Mamici de ianuarie - februarie 2006 (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna burticutze si mamici fara burtici.
Ne-am trezit si noi de vreo doua ore, am trimis mandra la gradinita, sotul la serviciu, eu am papat si am o mare dilema sa ma apuc de treaba sau sa ma culc.
In fine, pana una alta felicitari Crisu. Sa fie sanatoasa printesa voastra si sa va aduca numai bucurii.
Nicoleta, nu stiu ce poate fi bubita aia de pe buza. Imi pare rau. Incearca si tu sa nu o bagi in seama.
March, nu trebuie sa regreti ca ai patut de lemn. Sunt cele mai sanatoase si recomandate pe termen lung. E adevarat ca bebeii se mai lovesc de gratii dupa ce incep sa se invarta, dar s-au inventat aparatorile astea, care sunt foarte bune. Eu la prima sarcina am prins o patura cu un cearceaf de jur inprejur si nu s-a dat copilul cu capul de nimic, decat de patura.
Ella,Alina, Pisoi, deci bebelusii vostri s-au vorbit intre ei si mai vor la caldurica. Dragutii de ei. Lasati ca apar ei cand nu o sa va asteptati.
Denisa, mai lasa treaba ca ma eclipsezi de tot.Cat sta mamica ta la tine?
Teolinda, eu nu am putut vedea pozele, nu se incarca, incerc mai tarziu.
Monica, trebuie sa fie o dulceata Diana. Si lasa ca va faceti voi mari si dispar colicii, iar mami poate manca ciocolata cat vrea.
Cata si eu zic ca ar trebui sa insisti sa o pui pe Bia la san si sa nu te avanti la o pompa electrica.
Laura, bine ai venit in clubul nostru. Am sa te trec pe listuta. Si incearca sa pui cat mai multe mesaje la inceput ca sa treci de moderare si sa iti apara mesajele in timp.
Nici nu stiu daca am uitat pe cineva, dar intelegeti voi...neuronul asta.
Pupicei si mai revin, mai devreme sau mai tarziu, in functie de cum imi rezolv marea dilema.

36+ si 04/25/2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello!

Iar am petrecut o noapte de groaza si mister, cu dureri si intepaturi de burta si facut pp din sfert in sfert de ora, deja nu mai pot. Abia spre dimineata am dormit ceva mai bine.
Si ca sa fie tacamul complet, din categoria "numai mie mi se poate intampla asa ceva", s-a imbolnavit maica-mea. Ce credeti ca are? Nici mai mult nici mai putin decat oreion. Are 50 de ani, exact! Si e contagioasa, si eu mai am putin si nasc! Doctorul mi-a zis ca nu e pericol acum, dar totusi sa ma feresc de ea cat de mult pot, vreo 2-3 saptamani. Si daca nasc intre timp? Eu stateam linistita ca vine mama si ma ajuta in primele zile. Si mai ales acum cu mutarea, ca ma ajuta la curatenie. Adio!
Alina ma bucur ac cel mai tarziu luni nasti si scapi. Nu iti face probleme cu durerile, faci peridurala deci o sa fie ok.
Denisa mi-ai dat o idee buna cu manichiura. Chiar nu stiam ce sa mai fac ca ma plictisesc de moarte.
Mikka o sa tin cont de sfatul tau cu burtiera ca nu vreau sa raman cu burta.

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Salutare!

Aoleu, Janina, dar cum a reusit mama ta? Ai grija de tine si las' ca pana nasti ii trece.

Alina, Ella - Mult a fost, putin a mai ramas. Eu nu stiu cum rezistati. Eu de abia astept sa ma duc maine la doctor, poate, poate... Tensiunea vad ca nu vrea sa scada sub 14/6, sper totusi sa nu mai stea bb mult.

March, Nicole, Pisoi

Mai vroiam sa va zic cate ceva, dar am uitat. Revin.

ana sebe 38+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

CRISU FELICITARI! Sa va traiasca bebelina, sa fiti sanatosi si voiosi!

Laura - Bine ai venit printre noi. Intr-adevar e mai greu pana treci de moderatori, dar insista!

Fetele, daca vedeti ca maine nu dau nici un semn, inseamna ca m-a oprit dr. pe la spital.

ana sebe 38+
poze catei: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anasebe, nu stiu cum a reusit, si doctorul s-a crucit! Initial m-am stresat ca am luat si eu, dar cred ca am scapat ca perioada de incubatie e de 10 zile, iar eu am vazut-o pe mama pe 2ian, deci au cam trecut. Si nici nu e pericol decat in primul trimestru de sarcina.
Ce tampenie ca nu am facut bolile copilariei!!

J 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Jeanina- ai mare grija si sper sa fii sanatoasa sa nu fii luat nimica, sunt convinsa de fapt!Sanatate mamei tale!
Anasebe- numai bine si bafta la spital!

Diana-tu nu te stresa ca eu nu am incotro- trebuie sa termin azi ce mi-am propus ca mama nu o sa ma lase sa fac mai nimica si am prgram de pzoe, hartoage si magazine in weekend, asa ca azi mai e ceva de smotru!
Ma duc sa termin supa si sa aspir in basement ca ordine nu stiu cand va face sotul, desi trebuie sa ii dau unele indicatzii acolo

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara burtici si mamici

Astazi la ora 15.41 Angelo a implinit 2 saptamani Am fost si noi la pediatru, ne-a programat pt. 30 ian. sa-i faca control si ecografie( asa se procedeaza si cu eco ) nu mi-a convenit ca astazi nici nu l-a consultat, cantarit, etc. L-a vazut cum dormea in scaunul de masina si a spus ca nu are rost sa il deranjam daca e totul in ordine. Fetelor in seara asta incerc sa-i dau de cap unui mobil, am avut programul bagat in laptop si descarcam pozele din el, acum vad ca nu il recunoaste,trebuie sa caut cd-ul sa fac reinstal...revin mai tarziu ca nu am citit nici un mesaj postat astazi...pupici

mamica de ingeras

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Crisu, felicitari !

Denisa, cum sa fiu suparata pe tineeeeeee ?????????
Vai de mine ! Nici vorba .
Spune-mi ce poze sa descarc si se rezolva.
Nu am mai actualizat decat fetelor care m-au atentionat, fiindca mi-a fost greu de acasa (spuneam eu ca merge tare rau netul ).
Astept sa ma anunti ce poze sa descarc !

Maine o aduc pe Oana acasa pentru tot weekendul, asa ca e posibil sa nu mai reusesc zilele astea sa intru pe forum. Sa nu va suparati pe mine .

Paula, superb baiatul vostru.
Sa va bucurati de cele doua minuni !

Teolinda, Nicolas s-a facut mare si este o frumusete. Are si cu cine semana.

Nicoleta, am gasit pozele. Le descarc, le prelucrez si le adaug pe site. In seara asta sigur vor aparea acolo.

Daniela (35+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

CRISU, FELICITARI, SA-TI TRAIASCA BEBELINA SI SA FIE SANATOASA SI NOROCOASA!
Stiu ca ai nascut cu Nayel, cu el o sa nasc si eu, am inteles ca e super la nastere. A stat sotul cu tine sau ai fost singura?
Ana (Sebe), pai daca e sa te opreasca maine la spital, iti urez bafta multa de tot si iti tin pumnii sa nasti usor si sa fie totul bine. Curaj si sa iti tii bebele in brate cat mai repede!
March, eu am pus aparatoare la patut, am cumparat set de lenjerie cu aparatori. Le-am pus de acum, imi place mult cum arata patutul cu aparatori, totusi si noi vrem sa ne gandim la o varianta sa il putem vedea pe bebe din patul nostru fara sa ne ridicam mereu. Adica sa lasam putin spatiu liber la una din imbinarile aparatorilor. Patutul lui e chiar langa patul nostru.
Ella si Alina, ce or avea bebeii nostri, nu stiu dar bag seama ca sunt plini de personalitate, bine zici tu, Denisa, ca sunt sefi. Nici la tine Emma n-a venit inca, dar tu mai ai timp, oricum nu cred ca va trece de termen, fetitele sunt harnicute.
Alina, pai si eu cred ca nastem amandoua luni, sa vedem ce zice dr. meu, eu sincer nu vreau sa ma chinui foarte tare daca nu se inmoaie colul cat trebuie, o sa fie aiurea pentru mine si nu stiu daca pot sa suport. Eu tot sper sa se declanseze natural, asta ar fi idealul. La tine sunt sanse, dat fiind ca s-a dus dopul, acum nu mai e decat o chestiune de timp. Asa ca vedem noi ce facem si cum ne descurcam luni! Tu nasti sigur, eu sa vedem...
Mie mi-a mai trecut frica, nu stiu de ce, dar ma simt mai curajoasa, acum sa vad daca ma tine starea asta, sper ca da. Abia astept sa nasc, ca m-am saturat de asteptare.
Acum ma duc sa pap si eu ceva, ca ma striga jumatatea.
Anda si bebe Mark 40+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

CUSCRA- LA MULTI ANI! SA TRAIASCA ANGELO, SA FIE SANATOS SI SA NE ADUCA NUMAI BUCURII!
Lasa ca nu mai e mult pian pe 30 ian si o sa il scaneze si o sa-i faca teste la greu,importante c amaninca si ia in greutate- bafta cu mobilul si spune-ne cand il pui pe Angelo la san, la ce greutate trebuei sa ajunga sa inceapa sa suga el singurel?

Denisa
38+

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput