Mamici de iulie - august 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Pumpkin, cum a mers sambata la eco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Kehleyr, tipa de la IOMC mi-a zis ca nu-mi da rezultatul joia asta, ca am inteles eu gresit, ca daca veneam la recoltare pana vineri imi lucrau analizele azi(luni) ,ca au deja 12 de lucrat azi si trebuie sa mai astept cu rezultatul pana joia urmatoare...Am rugat-o eu sa faca o exceptie ca plec 4 saptamani in delegatzie dar mi-a zis ca nu stie daca se poate....si ca peste 4 saptamani o sa am 21 saptamani si nu e prea tarziu pentru amnio...Trebuia sa o intreb daca are copii si daca stie ce ar insemna sa stai 4 saptamani singura in Paris cu sufletul la gura...of...
Asa ca, de suparare, mi-am cumparat o cutie de 600 g de inghetzata Aloma...si in urma cu o ora dr. de familie m-a certat ca am pus 5 kg in 2 luni...

In schimb la eco sambata a fost foarte fain, bebe e foarte bine, d-na Dr. Marina Sorina Budau e tare faina, m-a tinut 40 minute la eco, la inceput bebe statea cu spatele, cred ca dormea cu degetzelul in gura si misca din cand in cand din picioruse...poate visa....si la sfarsit s-a intors putin sa ne salute Si, ce sa vezi...se pare, dar nu e foarte sigur, ca FIICA-MEA are putza... si eu eram sigura ca e fetitza...

Oricum, maine merg la Herghelegiu si sper sa aflu si de la el.

Miky 16+
Albumul Mamicilor de Iulie August 2006 NEW Albumul BURTICILOR NEW

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pumpkin

quote:
Originally posted by Kehleyr

Kehleyr, tipa de la IOMC mi-a zis ca nu-mi da rezultatul joia asta, ca am inteles eu gresit, ca daca veneam la recoltare pana vineri imi lucrau analizele azi(luni) ,ca au deja 12 de lucrat azi si trebuie sa mai astept cu rezultatul pana joia urmatoare...Am rugat-o eu sa faca o exceptie ca plec 4 saptamani in delegatzie dar mi-a zis ca nu stie daca se poate....si ca peste 4 saptamani o sa am 21 saptamani si nu e prea tarziu pentru amnio...Trebuia sa o intreb daca are copii si daca stie ce ar insemna sa stai 4 saptamani singura in Paris cu sufletul la gura...of...
Asa ca, de suparare, mi-am cumparat o cutie de 600 g de inghetzata Aloma...si in urma cu o ora dr. de familie m-a certat ca am pus 5 kg in 2 luni...

In schimb la eco sambata a fost foarte fain, bebe e foarte bine, d-na Dr. Marina Sorina Budau e tare faina, m-a tinut 40 minute la eco, la inceput bebe statea cu spatele, cred ca dormea cu degetzelul in gura si misca din cand in cand din picioruse...poate visa....si la sfarsit s-a intors putin sa ne salute Si, ce sa vezi...se pare, dar nu e foarte sigur, ca FIICA-MEA are putza... si eu eram sigura ca e fetitza...

Oricum, maine merg la Herghelegiu si sper sa aflu si de la el.

Miky 16+

Eh, felicitari pentru baietel atunci . Va asteptam in petit!
Neplacut cu rezultatele, eu te inteleg, sa stai pana la 21 de saptamani trebuie sa fie cumplit. Dar ma gandesc si eu, oare nu patesc nimic probleme alea recoltate daca le tin atata vreme fara sa le lucreze? Oricum, bine ca m-ai prevenit, sa ma duc vineri la recoltat si nu luni.

Eu nu ma mai gandesc la kilele suplimentare de muuuulta vreme. Si cred ca am pus pe mine mult mai mult de 5 kile in doua luni .

`Would you tell me, please, which way I ought to go from here?'
`That depends a good deal on where you want to get to,' said the Cat.
`I don't much care where--' said Alice.
`Then it doesn't matter which way you go,' said the Cat.
`--so long as I get somewhere,' Alice added as an explanation.
`Oh, you're sure to do that,' said the Cat, `if you only walk long enough.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna viitoare mamici
sunt si eu o viitoare mamica de iulie 2006 .maine am 15 saptamani si data probabila a nasterii e 11.07.2006.eu implinesc 26 de ani pe 19 martie.
daca stiti careva imi spuneti si mie la cate saptamani se vede daca e fetita sau baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna dragute!

sper ca nu m-ati uitat, chiar daca nu am timp de scris eu tot va citesc

iata raportul meu:
- facut dublu test la medlife miercurea trecuta, tare straniu nici asistentele nu stiau ce e, dar macar stiu sigur ca e pt sarcina
- am programare sambata la iosup, mai devreme nu s-a putut si pana atunci stau cu sufletul strans
- nu am scapat de greturi, de fapt e o stare de greata amara dupa ce mananc sau beau ceva, groaznic
- m-am ingrasat 2 kg dar am inceput sa mananc mai putin, bine, inghetata de aseara la 12 nu se pune
- si eu am peste 37 de grade, cica asa e bine, temperatura normala pt gravide e mai mare
- am pulsul marit si palpitatii, am intrebat cardiolog si a spus ca pulsul e ok pana la 100, la mine e 80-95, dar nici palpitatiile nu l-au ingrijorat, probabil ca nu sunt permanente
- iau materna deja de o saptamana si tot de atunci nu mai pun utrogestan, oare amarul asta din gura nu e de la materna?
- nu prea pot sa dorm noaptea, am senzatia de stomac greu desi incerc sa nu mananc mult seara
- ma dau cu ulei de bebelus dupa dus, mai ales pe sani pt ca s-au marit mult si ma gandesc la un masaj usor cu ulei de masline pe picioare ca incepe sa-si faca de cap celulita
- astept energia aia de care se tot vorbeste pt trimestrul 2 ca sunt tot timpul obosita

cam asta-i, mai vorbim!

dandana 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Nicole25, bine ai venit! Iti doresc sa ai un bebe sanatos! La 15 saptamani si chiar mai devreme un ecografist bun iti spune sexul copilului.

Miky 16+

Mergi la inceput

Nicole, un ecograf performant iti spune si din sapt. a 12-a. In general cam prin sapt 14-15 iti spune cam orice ecograf, dar mai depinde si cum sta bebe. Ca daca sta cu spatele, n-o sa stii in veci ce este .

quote:
Originally posted by dandana

buna dragute!

sper ca nu m-ati uitat, chiar daca nu am timp de scris eu tot va citesc

iata raportul meu:
- facut dublu test la medlife miercurea trecuta, tare straniu nici asistentele nu stiau ce e, dar macar stiu sigur ca e pt sarcina
- am programare sambata la iosup, mai devreme nu s-a putut si pana atunci stau cu sufletul strans
- nu am scapat de greturi, de fapt e o stare de greata amara dupa ce mananc sau beau ceva, groaznic
- m-am ingrasat 2 kg dar am inceput sa mananc mai putin, bine, inghetata de aseara la 12 nu se pune
- si eu am peste 37 de grade, cica asa e bine, temperatura normala pt gravide e mai mare
- am pulsul marit si palpitatii, am intrebat cardiolog si a spus ca pulsul e ok pana la 100, la mine e 80-95, dar nici palpitatiile nu l-au ingrijorat, probabil ca nu sunt permanente
- iau materna deja de o saptamana si tot de atunci nu mai pun utrogestan, oare amarul asta din gura nu e de la materna?
- nu prea pot sa dorm noaptea, am senzatia de stomac greu desi incerc sa nu mananc mult seara
- ma dau cu ulei de bebelus dupa dus, mai ales pe sani pt ca s-au marit mult si ma gandesc la un masaj usor cu ulei de masline pe picioare ca incepe sa-si faca de cap celulita
- astept energia aia de care se tot vorbeste pt trimestrul 2 ca sunt tot timpul obosita

cam asta-i, mai vorbim!

dandana 13+

Dandana tu esti inginer? Parca ai facut un raport saptamanal. Senzatia aia de amar, nu cumva ai aciditate la stomac? Adica reflux intestinal? Asta e o problema intalnita in sarcina, apare cam acum (in trim. 2), ne-am mai plans noi fetele. Poti sa iei Maalox sau Rennie. Iti tinem pumnii la eco. Cum ti-a iesit dublul test? (de asta chiar n-am mai auzit... noi pe aici suntem la triplu ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna burticutze!

Mai fetelor nu mai vb de disneyland ca imi faceti dor. Eu am fost la ala din paris si mi-a placut f mult, normal as vrea sa merg la cel din florida dar cine stie cand om apuca sa mergem si acolo. Chiar ieri am primit noua brosura de la cel din paris si sa te tii frate ce scoruri au scos pe anul 2006. Destl de scumpe dar na, daca vrei disneyland. Oricum experienta este super.
Eu cu gretzurile stau tot rau ma mai chinui sa mananc si acu m-am infuriat si m-am pus pe studiat. Ca am inceput o carte pt un curs de calc ECDL, creca stiti de el. Eu stiu sa lucrez f bine la calc dar n-am nici o hartie care sa dem asta si am zis ca ma apuc de el. Mi-am luat eu carte m-am interesat de toate cele si am sa invat acasa si la centru ma duc numai pt examene. Si asa de vertiginos cum am inceput tot asa m-am lasat pe-o ureche. Si acu am zis ca si asa nu fac mai nimic toata ziua ca mi-e prea rau, macar sa mai conspectez din cartea aia. Sper de data asta sa ma tin de invatat ca vreau pana la sf lui aprilie sa dau toate cele 7 examene.
Cu somnul stau f prost dorm f putin noaptea si cum zicea si Cristina visez numai ciudatenii. Si dorm pana pe la ora 4 apoi nu mai pot inchide un ochi si abia pe la ora 6 jumate 7 dupa ce pleaca logodnicul la munca reusesc sa mai atipesc si apoi imi este extrem de greu sa ma trezesc. Ufff...
Pumpkin imi pare rau sa aud ca te tin astia pe jar cu rezultatele e tare nasol asa. Eu am facut o biopsie vara trecuta si am primit rezulatatele abia in toamna deci stiu cum ii cu asteptatul asta si iti faci numai ganduri...

Va urez o saptamana frumoasa si cat mai usoara. Va pupic pe toate si ne mai auzim! Eu fug la invatat ca m-am infuriat domnle'.

------------------------
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

testul dublu impreuna cu cel cvadruplu alcatuiesc testul integrat (mai sigur decat triplul test); am vrut si eu sa-mi fac din acesta, dar dr mi-a spus ca pt testul dublu nu avem nu stiu ce substanta, prin urmare raman la cel triplu;in esenta urmaresc acelasi lucru;

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galushca spune:

N-am mai trecut de mult pe aici, dar suntem bine, gretzurile continua, oboseala la fel. Nu mai am insomnii yuppiiii!!!

Mi-am cumparat o cutie de vitamine - Prenatal Vitamins de la Nature's Bounty, dar m-am hotarat sa nu le iau. Cutia e desfacuta, dar nu le-am inceput. Daca le vrea vreo fata, dati-mi pm si le trimit, ca n-are rost sa le tin sa ma uit la ele.

Ma duc si eu sambata la Marimed, abia astept sa vad ce zice, poate se vede si vreun secs ceva

Intrebare: la 13 sapt cum sunt eu, se poate face ecografie morfologica? Din cate am inteles, asta e aia la care ii masoara toate dimensiunile posibile lu bebe, ii numara bataile inimii etc. Stie cineva mai mult? Multumesc

Va pup si aveti grija de voi!

Galusca 13+

Mergi la inceput