Mamici de mai-iunie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by vivighe

Eco 3D se face pe burtica sau transvaginal?

In nici un caz transvaginal! Sigur pe burtica!

Merg si eu pe 27 la dr Iosup si pe 30 ianuarie la dr.Herghelegiu.

Abia astept! Credeti ca-i poate dauna lui Samburica daca merg la 2 echo la scurt timp una dupa alta? Caci, in cazul asta, ar trebui sa anulez totusi una...

Lily 19+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

vivghe eco 3D se poate face si pe burtica si transvaginal.Depinde unde mergi..dar de obicei pe burtica eu asa stiu.Dar ii intrebi pe ei cand iti faci programarea!alia da,ai dreptate!Am eu burtica mica dar bebe e maricel..desi are 24saptamani pare de 26 adica cu 2saptamani mai mare! Cred ca tind si eu tot spre patutul acela cu panza daca tot ziceti ca se loveste bebe in cel de lemn..azi ma duc in cora,va voi spune deseara ce si cum!!io 24+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

LYLY eco nu dauneaza deloc bebe-ului.Du-te linistita la ambele,asta doar daca nu dauneaza "buzunarului" io 24+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Am citit undeva ca bebe percepe ultrasunetele (ecografia) exact cum percepem noi un tren care trece in viteza pe langa noi...cam asa de tare l-ar enerva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Exista aparate mai putin performante care fac 3d? Si se foloseste sonda? Asa o fi, dar nici nu vreau sa aud de ele. Sunt total impotriva folosirii sondei, acum, cand am bebe in burtik.

Tocmai zicea o prietena, medic, ca totusi prea multe echo ar dauna lui bebe... ca ar face nu-stiu-ce cand va avea 50 de ani, conform unor cercetari recente... Nici nu mai stiu ce sa zic.

Lily 19+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo

Mergi la inceput

LYLY cu siguranta la Iosup si la Herghelegiu ti se va face eco abdominala!Despre eco..toti doctorii pe care i-am intrebat mi-au spus ca nu dauneaza de nici un fel,m-am tot uitat si eu pe net si tot asta am gasit..acum e alegerea ta dar eu zic ca o eco in plus sau in minus nu face mare diferenta..Dar de ce faci la 2dr eco in aceeasi perioada?io 24+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Cum ati pus linkurile cu poze ca eu nu reusesc?

Irina 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

LYLY, eu din ce am citit nu dauneaza deloc , pareri ai sa tot gasesti .Sunt dr si dr .De faza cu trenul citisem si eu si cred ceva simt ei ca bebelina mea e foarte agitata la eco .Ieri i-a tras suturi in sonda (de pe burta)doctoritei de a simtit si ea si a tresarit , nu mai patise asa ceva .Abia a putut sa ii masoare bataile inimii restul facea numai dans pe acolo si nu am prins sa o vedem in 3D.Poate nu se pricep astia de aici sa manuie aparatul .Oricum ma felicit ca am fost in Bucuresti pt eco si o sa mai vin ca astia cica fac morfo , dar nu masoara nimic , nimic si dai toti atatia bani

AMA tu masori varsta sarcinii de la UM?Asa si eu la prima sarcina nu prea am avut burtica .

De eco eu zic ca abdominala fac la varsta asta a sarcinii .

Stie cineva unde pot sa fac in Bucuresti analiza de streptococ de grup B???Mi-a zis dr T sa o fac , se face analiza secretiei vaginale , dar aici in oras nu stiu doctorii de ea , ei tot zic ca se ia din gat .VVa dati seama ce le au cu stiinta .Plus ca citeam pe siteul dr T ca in gat sunt doar aia de grup A

FLORY , bebe e sub buric nu deasupra , eu asa stiu si asa si simt .

Oare copii astia mai si dorm prin burticile noastre sau joaca fotbal non stop ??

ALIA 22 saptamani

http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Shori Sa-ti traiasca fetita,sa fiti amandoua sanatoase.
Carmina de un local bun te pot sfatui si eu.La piata 1 Maie restaurantul Irisa(hotel si crama0 si e f frumos.Eu acolo am facut nunta acum 2 ani,in crama si e ffff frumos,bine organizati si au un aranjament deosedit si fac si nunti mici.Localul e de max 70 pers.
Azi ma duc si eu la control si o sa-l mai vad pe Andrei ca ne face dr si aco.Abia astept.
pe toate.

Dana20+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maximilian spune:

Salutare tuturor !

ma bucur tare mult ca exista un loc de intalnire al viitoarelor mamici.
Noi avem 20+ saptamani si abia ieri am aflat ca suntem fetita.
Apropo de ce am citit aici referitor la cat de tare ii deranjeaza ecografia pe bebei...pe bebica mea chiar a deranjat-o, ca dupa eco a fost f.f.f agitata si s-a fatait intr-una. De obicei se agita putin seara, iar peste zi e cumintica.
Promit sa-mi fac timp si sa intru cat mai des pe forum.
Pupici la si bebici

Mergi la inceput