Mamici de mai-iunie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 2
Zuzi spune:
Florypop,
in primul rind sanatate. Si eu m-am confruntat cu asa ceva si iau gynipral pastile 2/zi. Si tot mai am diverse dureri. Si mie mi-a zis ca ma interneaza dar n-am vrut ca in spital cica te interneaza sa te tina sub supraveghere si sa nu faci efort. Pe linga astea poti lua 2-3 nospa,2-3 scopbutil.
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
Tocmai de-aia, vezi cat te respect?
Tocmai am terminat de citit de pe mirese 2006 si inca un topic de acolo si mi-am prins urechile...
Eu tot nu am gasit ce am vrut ca toate fetele fac nunti mari eu, ca naibasi saraca si cu putini invitati.
...imi vine sa mor nu alta.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
Carmina, si eu am facut de curand cununia civila si am avut doar 19 invitati. I-am invitat la Mc Moni's. Ai posibilitatea sa-ti alegi un menu, in functie de "disponibil". Un menu civilizat(aperitive, friptura, peste) te costa in jur de 100 ron de caciulita.
Bautura costa separat
, si aici te rupe, daca ai invitati cu pretentii...La mine s-a baut la greu... Daca te intereseaza, iti mai dau amanunte pe PM, cat m-a costat in total. Mi-au oferit si prajituri din partea casei, si am comandat tot la ei tortul, care a fost delicios. Dar tortul poti sa-l comanzi altundeva.
Lily 19+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Poze echo
Darria spune:
Carmina, nu are importanta cat de mare sau mica este nunta. Important e ssa fii tu multumita. Chiar si daca ati fi doar voi doi, nasii si parintii tot ar fi frumos, ca ar fi ceva mic si intim. O sa primesti informatii de la miresici si o sa gasesti sala potrivita. Bafta la pregatiri.
dilaural spune:
Carminabulina... scrie-mi un PM si iti dau 2-3 variante BUNE si INCERCATE! Bafta la pregatiri si sa ai o nunta exact asa cum iti doresti!
Va pup pe toate, le felicit pe fetele care au mai aflat cate ceva (greutate, sex, etc...)!
Shoricutza... felicitari pt fetita Ana. Tu iti doreai baietel, asa-i??? Esti supi? Lasa ca fetitzele sunt mai bune... uita-te la noi! hahaha!!!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
17+ cu
Andreea Eliza
ama_kaly spune:
shoricutza FELICITARI PENTRU FETITA ANA!!!Sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa!!!
Am trecut caruciorul roz pe listuta!
inaioana mercic de informatii referitoare la patut.Chiar azi ma duc in cora cu sotul sa testez piata,adica sa vad modele si preturi
De cand am vazut poza cu bebitza al tau de la eco nu mai am rabdare sa merg si eu sa-l vad 4D.Cat ai dat pe eco?Ai facut la Iosup la CMU Arcul de Triumf?
io
24+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
ildyqo spune:
Hello Fetelor,
Imi place de voi ca sunteti f.f. productive. Abea reusesc sa citesc cu intarziere ceea ce scrieti, ce sa mai comentez la subiect ca deja sunt expirate.
Ma bucur cand citesc ca bebeii vostrii sunt activi si stiti deja si sexul. Eu merg pe 26 la eco si sper sa aflu ce e celula bebe si de miscat nu prea simt ca ar misca. de la revelion incoace am simtit cateva 'gadilaturi' in burtica si tocmai citeam ca spuneati ca e de la cordonul ombilical. e posibil. nu stiu.
Cu vitaminele prenatale am si eu o intrebare. mie mi-a recomnadat medicul Materna cu seleniu. am luat unele Austriece destul de scumpe. stiti cumva daca este produs si de altcineva si cam la ce pret? ca daca sunt romanesti si mai ieftine probabil sunt la fel de bune , daca nu dam cat e ca beblul merita. nu?
Discutati la un moment dat de dormitul pe burta. si mie mi-ar placea dar mi-e frica sa nu-l strivesc pe bebel.
Discutia despre patuturi s-a intrerupt. o sa caut si in alta parte pareri si daca va intereseaza o sa va spun concluzia, dar cred ca o sa dureze.
Inca o intrebare. Ma intereseaza sa fac gimnastica dar cel mai usor ar fii sa download-ez ceva de pe net. aveti informatii in acest sens?
Am simtit aseara undeva sub stomac de parca s-ar fii strans 'muschii' intr-un ghemulet (cam ciudata asemanare dar asa ceva simteam), ca un fel de carcel . Sunt cunva contractii?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ildy
17+ cu celula bebe
in burtica
vivighe spune:
Carminacum de ai reusit sa te limitezi doar la atatia invitati...ca io nu gaseam local ca aveam prea multi.desi ...daca stai sa te gandesti ca numai socrul meu are 7 frati...si astia au cel putin 2 copii fiecare...deh veri primari cu ginerica...Pacat ca nu te-ai maritat putin mai devreme ,cand inca nu se cunostea burtica ...iti dadeam rochia mea de mireasa.Ca pana acum...cine ar fi vrut-o nu incapea in ea...da asa cum te-am vazut in poze sigur ti s-ar fi potrivit.Chiar ...ai gasit rochitza cu burtica?
Amachiar aseara am citit in revista "mami" nr de luna asta ca e mai bun patutul de lemn.Cel de panza....intr-adevar e foarte bun cand pleci dar,zic ei acolo ca in panza aia se poate acumula mult praf.Deci ideal ar fi sa ai 2
.scria si acolo ca la inceput e bun un cosulet...sau ceva mai mic oricum...ca bebe se simte mai bine daca simte si el ca atinge ceva cand se misca.In patut nu atinge nimik ...ca e prea micut.
23+
cypocs spune:
AMA, vezi ce bebe grasut ai tu in burtica aia mica , pana la urma nu are importanta cand de mare e burtica .
CARMINA, felicitari pt nunta , cat va avea burtica ta atunci?Ai rochie cu burtica?
Cu patutul eu l-am preferat pe cel din carpa , fas , nu lemn ca al meu bebe se lovea la manute , capusor de zabrelele de lemn , ba mai incerca sa bage si capul prin ele ...
FLORY, ai grija de tine .De cand ai durerile astea??
SHORICUTZA, felicitari pt fetita
ALIA 22 saptamani
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
florypop spune:
quote:
Originally posted by cypocs
FLORY, ai grija de tine .De cand ai durerile astea??
ALIA 22 saptamani
Durerile le-am avut de ieri noapte. Acum nu mai simt nici o durere. Am facut deja doua injectii. Se pare ca trece.
Cam in ce pozitie sta bebe acum? Adica ma refer este sub buric sau deasupra?
Pupici,
Flory
16+ si
Andreihttp://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

si saraca si cu putini invitati.