Mamici de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

evident ca sunt inginer! si informatician pe deasupra!

chestia asta cu amarul nu a aparut abia acum, e veche de la inceputul greturilor si sigur e legata de reflux pt ca simt clar cum am un nod in gat care vine in sus, uf, uf cand o trece tare fericita voi fi

ei bine nu stiu cum e cu dublul test

medica mi-a recomandat dublul test acum si triplu la inceputul lui februarie, ambele cu eco DAR la medlife (unde m-a trimis ca cica ei fac si interpretare) mi-au spus ca nu am nevoie de eco la dublu test si din agitatia asistentelor am inteles ca este o analiza noua care cuprinde corelatia a analize din care una nu e in triplu test. nu stiu cum a iesit ca iau rezultatele miercuri cel mai devreme dar luni ma duc cu el in dinti la medica sa-mi spuna ce si cum

ideea e ca la varsta mea trebuie sa verific tot pt ca ...

dandana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Ma bucur ca ma inscriu si eu pe aceasta listuta!
Sunt pacienta dr.Puia, Giulesti, iar DPN - 29.08.06!

Va pup pe toate si, in mod special pe Kehleyr!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Dandana, si eu sunt informatician, dar nu sunt inginer .
Tu te pricepi la web design?...ca eu nu prea...si ma gandeam sa facem o pagina cu si pentru de iulie-august 2006, sa punem raspunsurile la cele mai intalnite intrebari (de ex despre dublu si triplul test, analize, vitamine), poze, etc.. si sa continuam si cu bebei de iulie-august...Ce parere ai?
P.S. si daca tot te-am "prins" pe aici nu ne spui si data ta de nastere ? Poate te convingem sa dai de baut... o bere fara alcool...

Miky 16+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 NEW Albumul BURTICILOR NEW

Mergi la inceput

Martta, bine ai venit! Sa ai un bebe sanatos si mancacios! Si poate o sa fie fetitza, nu? Ne spui si data ta de nastere ca sa te putem trage de urechi ? Pregatesc acum un nou capitol (14) si te trec pe listutza direct la capitolul nou, ok ?

Miky 16+

Mergi la inceput

Pentru ca am ajuns la pagina 10 eu pup toate harnicutze si le invit sa ne continuam discutziile la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66644" target="_blank">Capitolul 14 .

Miky 16+

Mergi la inceput