The best of sept-oct 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Anamari Doamne ce sperietura dar asa cum ziceai totul este bine cand se sfarseste cu bine! Pupici

Mada, da Dorna rosu ii dau si am incercat si cu cereale si fara si nimic, aseara cu chiu cu vai, am reusit sa-l fac sa bea 120 ml (in somn).

Aissa, eu trecerea la Dorna am facut-o treptat. De fapt si cand i-am schimbat de la Milumil 1 la 2 tot treptat am facut schimbarea. Exact cum spuneai tu , incepi cu 30 ml Dorna si restul laptele de pana acum si cresti o data la 3 zile cantitatea de Dorna si o diminuezi pe cealalata. Eu asa am procedat, acum vezi si tu...cum crezi ca este mai bine

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danina am vazut pozele Dianei, e dulce foc iar pozele la PC sunt mortale

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

multumesc pentru incurajari...

herra-eu am unul marca Britax care-i bun pana face Lia 30kg...e cotat ca fiind cel mai bun la capitolul siguranta. Sotul meu e de parere ca e cam incomod-poate daca cumparam un model mai scump era mai confortabil, dar Lia e destul de multumita de el...Mie mi se pare mai solid decat scoica (Graco)pe care am folosit-o cu Lia si o folosim acum cu Liam... cat de bine protejeaza intr-un accident nu am ajuns sa verific si sper sa nici nu ajung.

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

anamari, slava Domnului ca s-a rezolvat cu bine! pt micutul luptator! Imi inchipui ce spaima ati tras...

fetelor, va multumesc pt incurajari... am o perioada tare neagra care a inceput de mult timp si se pare ca mai dureaza pana se va termina si... cred ca se va termina cu un divort (sorry pt. off topic)... tocmai mi s-a comunicat ca pot sa nu-mi mai aduc copilul de la mama, printre altele... deranjeaza prea mult... nu vreau sa va agasez, insa simt ca explodez daca nu spun cuiva...

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

ionela-sunt langa tine-virtual. imi pare nespus de rau si sper sa se schimbe situatia....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Soyons justes, mes amis! ętre l'empire d'un tel empereur[…]; et qu'y a-t-il de plus grand? – Etre libre, dit Combeferre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Of, Ionela, imi pare tare rau ca treci prin asa ceva, e groaznic si nici nu pot sa imi inchipui ce as putea sa iti spunem ca sa te linistim. Fii multumita ca ai baiatul si restul....vezi si tu ce se mai poate si ce nu repara. e tot ce iti pot oferi si un umar pe care sa plangi oricand.....
Crismir si Geo multumesc de raspuns. Crismir si eu am acelasi fix cu praful referitor la vitamine si mai mult are Tony care nu vrea sub nici o forma sa mai repetam figura de cand am decis eu sa schimb laptele si sa trec la Milumil. Cat despre diaree....noi ne luptam en-gros cu constipatia asa ca o "subtiere" ar fi binevenita...
Herra nu stiu ce e analiza aia, habar n-am, eu nici nu i-am facut lui Ale decat hemoglobina, asa ca nu stiu ce sa iti raspund. Super ca ia din lapticul tau tot fierul de care are nevoie....asta e un motiv pentru care nu as renunta la praf deocamdata ca am impresia ca d-ra mea nu prea asimileaza bine fierul. I-am dat si eu fier pana la jumatatea lui decembrie dar nu am intepat-o iar sa vad rezultatele curei de 3 luni....
Danyce...tunsa si deja are cozi? Of-of....si eu trag de bretonelul ala sa i-l dau pe spate dar nu am inca ce sa ii prind... Lasa c aii cresc pletele si la a mea cand o fi la scoala. Oricum, ma consolez ca am vazut fetite si mai "cheliuta" ca noi

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata,
cum ieri nu a dimrot decat 20 de minute toata ziua, aseara am culcat-la 8,10 si s-a trezit acuma la 8. e a doua oara saptamana asta cand nu doarme mai mult de 30 de minute la pranz.
aissa, da treptta am inceput , de vreo 2 luni cred, cand nu bea deloc lapte si am crezut ca nu ii mai place bebelacul ca era destul de dulce.
am inceput asa cum zic si fetele cu 30 ml inlocuiti, sau cum faci tu laptele praf inlocuiesti cate o masura de lapte praf.
la un momenta dat saracul copil bea tata, bebelac si dorna.
initial am inceput cu dorna 1,8 dar peste tot am vazut ca bebeii trecuti de un an trebuie sa bea lapte integral si nu degresat. si vad ca ii merge bine, suntem la a 3 zi parca sau a 4 de lapte dorna integral, dar dimineata si seara ii pun cate 2 masuri de cereale.
Anamari, Doamne ce mai sperietura, multi pupici micutului Liam, luptatorului de de fapt.
Ionela, imi pare tare rau pentru tine, poate totusi mai puteti repara ceva, cum a zis si anamri suntem alaturi de tine

va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

IONELA multi si putere sa treci cu bine peste...of,am o ura pe barbatii astia,in ultimul timp tot probleme de genul asta am intalnit,am si eu o prietena in situatia ta,doar ca ea nu are copil,dar sufera enorm,se scurge de pe picioare...imi pare sincer rau,sper ca totusi ii va trecenebunia sotului tau...dar ce are cu copilul,nu il iubeste?....nu ii inteleg cum dintr-o data vrea sa se desparta,nu a vrut si el copilul?...scuze ca m-am enervat un picut...daca sunt deplasata nu ma baga in seama... multe pt tine si capul sus,vorba fetelor,ai o mandrete de copil,asta iti va da putere si asta conteaza cel mai mult.... bafta daca crezi ca mai exista sanse de impacare!

AISSA,pai daca e constipata poti sa incepi direct cu lapticul,adica fara sa ii combini 30 cu lapte praf,acum sunt mari si nu va avea probleme,vorba ta,poate ii va face chiar bine...la puiuta si mamica!

MADA,ca a dormit, atata ,noaptea fata ta,Robert tot la 7,30-8 se trezeste indiferent la cat se culca,dar ziua doarme cate 3 ore adunate,asa ca ce sa mai zic?!...nasol insa cu ziuala voi,dar nu le putem avea pe toate,nu?...dragalaselor!

fetelor si multa sanatate!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Ionela imi pare tare rau ca treci prin "perioada asta neagra" si sper din suflet sa se schimbe lucrurile in bine si sa nu se ajunga la deznodamantul pe care-l vezi tu acum....oricum iti doresc sa ai multa putere! Si gandeste-te ca-l ai pe superbul de Alex....deci ai totul!

Aissa si eu imi setez culoarea la fiecare mesaj, dar daca afla vreuna un butonas secret care retine setarile pentru mesaje sa-mi zica si mie!
Cat despre lapte noi am facut brusc trecerea si a fost ok!Tu cum te simti?

Herra : CHEM(MCHC) inseamna concentratia de hemoglobina medie. Si parerea mea e ca valoarea e ok, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Medicul ce ti-a zis?
Scaun de masina: noi am primit un scaun din Italia, marca CAM, care e ok pana la 18 kg.Se poate si lasa mai pe spate sa doarma in el. E ok pana acum, iar ca siguranta nu vreau sa fie vreodata cazul sa ajungem sa i-o verificam!

Danina super pozele cu Diana!Vad ca si ei ii drag de numa' sa umble cu papucii vostri! Asa face si Alesio....si e tare haios!
Tare frumosi sunteti toti 3!

Anamari , of prin ce ati avut de trecut! Bine ca v-a ajutat Dumnezeu si s-a terminat cu bine!Acum e ok Liam?
Multi pupici de la noi pentru voi toti si tie multa putere!

Danyce beton faza cu lumanarea parfumata din WC! Pai asa-ti trebuie daca nu ai pus-o in suport potrivit....a gasit Alma suport pentru ea!

Mirela care-i faza cu tarile calde ca m-ai facut curioasa!In rest ce minuni mai face gandacelul tau?

Eu.....ma confrunt cu o durere de burtica continua!Luni sper ca voi ajunge sa-mi fac un eco aici in Arad, insa am hotarat sa merg restul sarcinii la medicul meu din Cluj(in el am eu incredere).....deci va fi o burtica plimbata!

Alesio de ieri s-a "imbogatit" cu primul colt de la cea de-a 3-a maseluta, deci avem 12 dinti in total(chiar dc nu-s iesite de tot ultimele 2 maselute)!!!!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniver31 spune:

Ionela imi pare nespus de rau prin ce treci.Sunt alaturi de tine si va doresc din tot sufletul sa rezolvati toate neantelegerile si totul sa fie bine.Sa nu uiti,asa cum spuneau si fetele,il ai pe Alex,deci totul.

Anamari bine ca Liam este bine acum.Nu imi pot imagina cat de greu a putut fi pentru voi.Multa sanatate la toti si multi

Oana,Nae si Danny(17 10 2004)

Mergi la inceput