si ii tinem pumnii sa rezolve toate problemele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by galinarodica

Mai fetelor nu mai fiti pesimiste! De fapt barbatul ideal nu exista; chestia e ca fiecare din cei doi sa stie cum sa faca slalom printre chestiile care nu-i plac si sa stimuleze aparitia cat mai frecventa a chestiilor care ii plac la partener. Fiecare sunt o entitate speciala si unica, dar asta nu inseamna ca nu vom gasi un partener cu care sa "ne potrivim". Fiecare cuplu are crizele lui, important e sa aiba inteligenta, rabdarea si diplomatia necesare pentru a trece peste crize.

Asa este!
Numai ca "inteligenta, rabdarea si diplomatia" pe care le numesti, in ce ma priveste, din exp.pur personala, le am daca exista oarecare compatibilitate cu partenerul. Fara acest lucru"marunt", toate cele enumerate ,la mine nu au efect.Dragostea nu a fost de folos cind s-a clatinat barca.Nici anii.Nici familia. Ideea este sa intelegi ce insemna compatibilitate, a nu fii confundat cu atractia fizica de inceput si nici cu obisnuinta timpului, sau?
cam asta..

Mergi la inceput

Vanuatu? Ce este asta?

BRENDA

Mergi la inceput

Mai revin ...

Deci, ne-am separat chiar de valentine's day, asa cadou ne-am facut. Aici suntem bine, au disparut tensiunile care erau acasa, am randament mai bun la lucru... practic am facut intr-o zi ce nu am reusit in 1 saptamana.

Aici trebuie sa ma ocup de apt, a fost neingrijit, am de bagat bani multi, insa vreau sa faca contractul mai repede sa stiu si eu pe ce ma bazez.

Relatia cu ex-soatza s-a relaxat cat de cat, doar atat cat sa vorbim civilizat. I-am lasat si bani cat sa-i ajunga o perioada pana isi ia servici.

Am avut o mica discutie in 3 zilele trecute, l-a intrebat cu cine vrea sa ramana definitiv, el a zis cu mine.

Ieri seara i-am citit o poveste, inainte de culcare. Am citit si a adormit... vorbeam singur :)

Acum trebuie sa-mi recuperez din ce am intarziat ca altfel imi sar clientii in cap. Noaptea asta e alba. Stau cu el pana adoarme, iar dupa aia working. Noroc ca avem 2 camere.

Cam atat ar fi pt moment. Cand voi avea net nonstop voi fi mai prezent.

Mergi la inceput

Deci ce vrei sa spui? Ca ea,mama,si-a lasat copilul sa plece?
Rilbuc draga,dar nu incetezi sa ma uimesti in ce priveste ex-soatza....
Pe de alta parte ma bucur ca ai luat hotarirea potrivita si sper sa va fie mult mai bine,de fapt....o sa vezi....ca totul va fi bine odata cu trecerea timpului....
Ce virsta are puiutzul tau?

BRENDA

Mergi la inceput

Gata, am net.

Am hotarat amandoi ca, cel putin pentru moment, sa ramana cu mine. Rationamentul a fost ca nu are servici, nici cu sanatatea nu sta prea bine si nu stie daca va putea sa aibe grija de el. Deja nu prea mai are rabdare cu el. Are nevoie de mai multa odihna, de mai multa liniste, ori cu copil e cam greu sa le aibe.

Daca in viitor va fi mai bine, nu ma opun sa mearga la ea. Acum copilul are 6 ani jumate.

Caty,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Alooooo, mai Ril, cum te vazusi singur, cum te dai la fete ?!
. Ia las-o pe Cati in pace !

Draga taticule, toata admiratia pentru tine si pentru curajul tau de a-ti asuma responsabilitatea de a avea singur grija de baietel.
Vor fi si momente mai grele, dar majoritatea vor fi placute, iti va umple timpul si viata si daca acum te-a ales pe tine, nu cred ca vreodata va mai alege sa plece la mama lui.
Totusi el cum a reactionat la separarea voastra ? Ce i-ai explicat? Nu pune intrebari ?

Mergi la inceput